Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 372
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 975
  • На брега на реката
Добро утро!

Рир, браво на вас! Да отмтнеш и държавния с лекота!

Ем, ужас! Как ли си е представял този младеж, че трябва да си щастлива, че ти се  е предложил! 

Мери, радвам се, за теб!

Стискам палци, за който има нужда!

Аз ще стягам багаж, че утре заминаваме за Пловдив, а в неделя за Хисаря!

Хубав петък, момичета!

# 976
Добро утро!

Ем, поне е бил дирекрен тоя младеж, нищо,  че с тоя подход вероятно ще си остане самотен 🤣

Мони, все по-добре да ставаш!

Бубе,  весело!

Мери, айде дано да е твоето!

Много кофти нощ имах аз. Лио ми направи зловещи пристъпи снощи и тази сутрин,  цяла нощ подсакачах като шукне. Бях се поуспокоила,  обаче ще звъня пак днес да питам какво да правим.

Поне е петък днес...

# 977
Али, а какво се случва, ако прави пристъпи докато теб те няма?

# 978
Съчувствам му на сваляча на Емели. През зимата, докато бяха затворени заведенията и беше студено за разходки все се чудих младите влюбени де се срещат. Виртуално се запознават, но на първа среща - къде? Като те покани у дома излиза нахалник - "Очите не ми е видял на живо, а вече ..." Да не кажа, че е и опасно 🙄

Али, искрено ти съчувствам. Дано затихнат пристъпите с подходяща терапия.

Днес и понеделника да избутаме ранното ставане за училище и стига толкоз 🥱🤣

Благодаря момичета 🤗

# 979
Ех, Али, милото коте 🤗
Аз съм при теб. Чакам да свалят брекетите на малката и пия портокалово лате (от онова заведение 😁)

Няма мъже вече. Може ли пък да са толкова тъпи 😂

# 980
  • дядовата ръкавичка
Ем Simple Smile

Ох, Али, милото котаче.
И нашето момиченце беше на ветеринар тази сутрин, от 3 дни не е добре. Поне не е някой гаден котешки вирус.

# 981
Ем, класическа свалка. Липсват кавалерите от едно време, когато флирта беше висше изкуство, та чак да ти няправи удоволствие.
Али, горкия котачко. А какво става, когато не си в къщи?
И Мими трябва да го водим др месец на ветеринар. Степдотъра ми препоръча един, но ще е цяло приключение. Докато влезе в клетката и се окъква нашия герой.

# 982
  • на Мелмак
Ем, посмях се Grinning

Али, Hug

Нещо напоследък едно се обърка, друго се оправи. Не може ли да е нормално?

Бубе, приятна почивка, завид Wink

# 983
  • Canada
Ем, хващаше ли поне окото младежа 😁

Але, 🤗

Рир, браво!

Бубе, весело!

Мери, честито! Лека и доходна!

Жесток порой ни пра през целия път София-Търново 😏

Тази седмица и ние ходихме по спешност на ветеринар, ма който вършее локвите наред дотам стига.

# 984
Момичета 🤗 Ще увеличим дозата на лекарството и ще видим. Ако няма ефект, има и друга опция. Не искам да мисля какво става, ако ме няма у дома. Надявам се да не се нарани. Няма как да го затворя... Сега е само в кухнята.

Айяла, бързо да се опраяте и вие!
Шоколадко - бандитко и той.

# 985
Али, дано с повече лекарство е добре.
Навън е ужасно време. Събори една саксия, на всички останали изкара доста от пръстта.
Заради матурите на 4 клас, госпожата каза, че днес ще изкарат повече навън. Сега ме е яд, че го пуснах, защото най-вероятно ще ги затворят в салона. В същото време не е официално неучебен.  Абе тъпа история. Голямо пазене на 4 клас, все едно са престъпници. Да го бяха писали и този ден неучебен за останалите, а не да се чудя сега какво ли ще правят цял ден.

# 986
Съни, добре че те прочетох и веднага отидох да махна 2 саксии от перваза на балкона. Те ако паднат ще е в градината, но по- добре да не падат. Али, дано новата доза да е точната.

# 987
За секунди слънцето се скри и небето се продъни. Дано е краткотрайно, че пак има излизане ☔

# 988
  • Бургас
Тук е чудно време. Следобед имам ходене по задачи, да очаквам освен буреносните ви облаци да ме застигнат.

Ем, право куме та в очи тоз „кавалер”, няма кво да се бави Joy

Бързо оздравяване на всички умърлушени домашни любимци.

Рир, да кажеш кога да стиснем палците за държавния.

Върнахме учебниците днес. Ощееее мааалко....

# 989
Али,милото коте.На моя приятелка кучето е с епилепсия и знам колко е неприятно.
Бубе,весело да си изкараш!
И аз стегнах багажа,сутринта рано по първи петли тръгваме.След обзелата ме еуфория,сега ми е напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт