Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 381
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Елит, честит да е младежа! Здрав, успешен, щастлив и да ти носи гордост!
Аз купих на внуците джапанки, бански и играчки за празника на детето.
Когато дъщеря ми беше малка от едно радио организираха тържества за децата и им даваха някаква сума пари да си пазаруват в някакъв конкретен магазин. Майка ми я водеше, че аз на работа бях, но много се забавляваше. Имаше възможност за първи път в живота сама да си реши какво да си вземе и то беше флумастери и сладолед!

# 961
Категорично има и добри примери сред лекарите.

# 962
  • при моите деца .....
Привет!
Ели, жив и здрав да е рожденика, да има много късмет в живота.
От вчера пия магнезий, а от 4 дни и Детралекс....
Днес ходих до Пепко за пладтелин, но тъкмо намалява ха цените, та купих яке за 5 лв, панталони по 3 лв.... При игра често ги къса на колената...
Фонсе, ще потърся книгата.
При нас се размина бурята....
Хубава вечер!

# 963
  • София
Мери, скоро те мислех, какво стана с търсенето на работа при теб?
Фонсе, благодаря, че попита! Работя от две седмици, но не искам да урочасвам нещата.

# 964
Това с бюджет за покупки сме го играли няколко пъти. В центъра на НАСА на Калин и един негов приятел им отне близо 2 часа. Голямо смятане му удариха, но поне се упражниха по аритметика.
Мони, как си?

# 965
  • София
ели, здраво и много щастливо да е момчето ти!
Аз май ще дам на децата пари за първи юни. Нямам идея какво да им купя, много са им скъпи желаните "играчки".
Аз и моите близки не сме получили нищо от безплатното здравеопазване - нито отношение, нито лечение Confused. Иначе има страхотни лекари - и професионалисти и истински хора. Много се радвам, че има и доволни момичета, значи все пак има надежда.
мери, спокойна и мнооого доходна Flowers Four Leaf Clover
бел, чесалка за зъбки Grinning, съвсем скоро ще я оцените и двечките.

# 966
Позагубих се известно време, но изминаха много интензивни дни и хич сили и време не ми оставаха да пиша. Щерката смело се е впуснала да развива арт наклонностите си - имаше участия с балета и с цигулката. Сутрин, вечер - празно няма 😳 Синът изкара някакъв чревен вирус, добре че само ден го държа и не опряхме до чичо доктор. На тоя фон ми минаха последните изпити, остана само държавния.
Благодаря за пожелания за именичката. Голямо празнуване му удари, навакса си и за отминалия рожден ден - домашно парти със съучениците и после на кино с кварталните дружки. От 10.00 до 18.00 празнува 🥴🤣😂

Честит да е рожденика на ЕлиТ - здраве и късмет. Видях, че Янчето я е споходила голяма радост, а Бубето е в очакване на нова. Много здраве за бебоците и готините баби.

Ако има друго - вече съм забравила 🤔

# 967
Ели, да ти е жив и здрав младежът!

Днес един пичага ме сваляше или по-скоро се опитваше. Да ви кажа покрай таз пандемия и нивото на свалките много е паднало. Даже и за името не ме пита, директно ми иска номера на телефона, питам го защо му трябва моя номер, а той " Ами самотен съм, нямам си приятелка, пък ти си хубава, може да пробваме нещо". А едно време какви свалки имаше, отдалеч те почнат, свалят ти звезди, омайват те и чак тогава ти искат телефона.  Joy

# 968
  • Germany
Титина, по добре съм, като че ли. Правя все по дълги разходки, ям все повече неща и така. Все още се уморявам обаче доста бързо и си имам болки, но предполагам, че е нормално.
Рире, радвам се, че писа. Мислех ви.
Ем, закъсал го е човека в тази криза Simple Smile

# 969
Мони, всичко ще се оправи, само време трябва. Дето викаше баба ми, имала глава да пати. Слушай какво ти казват лекарите , а от теб да идва силата да го правиш. После се забравя през какво си минал.

# 970
  • на Мелмак
Честито на рожденничка на Ели! Здрав и успешен да е.

# 971
  • гр.София
Добро утро 🍀
Успех на  матурите, четвъртокласниците днес са наред по математика!
Стискайте ни палци 😊
Хаха, Ем, посмях се с твоята свалка 😁
Трябва да се боядисвам, хич не ми се занимава, много ми е тегава тая процедура!
Хубав ден момичета, петък е 🤗

# 972
  • при моите деца .....
Добро утро!
Петък е!
Имам нужда от почивка....
Стискам палци на четвъртокласниците 🍀🍀🍀!
Хубав ден!

# 973
Добро утро.
Стискаме палци на четвъртокласниците.
Ем, точно онзи ден казвах, че се радвам, че не съм на любовния пазар, че е ужас.
Рир, радвам се, че сте добре.
Хубав ден.

# 974
Добро утро.
Стискам палци за днешните матури.
Рир, като ти остава време- драскай по ред. Толкова добри новини около теб ни съобщи в един пост.
Ем, кажи честно че си се забавлявала с тоя  сваляч. Мен едно време един бая здрав ме сваляше, като идваше при мен и приятелките ми, размахваше заканително пръст и ме предупреждаваше да се пазя, защото ще ме изнасили. Имах и един по- голям преследвач с кола. Стоеше пред нас с часове.
Мари, за да не урочасам нещата няма да ти казвам Честито.
Мони, все по- добре и леко да ти е и за лятото да си пушка. Все по- добре звучиш. Хубавите неща стават бавно.

Общи условия

Активация на акаунт