Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 145 437
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 070
Някой регистрирал бележка в играта на Джеймисън? Изписва ми: непечеливши и отдолу кода на касовата бележка. Чудя се така ли трябва да е? 🙄

# 2 071
  • Пловдив
Някой регистрирал бележка в играта на Джеймисън? Изписва ми: непечеливши и отдолу кода на касовата бележка. Чудя се така ли трябва да е? 🙄
Така е.

# 2 072
  • Сливен
Вчера като отидох за  чантата от Куинс,не ми бе поискана капачката.Сега се върнах да чета отново правилата.Чета и пак чета,но явно и за голямата награда няма да се иска.

# 2 073
Отстъпките в English home само във физическите магазини ли са?

# 2 074
  • София
Нова игра на Нестле. 😊
https://www.nestle.bg/bg/healthierkids-promo

# 2 075
Ауу все му купувам от млеката за пиене и все се чудех дали нямат игра, опаковката е една шарена.. Simple Smile Значи ще се пробваме.Simple Smile

# 2 076
Шоколадовите дражета са много здравословни Wink

# 2 077
Регистрирах една кб за либрес и 1 за чупата. Отговориха ми, че не е проблем да въведа УНП кода на кб(нали ми скъсано ъгълчето), но да си пазя бележката до края. Либрес ми е със снимани превръзки до кб, понеже не пише нищо.
Преди малко ми изпратиха ваучер 20лв от участие в анкета за Книжен фестивал на Ориндж 🤔 тотално съм забравила даже дали и кога съм поръчала или участвала и беше супер изненада.

# 2 078
# 2 079
Да се похваля,печеля от ядки Гривас ☺️

# 2 080
  • ПЛЕВЕН
Здравейте, искам да попитам момичетата спечелили от предишната игра на Libresse, как се разбрахте с Beti bones. Аз от 15.04 съм и поръчала и уж на 20.05 да ми ги изпрати и няма нищо. Пиша и не отговаря цяла седмица . Моля, ако някой има желание, да ми сподели на лични, как да се разбера с нея?

# 2 081
Лео експрес ми донесоха хавлията от Бургаско.На някой познат ли му е този номер +359894710642 няколко пъти ми е звънял ,но телефона ми бил се изключил?. С Beti bones много трудно се разбрах около месец ме въртя ,но аз и досаждах от време на време и най на края ми изпрати наградата.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 18:10 от Vessi*

# 2 082
И аз купувам такова мляко на Нестле често,но от кварталното магазинче,в което не пише наименованието на продукта. Ще им пиша да питам дали може да снимам нещата с к.б.,дали ще важи.

# 2 083
И аз купувам такова мляко на Нестле често,но от кварталното магазинче,в което не пише наименованието на продукта. Ще им пиша да питам дали може да снимам нещата с к.б.,дали ще важи.

Би ли споделила после какво са ти отговорили? Че и в близкото магазинче го има, а на бележката пише хр. продукти

# 2 084
И аз не виждам да се пази капачката от Куинс

Общи условия

Активация на акаунт