Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 061
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 255
  • Сф
Да попитам , купих си Чио чипс с лента , гледам пише от 10.ти май. Тогава ли се вкарва кода? От 10 ти? И май и опаковката се пази? Утре ще чета правилата, ама ако някой знае ще ми е от полза.

# 256
Може да се регистрира по-рано. Пази се опаковката.

# 257
# 258
Сервизът е прекрасен!!! Пак да предложа ваучер за 100 лева за Razer продукти от Озон за него. Пробвах се няколко пъти за него, но все неуспешно...

# 259
Сервиза е брутален направо, честито! Имам ваучер за Технополис който няма да ползвам( радвах се като малко дете като го спечелих,но сега се оказа че няма какво да си купя )  и бих го разменила.

# 260
Честити на всички за наградите, страхотни са. Мисля този месец и аз упорито да участвам.

Аз имам ваучер Тефал за м-н Зора, някой ако да разменим. Няма за какво да го използвам а е валиден до 23.05.

# 261
  • Русе
Ако някой разменя ваучер за преживяване от Zewa, предлагам ваучер за Тефал за Зора.

# 262
Добро утро Simple Smile
Имам малко по различно питане. Може ли някои от Вас, който си е поръчвал спален комплект от English Home да ми пише на лично, бих искала да попитам нещо Simple Smile
Благодаря предварително!
Честит празник на всички, които носят имената Георги, Гергана!

# 263
Мисля, че тази не е споделяна. Покупка на Gliss  в Лили https://sk-promo.bg/
Направих си профил в инстаграм, ако някой  си търси приятелче за тагване, нека пише 😄

# 264
Слушалките на Monster вече 4 месеца никакви ги няма.Последно казаха, че до седмица ги пращат, а оттогава мина месец 😀

# 265
  • Сливен
Ех, колко са нахални в Инстаграм-последват те, тагват те и чак тогава ти пишат "може ли да се тагваме в игри". Expressionless

# 266
Хайде пак да напиша, че нямам нищо против да ме тагват - който иска, стига вече да не се следваме, можеда ми пише ЛС - да му напиша името на профила си Simple Smile
Аз много рядко печеля там, но все пак от време на време се включвам.

# 267
И аз нямам против. Даже някои от темата директно ги последвах и почнахме да се тагваме. Никой не се е сърдил. Smile

# 268
Къде пишете за слушалките на Monster?
Обявиха ли последните печеливши от Lacrima, до 3 май беше.

# 269
Лакрима обявиха печелившите на 3 май.

Общи условия

Активация на акаунт