Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 060
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 270
А либрес дали са публикували новите печеливши,че не съм запомнила кои са последните?
Печелившите ваучери от лакрима поискаха ли ви адреса за изпращане на наградата?

# 271
Къде пишете за слушалките на Monster?
Обявиха ли последните печеливши от Lacrima, до 3 май беше.

Скоро звънях на нац. телефон на КК. Ами само извинения, не били виновни те. Наградите били някъде в Европа.
Попитах, след като организират игра не е ли редно наградите да са осигурени, те били поръчани от октомври още.
Общо взето само извинения и уверение, че ще получим наградите, ама кога не се знае....
Много несериозно!

# 272
Един да звънне за слушалките на Монстер и да пише тук!  Мен ми е жал за хорицата от агенцията-изпълнител, не заслужават тормоз от наша страна.

# 273
Защо да не заслужават? Тормозете ги, да се научат да си вършат работата.

# 274
А либрес дали са публикували новите печеливши,че не съм запомнила кои са последните?
Печелившите ваучери от лакрима поискаха ли ви адреса за изпращане на наградата?

Токущо получих имейл от Либрес - Ваучер за Вивре. Лакрима не са ми звъняли за адрес.

# 275
Слушалките на Монстър вече 5 месеца ги чакаме.Наистина излкючително несериозно от тяхна страна. В техни игри повече не мисля да се включвам.

# 276
Мисля, че тази не е споделяна. Покупка на Gliss  в Лили https://sk-promo.bg/
Направих си профил в инстаграм, ако някой  си търси приятелче за тагване, нека пише 😄
Спечелих същата чанта от Мира магазин. И изобщо не ми харесва. Пластмасова-гумена торба. Останах много разочарована.. Въпрос на вкус.

# 277
Те са си такива тези чанти - марката е известна, има ги от няколко години. И са относително скъпи. Аз не бих дала пари за дебела гума и не бих я носила в ежедневието си, ако я спечеля (ще й намеря приложение, но не като ежедневна чанта).
Но много хора ги харесват, включително тук.

# 278
А някой има ли списъка със последните печеливши от Lacrima. Следи уж но не съм ги видяла, Само първите за ваучерите и за подарък изненада видях на стори.

# 279
  • Под Слънцето
Ей, търся малко помощ. Та ваучер на Филипс за отстъпка в технополис за онлайн поръчка.
Слагам продукт в кошницата и ми излиза и опция да взема нещото от физически магазин.
Трябва да финиширам поръчката, за да разбера дали мога да се възползвам от опцията за вземане ли?
Щото, ако изгори ваучера и не мога, не ми се разправя и с тях. Имам си други грижи.
Пък 5 лв са си 5 лв..

# 280
Либрес са изтеглили новите печеливши. Не ги очаквах толкова рано днес.

# 281
Освен да се оплача пак, че с ни-щи-чко не мога да се похваля... Мисля, че ще си остана с ваучера за  Тефал Joy В момента участвам само за  fino (май).
Здраве да е!
Относно инстаграм -да се извиня на едно Mimi от тук, което съм тагнала вместо друго Mimi. Flushed Имаше реакция, писах и там, но...
Знам, че е от темата, но не съм нахалствала умишлено.
Между другото, и там почти съм се отказала, участвам ако има нещо в профилите, които така или иначе са ми допаднали. Иначе нямам против да ме отбелязват, ако някой има желание.

# 282
  • Под Слънцето
Ей тез слушалки от Монстър бе Flushed Ше дойдат Rolling Eyes
Помня как чакахме чопърите от Калиакра към 3 месеца, че май и повече.. пък тогава нямаше  Mask Mask

# 283
Ако Mимито съм аз не е проблем, тагвайте ме колкото искате и когато искате mimi_todorova86

# 284
Сигурно е друга. Wink

Общи условия

Активация на акаунт