Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 061
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 285
От играта на Милка за продукти за поне 4 лв. във Фантастико. Диаметър на чинията - 17,5 см. Очаквах да е по-голяма, а тя за едно парче торта (пък аз си мислех за цяла торта).

# 286
  • Вестерос
Ама е красива поне!

# 287
Да ви споделя за English Home и ползването на ваучера от форума - снощи пробвах да направя поръчка, исках да платя с карта, защото освен че няма такса, но и щеше да ми е наполовина (дават 10% отстъпка) от сумата на поръчката. Нооо ми даде грешка. Добре че погледнах имейла и онлайн банкирането - взело ми е парите, а реално не мога да завършва поръчката. Писах им на имейл (с идеята да проследят плащането и да ми изпратят нещата, пратих всички данни, вкл. номера на ваучера). Днес ми отговориха, че имат проблем с онлайн плащането и ще ми възстановят парите до 5 дена (да пиша пак, ако ги няма). И да направя поръчката с наложен платеж. Така че го имайте предвид. Отделно - има потвърждаване на тела, изпраща СМС с код, но от компа не ми прати такъв код, а през телефона стана веднага. И това им написах днес като отговор. Сега чакам. Simple Smile

# 288
Да ви споделя за English Home и ползването на ваучера от форума - снощи пробвах да направя поръчка, исках да платя с карта, защото освен че няма такса, но и щеше да ми е наполовина (дават 10% отстъпка) от сумата на поръчката. Нооо ми даде грешка. Добре че погледнах имейла и онлайн банкирането - взело ми е парите, а реално не мога да завършва поръчката. Писах им на имейл (с идеята да проследят плащането и да ми изпратят нещата, пратих всички данни, вкл. номера на ваучера). Днес ми отговориха, че имат проблем с онлайн плащането и ще ми възстановят парите до 5 дена (да пиша пак, ако ги няма). И да направя поръчката с наложен платеж. Така че го имайте предвид. Отделно - има потвърждаване на тела, изпраща СМС с код, но от компа не ми прати такъв код, а през телефона стана веднага. И това им написах днес като отговор. Сега чакам. Simple Smile
Още докато траеше играта, две потребителки се оплакаха от същото в темата на играта и в темата за въпроси към модераторите и Вие като писахте, мислех, че е оправено, ама явно - не. Ако нещо се забавят, пишете в темата за въпроси към модераторите, съдействат.

# 289
Явно ще ти върнат парите в lcw портфейла в профила, с тях можеш да направиш нова поръчка или да ги прехвърлиш към банковата си сметка.

# 290
# 291
Либрес с кой куриер пращат наградите?

# 292
  • Бургас
На мен ми излизат само стари печеливши в Либрес 🤔Новите къде са 🤔

# 293
# 294
  • пловдив
Регистрирах се в играта на темата и costa кафе покупката ми е на една касова бележка, а за двете игри искат да се пазят бележките.Евентуално ако спечеля
 от някъде куриера задържа ли бележката или просто проверява?

# 295
Мюсли няма ли да си публикуват печелившите, трябва ми нова чанта...

# 296
Мюсли няма ли да си публикуват печелившите, трябва ми нова чанта...
По спомен знам,че теглят на 7-ми.

# 297
В Браво са изтеглили новите печеливши.

# 298
До 7-ми. Да се надяваме утре да има списък. Все с нещо се оправдават - празници, ковид. Аман. Smile

# 299
На мен в English Home ми дава грешен, като въведа ваучера

Общи условия

Активация на акаунт