Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 102
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Улучих ваучер за Озон в приложението на Кока Кола, но бих го разменила за два на Кока Кола за Технополис, ако има желаещ да пише.

# 316
  • Sofia
Добро утро, ех оцеляхме и тия празници😜На вилата съм и имам гости всеки ден от тая седмица изпи се една камара шуменско, бургаско кен, и нищо и нищо, няма да регистрирам повече, имам последен кен шуменско и повече не мисля да купувам. Толкова ли са трудно спечелили не знам.

И аз чакам мюсли, с две бележки съм само, от тях никога не съм печелила, но знае ли човек. И Анна Зарадна с две бележки също, другаде не играя. И пак и пак да попитам Хайнекен с била каква активност имат, пребродих апа, гледах в магазина, изкупихме хайнекена в магазина и къде са наградите не знам😲😲😲

# 317
Хайнекен в Билла не беше ли автоматично участие с била карта (така съм запомнила)?

# 318
  • Sofia
Е добре де, автоматично, ама все пак във формата попитах правила къде има, един мижав плакат. Попитах и касиерките ни лук яли, ни мирисали, аз разбирам че имат работа жените скапват се, идва един сладур на възраст десет години по-малък от мен ама три глави по-висок, управител на информацията бил, и той не знаел, репчи се, ще каже човек че не бях дала 20 лева за бира тоя ден и му се моля за пустата награда, аз раници си имам, де ама пием бирата, игра има, защо да не попитам🙀🙀🙀

# 319
  • София
Игра на Лидл и Ариана от вчера с покупка на бира за 5 лв. Наградите са 10 грила и 20 пуфа.
Скрит текст:

# 320
20% отстъпка от Zlatna Ribka за продуктите за коса Ellwo - Който иска, да пише 🙂

# 321
На мен се падна това, подарявам.

# 322
20% отстъпка от Zlatna Ribka за продуктите за коса Ellwo - Който иска

# 323
Аз пък имам 20% за ненамалени детски обувки в rayatoys, също който иска да ми пише.

# 324
Това се обсъжда от няколко дена в темата за пазаруване от НМ, но да знаете, че на някои от имейлите има код за отстъпка от 25% и безплатна доставка - можете да ги проверите, ако сте регистрирани за бюлетина им. Май може да се ползва само ако ви е пратен, не става от всеки (иначе кодовете ги има написани в темата).

# 325
Има печеливши в Престиж Мюсли
https://prestige-promo.bg/musli-fashiondays/pechelivshi/

# 326
Мрън Мрън няма ме чакаме и  киндер днес

# 327
Няма ме, но видях жени от темата. Честито! Simple Smile

# 328
То пише че киндера ще теглят днес ,а кога ще звънят е друг въпрос.Аз чакам тофифи да видя как пак не са ме изтеглили Simple Smile

# 329
Аз виждам 50 печеливши в Престиж Мюсли, а трябваше да са 100.

Общи условия

Активация на акаунт