Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 096
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 390
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Звънят от Киндер, печеля спа почивка

# 391
Може ли да споделите номера,от който ви звъняха?
+359988194999-ето този номер ми е звънял днес два пъти.Аз не успявам да го набера,понеже ми изписва,че кода е грешен.С тази каръщина напоследък ме е страх,че може да съм изпуснала нещо.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 17:54 от Lunatichka92

# 392
Озон са публикували и във Фейсбук, и в Инстаграм. Не мога да копирам, защото съм от телефон. Не печеля.

# 393
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Може ли да споделите номера,от който ви звъняха?
0888603420

# 394
  • оттам, откъдето започва България
Беше ли споделяна тук играта на Озон.бг?
Чудя си се аз, защо не съм участвала. Thinking

# 395
  • София
Лоши новини от Технополис Младост - не само, че не може да се комбинират ваучери, но не може и да се комбинират артикули!!! Един ваучер = 1 артикул. Заповед от Тефал. Потвърдиха, че в началото от магазина са давали всякакви варианти, но Тефал е направил луд скандал и е забранил.

# 396
  • София
Кенар не трябваше ли да направи още едно теглене? Последните печеливши са от 7-ма седмица, преди крайния срок на играта.
Кенар са публикували последните печеливши от 8-ма седмица Simple Smile

# 397
# 398
  • Велико Търново
Лоши новини от Технополис Младост - не само, че не може да се комбинират ваучери, но не може и да се комбинират артикули!!! Един ваучер = 1 артикул. Заповед от Тефал. Потвърдиха, че в началото от магазина са давали всякакви варианти, но Тефал е направил луд скандал и е забранил.
Не съм участвала, но се дразня на Тефал като ви чета. Някъде няма ли ясни правила как ще се използват тези ваучери и да важат за всички или поне за съответната верига магазини.

# 399
Е то по принцип в условията си пише,че не се комбинират ваучери,но да е жива и здрава жената,която първа писа че може в Технополис.
Пробвай в някой друг Технополис може да не са уведомили по всички магазини в Технополис дъ Мол ставаше преди 2 седмици.

# 400
  • Велико Търново
И на мен ми се обадиха от играта на кола и Кауфланд, ще имаме мултикукър 😊
Казаха, че до края на другата седмица ще ги доставят.
П. С. Аз бях писала, че касиерката ми каза, че мога да комбинирам два ваучера в Технополис, без аз да пробвам. Въпреки че казах, че в правилата пише друго, тя каза, че може и действително ги прие програмата в една покупка

# 401
Лили Дрогерие ЕООД
5 ч  ·
Играта на Лили Дрогерие и Бочко приключи 🏆
20 от вас печелят мултифункционална дървена играчка- 🦔
Ето и имената на печелившите:
Скрит текст:
Трояна Димова
Виктория Симеонова
Даниела Илиева
Нели Гъновска
Мая Костадинова
Александра Кръстева
Надя Михова
Красимира Трифонова
Михаела Станева
Весела Тончева
Габриела Стоименова
Анастасия Алексиева
Мариана Тошева
Ирина Петрова
Спаска Колева
Елена Янева
Моника Миленкова
Емилия Иванова
Таня Клишева
Диана Иванова
Честито на победителите!
Благодарим на всички, които се включиха в играта.

# 402
  • Бургас
Едно голямо МРЪН!
От толкова игри и участия,никъде ме няма Simple Smile
Здраве да е!

Честито на всички спечелили!
Със здраве да си ползвате наградите!

# 403
  • оттам, откъдето започва България
karzz,  много добре го обобщи. Присъединявам се към теб за поздравленията.

Само се чудя, защо никой не отговаря дали е споделяна играта на Озон.бг. (че книгите са моята тръпка)

# 404
  • София
Е то по принцип в условията си пише,че не се комбинират ваучери,но да е жива и здрава жената,която първа писа че може в Технополис.
Пробвай в някой друг Технополис може да не са уведомили по всички магазини в Технополис дъ Мол ставаше преди 2 седмици.
AniMM, кажи къде и кога да те черпя... Щото явно сме съседки по квартал 😁 В Дъ Мол минаха. Без грешка. Супер любезни, много хубаво си поговорихме. Опуках всичко, разплатих се и приключвам с тази сага.
Но е факт, че Тефал трябва да си преосмислят стратегията и правилата. Особено с тези промоции в Кауфланд. Щом там ги пускат с -50%, би следвало да са гъвкави в уговорките с другите партньори. Един тиган в Кауфланд да е 20лв, а в Технополис същият модел 40лв.

Други няма ли с обаждане от Киндер?!
На Буеното доста хора се похвали ха, а сега само един🤔

Общи условия

Активация на акаунт