Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 204
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 525
И аз имам мейл от Аз ям, от 2 години, че и повече това ми е първата награда. дано най накрая да счупя каръка. Само да не ни пратят по ч пакет кремвирши, че и котката не иска да ги яде Grinning

# 526
И аз имам мейл, но не знам какво печеля, а искам да знам.

# 527
И аз съм с имейл.Номерът от петък не ми е звънял днес и вече съм убедена,че съм изпуснала нещо🙁.Притеснявам се да не са звъняли от Киндер,понеже ваучери за Дилос щеше да ми дойде доста добре.

# 528
Лили имат ли печеливши от играта с Always?
Имате ли обратен мейл с кода на ваучера за 30% от English Home  от форумната игра, защото аз още нямам?

# 529
  • София
Здравейте, вчера пазарувах в Лили дрогерия продукти на Нивея и взех, че спечелих ролер за лице от розов кварц- много е готин снощи го пробвах. Аз също съм с имейл от Градус ( Аз ям) умишлено не питах какво съм спечелила, защото и дъските и кърпите изглеждат готини!

# 530
Нямам имейл от Аз ям, но не съм се и включвала. Grinning Получих обаче СМС от Спиди за утре да чакам безглутенови продукти, а не чакам такива и не знам от къде са, а трябва и данни за доставка да съм въвеждала Confused

От Кенар обикновено до колко дни звънят (че не помня какво беше при предните тегления - бавят прозвъняванията, но пращат бързо или?), нямам все още обаждане.

# 531
Tuborg Fun - Печеливш JBL колонка: 0896 114 XXX  ( За периода от 01.05.2021г. до 09.05.2021г.)

# 532
Имате ли обратен мейл с кода на ваучера за 30% от English Home  от форумната игра, защото аз още нямам?
Може ли линк с печелившите на Лили? Не успявам да ги открия....

# 533
  • София
Ейййй днес ми е ден 🙂
50 лева от Лидл и чадър от Бургаско 🙂

# 534
Може ли линк с печелившите на Лили? Не успявам да ги открия....
Следете фейсбук страницата им,защото там ги обявяват.

# 535
  • Пловдив
Печеливши Jamieson https://jamieson.bg/igra/igra-winners/

# 536
  • оттам, откъдето започва България
Smile Радвам се, че има толкова спечелили. Честито!

В момента аз ям, но докато ям си преглеждам и пощата.
Приятно се изненадах, че и аз имам незнайно каква награда от Аз ям. Simple Smile

# 537
  • In Neverland
Не помня колко броя бяха наградите на Аз ям!, но сме доста печелившите от темата, което е много хубаво Smile Честито, сега ще чакаме да видим кой какво печели.

# 538
Не помня колко броя бяха наградите на Аз ям!, но сме доста печелившите от темата, което е много хубаво Smile Честито, сега ще чакаме да видим кой какво печели.
Мисля,че са 400 бр награди.

# 539
100 кърпи и 300 дъски са наградите в "Аз ям".

Общи условия

Активация на акаунт