Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 244
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, има ли спечелили от Бондюел с които още не са се свързали?

# 646
Спечелила съм 12% отстъпка за продукти на Оргахим, от игра във Фейсбук. Имаше и чаши, и други неща (малко награди), проверете, ако сте участвали.
Не е голяма награда, но мисля да си я ползвам.

# 647
  • София
От 7 регистрирани кода току що спечелих плажна кърпа от Бургаско.

# 648
  • Сливен
Има печеливши в Чиото. Simple Smile

# 649
  • пловдив
Днес взех гранини, не печеля!
Участвах и 6 БР lions на nestle, дано ме огрее часовник

# 650
  • ПЛЕВЕН
Сега приеди малко ми доставиха кутията от Кауфланд

# 651
Получихте ли си кода за 30% отстъпка на English home? Чакам с нетърпение на мейла, но няма.

# 652
  • Сф
А с някой свързаха ли се от Лакрима за да поискат личните данни? Те каквито са бързи по месинджера..не ми се мисли!

# 653
не са се свързвали от лакрима..но вече ги сънувах как са ми пратили една мостра на сиренце колкото кибритена кутийка ..ей с тия игри на луди станахме Simple Smile

# 654
  • Сф
не са се свързвали от лакрима..но вече ги сънувах как са ми пратили една мостра на сиренце колкото кибритена кутийка ..ей с тия игри на луди станахме Simple Smile
хахаха, разлях си кока колата със златна капачка Simple Smile, дължиш ми една Simple Smile

# 655
  • София
Спечелилите от Киндер Буено пратиха ли ви нещо, аз чакам ваучер 70 лева 🙃 но все още нищо няма?

# 656
  • Сф
Спечелилите от Киндер Буено пратиха ли ви нещо, аз чакам ваучер 70 лева 🙃 но все още нищо няма?
А те резерви теглили ли са?Че аз чакам някой да не си пази опаковките..тука 16 ми се намират Laughing

# 657
  • София
Получихте ли си кода за 30% отстъпка на English home? Чакам с нетърпение на мейла, но няма.
Аз съм от печелившите в предната им игра. Забавиха се няколко дни преди да ми го изпратят. Но да предупредя. Оказа се, че сайтът приема само по 1 код за отстъпка. Надявах се да намаля с кода за потребителите на бгмама и след това да приложа и ваучера, но не става. Писах им да ги питам (лично и като коментар в темата), но до момента никой не ми е отговорил. Според мен, като потребител на бгмама имам право на отстъпката. Междувременно част от нещата, които бях сложила в кошницата се изчерпаха. Joy

# 658
  • София
И аз още чакам същата награда.

# 659
И аз чакам намалението от English Home, но докато чакам цената непрекъснато се покачва на това което съм набелязала.

Общи условия

Активация на акаунт