Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 145 452
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 040

Спечелих си термочанта, снимах и часа , ако е от значение Simple Smile
В Бургаско обаче продължава да не ми върви , пробвам за хавлия и чадър и не и не Neutral Face Дали пък да не се опитвам за големите награди само вече , може пък да ме огрее 😂 Не ги искам тях пък..пфууу Simple Smile

Успех на всички! 🍀🍀🍀

# 2 041
  • София
Честито!!! Прежалих се да взема един Куинс, но непечеливш код 🤣 Обаче учудващо сокът ми допадна.
Дали да рискувам с Гранини след като са свършили наградите?! Някой, който следи там нещата да подскаже, че пак е намален в Била😜

Скрит текст:

Първите 2 чифта очила на децата бяха от ДМ. Изключително доволна съм. И те много си ги харесхваха. Гъвкави, нечупливи. Направиха ги на г*з и още ги ползват за игра. Обаче следващия размер за тях са вече стандартни, твърди рамки. Сега новите от Invu са хубави, но не знам колко са здрави и не смея да тествам. Та голямо пазене и треперене. То лошо няма да се учат да се грижат за вещите си. Но виждам, че се изнервят. Като цяло офертата на сайта и на Invu бяха изключително добри. Но определено тука стана някакъв цирк с тези ваучери - то беше по 5-6 за родата, ама после не им трябвали, ама друг не разбрал и сега търси, ама  трети иска да ги размени равностойно.

# 2 042
  • пловдив
kelly_m6 никога не съм играла там, отворих сега сайта, гледам като идиот. Може ли за такива като мен да разясниш. Simple Smile

# 2 043
Честито!!! Прежалих се да взема един Куинс, но непечеливш код 🤣 Обаче учудващо сокът ми допадна.
Дали да рискувам с Гранини след като са свършили наградите?!
В Гранини дава още награди 🤣, по Условие трябва да даде 20 сервиза и 100 чаши , а за сега е дало 100 чаши и 33 сервиза като тези дни дава само сервизи ( по 3 на ден ) 🙂

# 2 044
Събудих се рано и реших да си регистрирам последните 10 кода на бургаско..и докато се чудех каква награда да избера рефрешнах страницата и всичко замина.Сега ще звъня на телефона им да видя дали може нещо да направят или са ми изгорели кодовете.

# 2 045
  • Сливен
Ако някой има код за Емаг и няма да го ползва,ще съм благодарна.Чакам само одеалото на Пиринско,оказа се че мъжа ми е спечелил.

# 2 046
  • VARNA

И аз запис, с термочанта.

# 2 047
  • София
Тези които спечелихте от Chupa Chups върнаха ли ви мейл след като изпратихте бележката?

# 2 048
  • София
kelly_m6 никога не съм играла там, отворих сега сайта, гледам като идиот. Може ли за такива като мен да разясниш. Simple Smile
Като националната лотария, регистрираш се, вкарваш пари и играеш.

# 2 049
Тези които спечелихте от Chupa Chups върнаха ли ви мейл след като изпратихте бележката?

Аз още нямам нищо , и малко съм на тръни , понеже бележката ми беше малко скъсана.

# 2 050
  • Сливен
Кърпата на Бургаско. ЛеоЕкспрес ми я донесоха. Аз съм висока 167,а хавлията е до раменете  ми.😁

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 09:53 от сикрет

# 2 051

Аз още нямам нищо , и малко съм на тръни , понеже бележката ми беше малко скъсана.
И аз нямам върнат имейл, даже вчера се чудих дали изобщо съм им пратила снимка, та проверявах. Явно трябва да чакаме.

# 2 052
  • Пловдив
Подарявам 2 теленорски кода за отстъпки:
-15 % за покупка на Xiaomi Mi Watch валиден до 3.06
- 20% за напитки Nescafe Dolce Gusto валиден до 30.06
Скрит текст:

Някой ако иска - да пише.

# 2 053
Сега ми попадна реклама в ИГ,ако някой пие Аперол:

# 2 054
И аз се разходих до English Home, за да си похарча ваучера, но нищо не ми хвана окото за сега, а и цените са ....

Общи условия

Активация на акаунт