Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 142 185
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 250
Игра на България Мол за децата:
https://www.bulgariamall.bg/bg/article/216
Скрит текст:
Някой ако има желание да ми даде глас в играта на Carlsberg, да ми пише на лични.

# 2 251
Загледах се в списъка на Семана.... тези регистрации с букви, наред ли са? 🧐

# 2 252
  • София
Има печеливши във втората седмица на Лидл. Мен пак ме няма.

# 2 253
  • пловдив
Мен пак ме няма в чупа чупс, там съм с 3 бележки и в семаната съм с 3 и пак ме няма Sad остава ми надеждата за колгейт и lion-a

# 2 254
  • София
Има ме в чупа.Със слушалки съм.Разменям за суитчър 🤣

# 2 255
В Гранини са махнали името на брат ми от печелившите! Има екранна снимка на съобщението което излиза Честито...също така на списъка с името си. Та въпроса ми е.. Дали да се обажда и да си търси правата, тъй като играта е с покупка? Грешката не е негова и не е длъжен да следи списъка с печеливши колко са и да изчислява. Какво съветвате?

# 2 256
В Гранини са махнали името на брат ми от печелившите! Има екранна снимка на съобщението което излиза Честито...също така на списъка с името си. Та въпроса ми е.. Дали да се обажда и да си търси правата, тъй като играта е с покупка? Грешката не е негова и не е длъжен да следи списъка с печеливши колко са и да изчислява. Какво съветвате?
Имам познати , които са спечелили още в началото на играта , но изобщо не са се свързали още с тях , нито по имейл, нито по телефон , а си стоят в списъка и сега след промяната

# 2 257
Аз бих си търсила наградата...

# 2 258
И аз съм със слушалки в чупата... С една бележка бях

# 2 259
Аз бих си търсила наградата...
Моето име фигурираше 2 пъти в списъка- още след 2та седмица на играта, въпреки че нямах моментни съобщения на екрана че печеля. С мен се свърза 1 момче за адрес за доставка. Премахнаха ми имената от списъка- свързах се с тях - не ми върнаха имената , но ми изпратиха 1 комплект чашки след усилена кореспонденция.
Според мен ще изпратят всички награди, макар, че ще редуцират списъка.

# 2 260
Като чета тези Гранини съмнителни неща вършат. Ама Дано всеки заслужил да си получи наградата .

# 2 261
# 2 262
  • при късмета
Да им се обади и да им каже, че разполага със снимките и, че ще си търси наградата чрез КЗП, ако не му изпратят наградата до седмица. А за всеки случай и жалба да пусне реално. Не заради чашите, а да  се научат организаторите да провеждат игрите както трябва и да си признават като грешката е в тях.

Днес изтича играта на колгейт. Променили са правилата и са написали ясно, че покупката трябва да е от Кауфланд. Можело значи, вместо неадекватна женица по телефона да ми обяснява, че трябва да пита юристите какво значел текста в правилата. На въпроса и участниците ли трябва с юрист да ги четат или трябва да са абсолютни ясни, не можа да ми отговори. Та днес имах разговор с КЗП, защото официално съм пуснала сигнала отдавна. Обясних случая, жената ми поиска входящия номер, прегледа я, уточних, че са променили правилата но като остава 1/3 от общото време до края и е неясно какво се случва с предишни регистрации и, че днес приключват. Каза, че всичко е основателно и скрити условия са на лице  и подвеждане за покупка, ако тя е от друг магазин и ще ги одрусат по всички основателни параграфи. Даже можеше да претендирам и пари да ми върнат, заради това, че съм била подведена да направя покупка, но реших за 5лв. да не се занимавам. Целта не ми е да си върна 5те лв., а организаторите да се научат, че като грешката е в тях трябва да го признаят и да компенсират коректните участници

# 2 263
Да им се обади и да им каже, че разполага със снимките и, че ще си търси наградата чрез КЗП, ако не му изпратят наградата до седмица. А за всеки случай и жалба да пусне реално. Не заради чашите, а да  се научат организаторите да провеждат игрите както трябва и да си признават като грешката е в тях.

Днес изтича играта на колгейт. Променили са правилата и са написали ясно, че покупката трябва да е от Кауфланд. Можело значи, вместо неадекватна женица по телефона да ми обяснява, че трябва да пита юристите какво значел текста в правилата. На въпроса и участниците ли трябва с юрист да ги четат или трябва да са абсолютни ясни, не можа да ми отговори. Та днес имах разговор с КЗП, защото официално съм пуснала сигнала отдавна. Обясних случая, жената ми поиска входящия номер, прегледа я, уточних, че са променили правилата но като остава 1/3 от общото време до края и е неясно какво се случва с предишни регистрации и, че днес приключват. Каза, че всичко е основателно и скрити условия са на лице  и подвеждане за покупка, ако тя е от друг магазин и ще ги одрусат по всички основателни параграфи. Даже можеше да претендирам и пари да ми върнат, заради това, че съм била подведена да направя покупка, но реших за 5лв. да не се занимавам. Целта не ми е да си върна 5те лв., а организаторите да се научат, че като грешката е в тях трябва да го признаят и да компенсират коректните участници
И аз се подведох и имам регистрирана бележка, не от Кауфланд. Сега ако някоя такава бележка спечели, ще стане интересно Smile

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 19:47 от Chris Chris

# 2 264
  • София
Разбира се, че трябва да се търсят правата, особено щом печалбата е документирана. Каквото и да се говори, играта на Гранини е сбъркана. Нито получаването на една и съща награда многократно от едно лице е ОК, нито пък лишаването от такава трябва да се приема.
Жената сутринта каза, че действително са били предвидили един участник да спечели повече от един път. Друг е въпроса, че в правилата това не се разбира

Общи условия

Активация на акаунт