Звездни компромати - Май'21

• 282 982
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 725
Сигурна съм, че Джоли е била натъпкана с антихистамини и са били приготвени спринцовки отстрани на някоя маса.

# 1 726
  • Sofia
Има си начини пчелите да са по тялото без да бъдат никаква заплаха. Баща ми е пчелар.
Много е красива Джоли на снимката.

# 1 727
  • Berlin
Джоли изглежда така все едно е видяла смъртта. Според мен снимката е много неудачна.

# 1 728
Сигурно са ги опушили пчелите преди това, ама го изкарват рисковано, все едно се е снимала интимно с акулата от "Челюсти", пък то най-големият подвиг май е, че не се е къпала от 3 дни. Макар че на снимката не ми изглежда да страда от липса на козметика и по лицето, и по тялото. Ако все пак помогне за пчелите подобна снимка, защо не.

# 1 729
С баба Дони "деляхме" един и същ козметик/ фризьор/ маникюрист по едно време. Всички много я харесваха и не спираха да сипят хвалебствия и суперлативи по неин адрес, а в същото време под сурдинка разказваха всевъзможни пикантерии и клюки. То и не само за нея де, а за цялата плеяда "звезди", които им бяха клиенти. Една от причините да сменя салона.
Със сигурност е имала интересен е не- лек живот. Говорейки за фигурата й, която се дължала на гените, обаче, ми стана любопитно- тя как знае какво й е генетически заложено, при положение, че не познава истинските си родители? Без значение, чия дъщеря се е опитвала да се изкара, май безспорен е единствено фактът, че е била осиновена?

# 1 730
Защо да не се дължи на гените ѝ? Ако си висок/нисък, със слаби/дебели крака, с широк/тесен ханш, качваш или не качваш лесно на корем, с тънък/дебел глезен и пр., мислиш ли, че което и да е от тези неща е твоя заслуга или вина, или по-скоро се дължи на гените ти?

А иначе жената май си е от тези, които обичат да си споделят за личния си живот. Това с кмета на Стрелча си е по-скоро закономерно поведение от нейна страна.

# 1 731
Защо да не се дължи на гените ѝ? Ако си висок/нисък, със слаби/дебели крака, с широк/тесен ханш, качваш или не качваш лесно на корем, с тънък/дебел глезен и пр., мислиш ли, че което и да е от тези неща е твоя заслуга или вина, или по-скоро се дължи на гените ти?

Нали не знае кои са биологичните й родители- носители на гените? Разбира се, че може да се дължи на тях, особено ако има база за сравнение- няма да са само съмнения. Но тя реално УЖ не знае кои са истинските й родители и какъв генетичен материал са й предали.

# 1 732
Не е нужно да знае кои са родителите ѝ. Виждам примерно някое дете колко е нежно и фино и предполагам, че и на прабаба си да се е метнало, ако начинът му живот не му повлияе, има всички данни да си е нежно и фино и като възрастен. Други пък напротив, си личи, че няма да са ефирни, каквото и да правят.

# 1 733
  • София
Ева Веселинова с бебетата.
Скрит текст:

# 1 734
Вкъщи сме впечатлени колко много от изпълнителките на Евровизия тази година са заложили на яките бедра. Сега гледам, че най-впечатляващите баджаци се квалифицират. Сръбкините погрешно съм ги сложила два пъти, ама те са най-големите леповици!
Скрит текст:

# 1 735
Тази година два пъти проверявах Евровизия ли съм си пуснала или Пайнер ТВ. ThinkingSatisfied

# 1 736
Една красива Анелия.

# 1 737
Анджелина изглежда като египетска мумия на видеото, малко е страшна и отблъскваща. И как ще е на 45г? Аз я мислех на 50, поне.

# 1 738
Да не е била студентка в Свищов през 90-те 😂

Знаеш!

# 1 739

Коя е тази Анелия, защото определено не е ОНАЗИ Анелия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт