Звездни компромати - Май'21

• 280 763
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 800
Брей, как се е снимала с външноутробното си.
Ава почти винаги е заедно с останалите деца по снимки и почивки.

Да, и на мен това ми прави хубаво впечатление. Явно и Ава се чувства Ок да е с тях, иначе едва ли могат на сила да я заставят да ги придружава. Като по- малка Иди/ дОйди, со кротце, со благо, малко доброназорно... но на тази възраст- абсурд да прави нещо пряко волята си.
Друго ми прави впечатление, обаче. От самото начало на връзката на Стрина и Ваню, откак я обявиха публично, децата на Тенчев май са постоянно с майка си? Не че бащата ще тръгне да залива соц. мрежи със снимки от времето, когато са при него, но оставам с впечатлението, че Ирини- то основно се грижи за тях.

ПП. Поправям се. Бащата на децата не е Тенчев, а Сарачинов, забравих, че Госпожата беше Сарачинова и тя.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 12:22 от TuЛи

# 1 801
Гледахте ли Преслава по Нова?

# 1 802
Аха, много проста. Особено " смешната" случка в спешното.
Че и Бони и щерка после- не кич, ами..

# 1 803
  • София
Не глeдах Преслава, но ми попадна това във фейса. (Признавам си, не я познах първоначално)
Скрит текст:

# 1 804
Стига бе Grinning И устата ли си е боцкала Flushed

# 1 805
Камелия са я отрязали от журито на „Гласът на България“ по мейла. Уж заради корекциите.

# 1 806
  • DE
Ако това е вярно, браво на БТВ. Крайно време е да престанат да ни натрапват обезобразени, трудни за гледане "красавици".

# 1 807
  • Sofia
Дано не сложат Преса или Мара 🤨

# 1 808
Преслава е гротескна вече. Никога не съм я харесвала особено, но точно преди ринопластиката имаше един период, в който беше най-хубава, откакто е станала известна. Мяркала съм я по ТВ и изглеждаше наистина добре - тамън беше влязла във форма, беше стилна, с индивидуалност, а какво стана...
Ето:
Скрит текст:

# 1 809
  • SF
Тя се отличаваше от останалите клонинги, но не с грозна визия - напротив! С по-различно мислене и поглед. Хората я харесваха. Откакто си е направила копи-пейст на носа, не съм прочела едно положително мнение, подкрепящо промяната. Не знам, хората около нея може и да й се подмазват, че промяната е била за добро.

Те и Галена нали са някакви много близки приятелки? Или поне са били? Сега са станали още по-близки - двойнички. Трябва да носят фланелки с надписи, ако искат с лекота да знаем коя коя е.

# 1 810
То най-страшното е, че връщане назад няма. Тя може и да не се харесва и да съжалява (просто не мога да повярвам, че е възможно да се харесва в този си вид), ама какъв избор има?

# 1 811
  • До сърцето...
На 22 май са родени:

Flowers Rose Наоми Кембъл (Naomi Campbell), 51 год
Скрит текст:
... една от най-известните супермодели за всички времена

… не по-малко известна и с партньорите си

Flowers Rose Джинифър Гудуин (Ginnifer Goodwin), 43 год
Скрит текст:

… със съпруга си, Джош Далас

Wine Glass Новак Джокович (Новак Ђоковић или Novak Đoković), 34 год
Скрит текст:
... един от най-добрите тенисисти в света, единствения, който е печелил всички турнири от Големия шлем

… с ученическата си любов Йелена Ристич (вече Джокович) и децата Тара и Стефан

*  *  *

На днешния ден са сключили брак:
2004 - Wear Crown Фелипе VI и Летисия Ортис
Скрит текст:

2010 - Musical Score  Аланис Морисет и Марио Тредуей, по-известен  като Souleye
Скрит текст:

# 1 812
Може ли да ми кажете и вие ли виждате бели петна през няколко поста на които пише реклама?Мога ли да ги скрия по някакъв начин?Пиша от тел .Много е досадно да скролваш заради голяма празна страница

# 1 813
  • София
Зара с доста неподдържани ръце:

# 1 814
Моника Белучи + Венсан Касел
=Дева Касел
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт