Звездни компромати - Май'21

• 280 690
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 860
Хванах и аз малко от началото на предаването с Наум Шопов и Теа и искрено се възмутих, че от великия Наум Шопов и прекрасния Христо Шопов, се е пръкнал този въздух под налягане. Едно голямо нищо е, макар да каза колко му е трудна сегашната професия. Та явно е трудно  нищо.

# 1 861
Зара е спряла да си боцка устните и сега е придобила по-нежни черти. Изглежда много по-добре от преди. Адмирации за постоянството в йогата и грижата за себе си.

# 1 862
На живо Зара е по-миловидна, отколкото излиза на снимки.
Иначе и аз не намирам нищо шокиращо в снимката на ръцете й.

# 1 863
Сара Рамирез ще замести Ким Катрал в Sex and the City. Сценаристите са създали много атрактивна роля за актрисата. ДалЕ?
Неможах да я позная в какво се е превърнала.
сега
Скрит текст:
Скрит текст:

преди
Скрит текст:

# 1 864
  • София
Снимките от Инстаграма не се показват за нерегистрирани юзери, като мен. Не можах да видя майката на Зара. Нито друга снимка, дадена чрез линк отново към Инста...Rolling Eyes

# 1 865
Джулиана и странна реклама на някаква самовлюбена Ива
Скрит текст:

# 1 866
  • гр.Пловдив
Скрит текст:

Гуркова на процедурка -натюрлих,нищо общо с,когато е китосана Thinking

# 1 867
Проблемът при Зара са много ниските телесни мазнини, затова изглежда толкова зле и увяхнал в лице. В ръцете и аз не виждам нищо особено.
Пандора, липсата на маникюр и лак не е крайност, айде моля ти се.

# 1 868
Козметичката на Гуркова не е ли чувала за предпазни маски...

# 1 869
  • София
Клипчето на Гуркова е на поне 3-4 г. Затова нямат маски.

# 1 870
Снимките от Инстаграма не се показват за нерегистрирани юзери, като мен. Не можах да видя майката на Зара. Нито друга снимка, дадена чрез линк отново към Инста...Rolling Eyes
Сефте.

# 1 871
А какво се очаква да направи Зара с ръцете си, да ги подмени?
На мен лично шарените нокти с камъни са ми  5 пъти по-грозни от натурални ръце, за изкуствените мигли и татуирани веждаци да не говорим. Вчера в едно заведение не можех да откъсна поглед от едно момиче - имаше тооолкова много за раглеждане, а възрастта й едва ли е била над 25.

# 1 872
  • До сърцето...
Днес рожден ден имат:

Flowers Rose Лариса Гузеева, 62 год
Скрит текст:

Wine Glass Асен Златев, 61 год
Скрит текст:
... от плеядата "златни" момчета по вдигане на тежести, олимпийски, световен и европейски шампион, има  20 световни рекорда.

Flowers Rose Мелиса Макбрайд (Melissa McBride), 56 год
Скрит текст:

# 1 873
Не е компромат, но е прецедент.
Доживяхме министър да се вози в градския транспорт и у нас.
Правосъдният министър Янаки Стоилов се вози в трамвая – няма охрана, няма личен шофьор, няма черен мерцедес....
Скрит текст:

# 1 874
Гуркова е клиент на д-р Каляшева поне от година и половина и не изглежда отдавна толкова естествена.

Общи условия

Активация на акаунт