Звездни компромати - Май'21

• 280 435
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 025
И аз не вярвам да е бременна, но не заради физиологията, а чисто като етап от живота ѝ.

# 2 026
Е, баш около 50-те не е имало много, на които тъкмо им  е станал нередовен цикълът и са забременявали. По-скоро около 40-те се е случвало това, и между 40 и 50 естествената възможност за забременяване, дори и период на пременопаузс, е сигурно стотици или хиляди пъти по-ниска, отколкото между 30 и 40 например. А в миналото много жени въобще не са доживявали до менопауза.

# 2 027
някакъв ПР е.
обаче и Бонка, и Преслава са се направили на нищо.

# 2 028
Ок, между 40-50 годишни,  взе пак говорим за някъде около 50-60-те години на миналия век, не началото на века.
Пак за Рафи-тази конспирация за арменско лансиране много издиша. Просто човека си е талантлив и става за шоу.

# 2 029
Интересна новина от Бони. Нека са живи и здрави, а дали по естествен път или не, това не е толкова важно когато детето е желано Simple Smile

Обаче аз ако съм на мястото на Ванче Ч  и Андрея, просто ще съдя бг-мама. Толкова пари, време и какво ли още не, за да овладеят до съвършенство фотошопа и да изглеждат елегантни в очите на глиганите и какво? Бг-мама ги разтяга до реален размер. Пу, не ги е срам!

# 2 030
  • Mediterraneo
Рафи се доказа като голям артист и не схващам този хейт по него, че по арменска линия, че не знам си какво. Момчето си го може, да се пукат душманите!

# 2 031
А детето на Бони има ли баща?

# 2 032
  • Пловдив
Ма никой не е казал, че не може да пее Rolling Eyes

# 2 033
  • Mediterraneo
Аз даже за пеене не говоря. Шоуто специално е за имитации, Рафи е чудесен имитатор и с право спечели. Аз и при Рачков го харесвам, а иначе съм далеч от неговата музика( той каза, че не е вадил нова музика от 5 години, така че това не е фактор изобщо).

# 2 034
Рафи е много добър и заслужено спечели капките.

# 2 035
  • София
Ако това с Бони е някакъв рекламен трик, ще е много тъпо.
И може да е изключение от правилото да забременееш на 47 г, но странно защо познавам няколко такива. Да, две от жените направиха аборт, ама едната си роди детето, нищо че имаше вече 5.

# 2 036
Защо си го причини, Преслава, защо?
Скрит текст:

# 2 037
Ако това с Бони е някакъв рекламен трик, ще е много тъпо.
И може да е изключение от правилото да забременееш на 47 г, но странно защо познавам няколко такива. Да, две от жените направиха аборт, ама едната си роди детето, нищо че имаше вече 5.
Аз също познавам  3 такива само за миналата година. Тези проучвания е под въпрос колко са достоверни, както и рисковете свързани с такава бременност, при положение, че до преди 10-15 години малко жени след 40 не са прекъсвали бременност

# 2 038
  • София-Младост
Снимка на Жени и Ирен от гримьорната
Скрит текст:
    [/list]
    [/quote]
    А дори не е Хелоуин...бррр Ж.К. направо ме стресна.

# 2 039
    Според мен Бони показва стария си тест за бременност като сантимент към порастналата дъщеря, която сега е абитуриентка.
    Дъщеря й е резултат от любовта й с един видински барон, съден многократно за източване на ДДС и до колкото знам, той все още ги издържа финансово.

Общи условия

Активация на акаунт