Звездни компромати - Май'21

• 280 429
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Пловдив
Дръзкият и провокативен тоалет, с който Меган Фокс събра всички погледи на наградите Billboard...
Скрит текст:
Fearful отврат са...
Скрит текст:

# 2 056
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На мен ми е интересно коя българска фирма го е правила
Знаете ли ?
Аз не можах да намеря нищо

# 2 057
  • софия
Толкова хора са гледали тези дипломи, восъчни печати, ала-бала и никой не е видял текста?

# 2 058
Браво на Сано за тениската на "Депеш" - имам същата и се радвам на всеки техен фен!

Покрай "тоалета" на Меган Фокс и подобни все съм се чудила какво точно ни се демонстрира, каква му е идеята на това... нещо?! Не е секси, провокативно, а просташко. Деколтета, за...ци - само те ги имат, или?

Изцепката за 24 май не ме изненадва и не ми е смешна. Толкова си могат хората.

# 2 059
Тези двамата не може да са по-гнусни. Меган за мен е голяма красавица, но тоалета е покъртителен. Гаджето е без коментар.

# 2 060
  • Sofia
Приятелите 😍
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:11 от Doli

# 2 061
  • в 1001-та нощ
Тоалетът и стилистиката на възлюбените е именно с цел да се говори за тях. Просто PR.

# 2 062
Приятелите 😍
Скрит текст:

Мъжете много странно изглеждат, едни оранжеви и с преправени физиономии. Матю Пери е най-добре, за мое учудване.

# 2 063
  • До сърцето...
... В тази статия за сватбата им пише, че е бил на 42, когато са се бракували: https://abc7.com/lisa-edelstein-marries-robert-russell-married-wedding/80069/.

Благодаря, момичета, оправих ги. За възрастта на Робърт Ръсел, въобще не съм зацепила, че хич не изглежда на толкова. Явно различните източници също не са прецизни.

# 2 064
Ненчо Балабанов и Симона Пейчева са новата двойка
Вчера четох за тях. Много са ми несъвместими като двойка, изобщо не си ги представям. Може пък да изкарат години, знае ли човек.

# 2 065
Освен бруталните тоалети на Фокс и гадже, и ръката й провокативно е поставена на едно място.... намеква ли ни нещо или наркотиците им идват в повече.... Rolling Eyes

# 2 066
Язък за Мегънчето. Каква мацка беше, какъв мъж имаше, сега мяза на някаква пропаднала наркоманка.

# 2 067
  • До морето
Приятелите 😍
Скрит текст:

Мъжете много странно изглеждат, едни оранжеви и с преправени физиономии. Матю Пери е най-добре, за мое учудване.

Тази снимка наистина е много преправяна. Всъщност Матю Пери изглежда най-зле от всички.

# 2 068
  • София
Кристиян Костов все повече прилича на жена:

# 2 069
Честно казано от тук разбирам за Ненчо и Симона и първата ми мисъл беше, че са странна двойка, но според мен изключително си подхождат. Дано им се получат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт