Звездни компромати - Май'21

• 280 362
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 115
Дъщерята на Ванко1 абитуриентка в Пловдив. Позира с баща си. Роклята и е толкова къса, че прилича на парцалче, никаква форма няма.
Скрит текст:

Майко мила и Ванко 1 дете е отгледал и възпитал....трудно е за вярване чак, той до скоро самият той имаше нужда от превъзпитание. Иначе момичето е хубаво, независимо какъв е стайлинга Wink

# 2 116
# 2 117
Много смешна поза има щерката на Ванко. То вярно, че е хубаво човек да не се прегърбва, ама тя така се е изпъчила и извила, все едно мост ще прави.

# 2 118
# 2 119
Толкова да ми е отблъскваща тази жена! Не знам защо не я харесвам. Не мога да го обясня, усещане е. Нито мога да я гледам, нито да я слушам. Долавям толкова много фалш и противоречие в нея, че не я издържам и минута.

# 2 120
Тази Силвена Роу ми е толкова противна, че заради нея не гледам Мастър шеф, ако го засека случайно.

За италианеца, точно за тяхното изпълнение трябваше да видя детето, че се събуди. Връщам се след малко и ММ казва, че италианците са "пуснали" някакъв плейбой. Пфуу, викам си, и късмет. Цяла вечер гледаме разгологъзени жени и да изпусна точно секси италианец. Пфффф, като го видях после, минал е покрай секси 😁

Дъщерята на Ванко 1 прилича на 30+ годишна Flushed

# 2 121
Същото за Силвена, такава антипатия лъха от тази жена, че не може повече. Нищо естествено няма в нея като поведение-вечно позьорства- пренатегната и фалшива.
Азис и Преслава. Азо сега само космИ ли
ще ни навира.....🙄
Скрит текст:

# 2 122
Обърнах внимание на г-жа Плевнелиева снощи. Чух за 4-те деца, огледах и носа (не съм разбрала кога е правила нещо, не си я спомням и преди как е изглеждала), но бая грозно разстояние се е оформило между носа и устните. После смених канала- видяха ми се измъчена компания, не им вървеше приказката и вечерята, та реших да не се мъча и аз с тях.

# 2 123
Дъщерята на Ванко1 абитуриентка в Пловдив. Позира с баща си. Роклята и е толкова къса, че прилича на парцалче, никаква форма няма.
Скрит текст:

Майко мила и Ванко 1 дете е отгледал и възпитал....трудно е за вярване чак, той до скоро самият той имаше нужда от превъзпитание. Иначе момичето е хубаво, независимо какъв е стайлинга Wink
Ванко1 има 3 деца, синовете му бяха абитуриенти преди 2г.
Роклята на щерката прилича на тази на Николета от рождения и ден от 2015

# 2 124
Оооооо, Николета с най-хубавият чифт крака, който е ползвала. Simple Smile

# 2 125
Аз много харесвам Силвена Роу, много ми е симпатична. Въпреки, че не гледам готварски предавания, заради нея съм хвърляла по едно око. Нямам търпение да посетя ресторанта й!

Дъщерята на Вачкова, която за разлика от дъщерята на Гола е много симпатична и сякаш истинска:

Скрит текст:

Саня Борисова, която така и не разбрах с какво точно се занимава, ама рекламира кой каквото й подхвърли. Трябва да се яде в крайна сметка:

Скрит текст:

Мария Силвестър-красива, но еднообразна. Едни и същи пози, едни и същи чупки.

Скрит текст:

# 2 126
Милата Николетка колко е дърпала, теглила тези краци да им докара дължина. Ако бяха прежда, пуловер да изплете, а то реално нейното не може и за ръкавица да стигне, но пък не се предава. Laughing

# 2 127
Симпатяга е дъщерята на Вачкова. Нормално, земно и обикновено момиче. Много се надявам да е всичко онова, което майка и не е.

# 2 128
  • Sofia
Хубава Радина
Скрит текст:

# 2 129
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Flowers Rose Нешка Робева, 75 год
Скрит текст:

Wine Glass Лени Кравиц ( Leonard Albert „Lenny“ Kravitz), 57 год.
Скрит текст:

… с дъщеря си Зоуи Heart

Flowers Rose Хелена Бонам Картър (Helena Bonham Carter), 55 год
Скрит текст:
... някои от нейните роли

... снимка от инстаграма й

Wine Glass Фредерик Датски (Frederik, Crown Prince of Denmark), 53 год
Скрит текст:

... със съпругата си Мери, любими са ми
*  *  *
На днешния ден са сключили брак Майкъл Джексън  (35 г) и Лиса Мари Пресли (26 г)
... през 1994, в Доминиканската република
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 12:50 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт