Звездни компромати - Май'21

• 280 204
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Пловдив
Ваня Щерева: "забравеното срааро писане в тетрадка". Забравеното какво?! Важното е, че лицето е мацнато.

# 2 446
Не четете с разбиране - Бони никъде не е писала, че това е теста, с който установява своята бременност, а че е по повод на нов проект, който ще разкрие скоро.
За новия проект прочетохме с разбиране. Но с предходната снимка с теста, явно доста хора са се заблудили щом са хукнали да ѝ пожелават. Иначе мен Бонка не ме вълнува въобще. Ако ще папагал да роди. Все ми е тая.

# 2 447
  • На морето!
Ето! Можело значи без оная отвратителна очна линия. Много добре изглеждат.
Всички абитуриенти с едни и същи арки от балони и кръг с надпис... Навсякъде , във всеки град Wink
Абсолютно! Преди малко бях в ресторант, където пак имаше такава. В един момент няколко балона гръмнаха един след друг и родната на абитуриента скочиха синхронно от столовете.
Изобщо не ги харесвам тези украси с балони, а ащо по-малко тези изпращания на абитуриенти като малко сватби.

Деси Банова щяла да се връща на екран през септември, явно Николчето наистина е бременна.

# 2 448
  • София
Изгледах Приятели и въпреки че признавам си, не съм гледала сериала, много ми хареса и ме разчувства. Blush Не знаех, че между Анистън и Дейвид Шуимър е имало истинска тръпка. Били са си влюбени и май продуцентите са използвали това, така разбрах. Но не се били засекли свободни и не са, уж, изживели каквото имало. Тя по това време е била с Брад Пит. Мат Лебланк нещо й каза - и твоя Брад нали участва. И той колко млаад.., хубав.. Накрая видеото от архивите от последната сцена на филма и след това беше много трогателно. И целувката на горните двама много истинска.

# 2 449
Ако Анистън наистина е била влюбена в Шуимър,е щяла да зареже Брад Пит...

# 2 450
За "Приятелите" - абсолютен стандарт в жанра. Цели скечове / сцени са доста дословно копирани в "Как се запознах..." и "Теория на големия...". Няма как това да се отрече.

Иначе типичен за времето си нереалистичен сюжет (бели хора, с повече от скромни доходи, живеят на топ място и не контактуват с никой от местните малцинства). Американ дрийм "на намаление и достъпна", какво да се прави.

Reunion-а ми е малко опит, хем да се покажат в крак с времето, хем да заработят някой екстра долар от тази дойна крава.

Виж последният епизод на Will & Grace истински ме развълнува - от смелостта на продуцентите и актьорите (за времето, в което го стартират), до включванията на фенове от традиционно консервативни държави, които споделят как самия факт, че нещо подобно се излъчва, е променил живота им.

# 2 451
Леля Ваня Щерева също! Тотално е злоупотребила с Фесйапа! Очаквайте скоро, като 14 годишна😂🤭🤪🤪🤪🤪

чантата върху готварска печка ли е?

# 2 452

И аз това се замислих дали преди 18 г е имало surecheck  ….

🤣 Не, преди 18 години препикавахме жаби.
Естествено, че имаше Sure Check преди 18 години.

# 2 453

И аз това се замислих дали преди 18 г е имало surecheck  ….

🤣 Не, преди 18 години препикавахме жаби.
Естествено, че имаше Sure Check преди 18 години.

През 2004 г.
Стартира Surecheck, тестове за бременност с изключителна точност. Година по-късно е безспорен лидер на пазара.
,

Извини ме за неинформираността.

Не бях сигурна и затова го написах.

Нищо лично Hands V

Кали
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 08:40 от alethea

# 2 454
В новата версия трябва да има представители на гей обществото, азиатци, чернокожи, латиноамериканци... едно инвънземно за да няма някой обиден случайно

# 2 455
Сигурно съм мноо дърта и проста, но тоя сериал не можа да ме грабне първият път, 2004 май беше, а сега никак. Изобщо сложат ли ми смях да ми напомнят къде е смешното съм до тук.
А, може би само на Алф издържах смеха, фоновият.

# 2 456
Може да не си достатъчно дърта. Започва през 1994 г. "Приятели", през 2004 някъде свършва.

# 2 457
  • Пловдив
И аз не разбирам това припадане по Приятели...а това, че НВО са изсипали толкоз пари ме шашардиса Head Band

# 2 458
Гледах и аз новият филм на "Приятели", ако изобщо може да сенарече филм. Не съм от феновете на сериала, но ми беше любопитно. Така са се натъпкали с ботокс, че не могат да си движат лицата. Като мумии са. Лиса Кудроу ми се видя най-естествена и остарява достойно, поне според мен.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:57 от Sysly

# 2 459
Може да не си достатъчно дърта. Започва през 1994 г. "Приятели", през 2004 някъде свършва.
А 100% може и още.
Да одъртея. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт