Звездни компромати - Май'21

• 280 061
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 580
стилът на ирина ми харесва много повече, особено ансамблите ѝ в леко милитари стил. и носи супер кубинки. а роузи ми е малко умряла риба и твърде бозава.

# 2 581
  • Варна
Синът на Мадона Дейвид Банда в рокличка.
Скрит текст:

# 2 582
И позира….

# 2 583
Дайте да си признаем честно, че можем само да завиждаме на Дейвид Банда за това как му стои роклята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Жестока е роклята и му ляга като ръкавичка! А това, че бил мъж...подробности някакви там.
Явно ще трява да свикваме с "новото нормално"....Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 14:22 от Sysly

# 2 584
  • Варна
Абсурд да свикна, защото за мен не е нормално. Не бих желала отпред да ми стои така рокля- плоска в гърдите, издута в гащите.

# 2 585
друг път да му завиждаме. има си структура на мъж с тесен ханш и плоска предница. поне някой мускул да беше завъдил.
не виждам защо трябва да свиквам с подобни неща. за мен също не е нормално.

# 2 586
Най-важният му мускул добре се очертава под роклята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде ви е чувството за хумор, дами!? Grinning

# 2 587
Това Луси фешън е невероятен кич, не конкретно роклята на Ева, а цялата им стока Scream Недоумявам как магазините им винаги са пълни с клиентки Grin Иначе Ева ми е доста симпатична, изглежда ми много добродушна

За мен Луси е бюджетен вариант за уонабита - искам да съм с Гучи, но нямам пари. И не го казвам от злоба, че когато вляза вътре няма моя номер, а ако има, то се предполага, че трябва да се зачуля с някаква шарена палатка Grinning

# 2 588
Луси-то не е само шарения, имат доста изчистени модели.

# 2 589
Най-важният му мускул добре се очертава под роклята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде ви е чувството за хумор, дами!? Grinning

толкова ми е отблъскващ, че каквото и да му се очертава - все тая.

# 2 590

Не е бременна Николчето.

# 2 591
от тази снимка не може да се разбере.

# 2 592
  • София
... поне някой мускул да беше завъдил...
Хлапето е на 15 години и активен футболист, няма как и по двете причини да прилича на бабанка.

# 2 593
... поне някой мускул да беше завъдил...
Хлапето е на 15 години и активен футболист, няма как и по двете причини да прилича на бабанка.

въобще не го знам на колко години е. предвид възрастта на мадона, мислех, че е доста по-голям. не съм предполагала, че може да се коментира мускула на дете.

# 2 594
Не е бременна Николчето.
а и помните предния път как качваше стари снимки за заблуда на противника, така че и сега очаквам сюрпрайз Smile

Общи условия

Активация на акаунт