Звездни компромати - Май'21

• 280 035
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Пловдив
Това Луси фешън е невероятен кич, не конкретно роклята на Ева, а цялата им стока Scream Недоумявам как магазините им винаги са пълни с клиентки Grin Иначе Ева ми е доста симпатична, изглежда ми много добродушна
Аз например съм голям фен на Луси фешън. Имам поне десетина неща от там, може и повече. Обичам шарен кич. И имат големи размери.

# 2 566
Не съм очарована от Приятели събирането. Ясно казаха, че няма да е епизод и все пак очаквах повече. 90% от нещата, което казаха вече бяха известни.
А аз съм фен на сериала..

# 2 567
Борис Джонсън младоженец! Горчиво!
Прическата му си е самостоятелен компромат 🤣
Скрит текст:

# 2 568
  • На морето!
Гледам Иван Иринкин в Папараци, не пропусна да обяви, че е влюбен в Ирини, което е чудесно, говори чудесно за семейството си, но прическата му е странна. Прилича на петле с някакъв къдрав обем, който изобщо не му отива.

# 2 569
Иван много различен ми се видя, като подпухнал, и тая чуплива коса, много странен.

# 2 570
  • На топло
Какъв е проблемът на Борис Джонсън с косата?
Няма пари за фризьор, няма огледало вкъщи или Керито го лъже, че е много красив така 😂

# 2 571
Гледам Иван Иринкин в Папараци, не пропусна да обяви, че е влюбен в Ирини, което е чудесно, говори чудесно за семейството си, но прическата му е странна. Прилича на петле с някакъв къдрав обем, който изобщо не му отива.
Добре, че има пари Иван, иначе с тия вечни любовни обяснения и раболепие - как не й втръсна на стрина не знам! Някаква обсесия е това неговото, много досадна.

# 2 572
Какъв е проблемът на Борис Джонсън с косата?
Няма пари за фризьор, няма огледало вкъщи или Керито го лъже, че е много красив така 😂
И трите, Hello, и трите 🤣

# 2 573
  • София
Никол Ш.
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Бен Афлек с две от децата.
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Роузи и Джейсън Стейтъм
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:

# 2 574
Роузи Хънтингтън ми е абсолютен фаворит от селебритита по отношение на стил. Винаги е елегантна и женствена, но и същевременно модерна за разлика например от Ирина Шейк и други модели, които в опита си да са оригинални и в "тренда" изглеждат абсурдно понякога.

# 2 575
Ирина има малко по-екстравагантен стил, но пък й отива, носи си го със самочувствие, и може да си го позволи

# 2 576
Роузи Хънтингтън ми е абсолютен фаворит от селебритита по отношение на стил. Винаги е елегантна и женствена, но и същевременно модерна за разлика например от Ирина Шейк и други модели, които в опита си да са оригинални и в "тренда" изглеждат абсурдно понякога.
Прекрасна е, мъжът и също.

# 2 577
С риск да прозвуча грубо, но Лизо май има нужда от помощ.
Бодипозотивът ми се струва само на крачка от пълната неадекватност по отношение на “стила”.

# 2 578
Ирина има малко по-екстравагантен стил, но пък й отива, носи си го със самочувствие, и може да си го позволи
Съгласна съм, че може да си го позволи. Аз много я харесвам, но понякога просто не ми харесват ансамблите й. Напоследък доста се прекалява с този стрийтуеър тренд и овърсайз дрехи или абсурдни комбинации, нищо лошо няма да се покаже малко женственост.

# 2 579
Прекрасна е, мъжът и също.

Много си отиват, красива двойка са.

Общи условия

Активация на акаунт