Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 253
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 020
  • пустинята Гоби
Скини дънките по друг начин прибират тялото. И не са толкова удобни. И аз се сдобих с един чифт мам дънки, но нещо не мога да се преценя как ми седят. Мъжът ми е потресен, ама не ми е критерий Rolling Eyes .

# 1 021
С показаните дънки сигурно ще приличам на табуретка Grinning Grinning
Предпочитам да си нося скинитата.

# 1 022
Линфорина,защо ?Пробвай,съмнявам се .Скинитата са плътно по тялото,а това не прибира нищо,леко свободна кройка се води .
Аа,Мими,моят хич не ми е критерии,ни разбира от трендове.

# 1 023
Линфорина,защо ?Пробвай,съмнявам се .Скинитата са плътно по тялото,а това не прибира нищо,леко свободна кройка се води .
Аа,Мими,моят хич не ми е критерии,ни разбира от трендове.
Точно защото не прибират нищо. Мамските дънки на мен ми добавят някое кило отгоре, но аз имам нужда, със скинита съм като скакалец.

# 1 024
  • София
Аз съм пробвала мам дънки, кошмарно ми седят. Със скини бивам.

# 1 025
Защото са с много висока талия и по-свободни, същевременно скъсени крачоли, а аз не съм висока.

# 1 026
  • София
На мен само стилето  ми стават от гардероба. Не мога и не мога да отслабна.

# 1 027
Добавят някое кило,съгласна съм.Но пък в корема и задника седят много добре.
Аз съм пък доста висока и ми е трудно да си намеря нещо което да ми е добре в краката.Абе пълно щастие няма.

# 1 028
  • София
Аз се харесвам с мам дънки. Както вече казах, моят основен проблем е корем и паласки, така че с тях ги крия.

# 1 029
Бобчита, а раираната тениска каква е? Търся си такава точно.

Много се смях с вашите премеждия с дългите рокли и поли, макар че на вас не ви е било смешно.

Реюниън, колко кг надолу гониш? Пробва ли без въглехидрати? Аз в момента минах на фастинг, че и при мен се закучи работата - не отива нагоре, ама и не слиза надолу. Обаче и не си броя въглехидратите както преди (когато свалях доста по-бързо) и до средата на юни поради липса на време съм зарязала физическите упражнения.

# 1 030
Ами и раираната тениска е от нм,търси я като рипсена тениска от трико 12 .99.Много е хубава материята ,стегната е  и искам още две друг цвят.

# 1 031
  • София
Мамешките дънки скъсяват и добавят някое килце, но на мен не ми пречи. Проблем ми е, че като седна ми правят... обем точно отпред и не е много женствено, де. Но са ми удобни.
Даже днес бях твърдо в 80-те с такива дънки, натъпкана в тях копринена риза и момчешки обувки от детския отдел. Леко нелепа, но ми беше комфортно и не мислех дрехите си.
Един приятел наскоро ми каза защо имаме стремеж понякога да носим широки дрехи - чисто енергийно тялото се чувства свободно в тях и това влияе на настроението ни, не се чувстваме притиснати... Има нещо вярно.
Утре ще вали и ми писнаха сякаш свободните дрехи, нещо ми се носи петъчно рокля по мен с не съвсем скромна дължина. Ще го измисля в крачка сутринта.

# 1 032
  • София
Аз със възрастта все по-малко понасям нещо да ми стиска ида ми е некомфортно дори за няколко часа.

# 1 033
  • София
Бобчита, а раираната тениска каква е? Търся си такава точно.

Много се смях с вашите премеждия с дългите рокли и поли, макар че на вас не ви е било смешно.

Реюниън, колко кг надолу гониш? Пробва ли без въглехидрати? Аз в момента минах на фастинг, че и при мен се закучи работата - не отива нагоре, ама и не слиза надолу. Обаче и не си броя въглехидратите както преди (когато свалях доста по-бързо) и до средата на юни поради липса на време съм зарязала физическите упражнения.

12 кила, но и на 8 ще съм доволна. По принцип ям малко въглехидрати. Не съм ги изключила съвсем, но са бавни.

# 1 034
  • В градината...
Аз затова писах, ако й отиват на Бобчита, да ги носи. А на нея й отиват.
По принцип скъсяват, добавят кила и правят корема като балон при сядане. Аз с такива бих изглеждала около 80кг.
А и обичам елегантните неща.

Общи условия

Активация на акаунт