Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 261
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 990
Сетих се за една моя случка с дълга рокля и се смея сама. Имах една дълга до земята рокля без презрамки, беше на ластик горе и под бюста също. Отивам на работа с нея, а тогава работех на главна улица, наоколо беше пълно с магазини и заведения, а точно до работното ми място имаше едно доста голямо. Пред вратата има едно стъпало, аз съм натоварена подобаващо. Отключвам вратата, правя крачка да кача стъпалото, настъпвам си роклята, смъквам я до кръста и оставам по сутиен, а ръцете ми заети и за секунди изпадам в ужас. Не помня вече пуснах ли нещата, за да се оправя, но помня, че в стъклата виждах как хората зад гърба ми просто припадат от смях. Добре, че имаше ластик и под бюста, че можеше да остана и по гащи иначе. От тогава не нося рокли без презрамки, особено пък дълги.

# 991
Никога съм нямала дълга рокля. Сега се замислям дали да не пробвам.

# 992
От 2 г насам, с доста дъгли рокли се сдобих. Харесвам се и ми е много женствено. Да не говорим, че през лятото е супер ако си без бельо..)
Но не ги нися много като цяло.
Все бързам и тичам за някъде и са опасни за мен - заплитат ми се в краката, спъвам се..)

# 993
  • Sofia
Рядко нося много дълги рокли.  Заради големия бюст ме правят цялостно едра. Предпочитам до коленете и обрани в ханша.
Обичам да чета всякак, и на хартия,  и на четец. Най-любими автори са ми Умберто Еко и Джон Фаулз. Текстовете им са многопластови и човек ги разбира според личните си познания по история, изкуство, семиотика, философия и религия.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 09:03 от Karen

# 994
  • Mediterraneo
Нося изключително дълги рокли. Имам няколко с дължина около коляното. Дългите са много дълги.

# 995
Харесвам дълги рокли и поли, и се замислих, и разрових за снимки с такива. Преди време си ших една жълта рокля цялата в дребни и нежни елементи на Версаче, в горната част с широка презрамка без ръкав и леко по тялото до талията, а от там на долу леко се разкрояваше. От долу завършваше с бордюр отново с веригата на Версаче. Нямам снимка тъй като това беше преди 20 години. Много си я обичах и носех, беше ми прохладно с нея и сега се замислям дали не е при майка ми някъде из закътаните торби с дрехи.
В момента най-дългата ми рокля е тази

А, имам и една пола, но тъй като тя е дълга до земята и на мен ми създава проблеми при вървенето, пък аз съм много спъната.

Уоу, от компютъра снимките са ужас!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 11:57 от Pink Dress

# 996
Пинк дрес, на твое място бих носила дълги рокли само ако са официални. Тези крака трябва да се показват, а не да се крият.

Миналата година покрай бремеността до купих две дълги рокли, но сега не бих ги носила. Повече ми ходят рокли до коляното или около коляното. На младини носих и къси, но вече ги намирам за непрактични.

# 997
  • София
Като цяло, дългите цветни рокли ги асоциирам с нещо "по-цветно' - крайморско градче, почивка и т.н.. В София хич не ми се струва подходящо да ги нося.
Аз май оставих някакви дълги рокли на морската къща... Ама като не съм ходила вече година и половина, съм забравила какво имам там.

# 998
Ох бе Стрина Калина, това си го представих "цветно" Simple Smile. Макар че и аз имам подобна случка със пола солей с ластик в кръста, която  е по - скоро миди  отколкото дълга. Клякам да извадя тежък класьор от нисък рафт и при изправянето естествено си бях застъпила полата и ластика доста поддаде Simple Smile (абе направо си останах с пола под нивото на ханша). Поне си бях в офиса и само две колежки ми се смяха. Май имам само една наистина дълга рокля, която така и не съм обличала, а имам желание. Но освен за някаква лятна сватба в градина, нещо не мога да ѝ намеря уместно приложение (дълга с прав силует, сравнително отворен гръб и цепка в страни). Цвят пепел от рози. А стои красиво, затова и съм си я задържала - да има ако ми потрябва. Имаче миди поли и рокли вкл. и до малко над кокалчетата нося доста. С повишено внимание и придържане с ръка по стълби...

# 999
Тука легендата на дългите рокли и поли е Сиска ! Всичките и ги харесвам!

# 1 000
  • София
С дълги поли и рокли съм като бъчва. Ужасно ми седят. Нямам. Тепърва ще се сприятелявам с миди дължините.
Тази пола чакам, да видим дали ще станем приятелки.

# 1 001
Търся спешно панталони тип paper bag  летни,за работа.....
В Invito на Графа има млечно синьо-сив, не се престраших да пробвам Wink

# 1 002
Аз съм още една ревла на "Майчина сълза" . Лошото е, че и го преподавам в начален етап и се разчувствам пред децата.
Чета само от хартиен носител, никога не съм пробвала електронен. Любим автор - Александър Дюма. За оправяне на настроение - Чудомир.
Дълги рокли - любими.

# 1 003
  • София
Да ви обърна внимание на още едно коварство на дългите поли...
Миналата седмица съм се изтупала с дълга до средата на прасеца пола солей.  Токчета, красива блузка...приказка. Ходя важна-важна в работата (финансова институция), не мога да се нарадвам на себе си. Изпращам клиенти в централното фоайе,  обръщам се и потраквайки с токчета важно се оттеглям. И в този момент чувам зад гърба си охраната: Г-жо Льоня, съжалявам, че го казвам - защото е много секси, но оправете полата отзад.
Инстинктивно слагам ръце върху задника,  а там усещам как част от края на полата е останал втъкнат в колана на кръста след последното пишкане FlushedFlushedFlushed
Няма такъв срам!
Та, проверявайте по два пъти, преди да излезете от тоалетната...

# 1 004
  • Sofia
Аз скъсах няколко дълги поли.  Като ги нося с тънки токчета при ходене се закачат и направо разпарят плата.

Общи условия

Активация на акаунт