Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 282
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 975
Търся спешно панталони тип paper bag  летни,за работа.....
Скрит текст:
Аз от години чета само киндъла и това ми вдигна четеното с 70% ,винаги съм се чудила на носталгията по хартията ....с два клика намирам почти всички книги в VK -я (на английски ,обаче ) и няма сила ,която да ме върне към хартията....да не говорим за парите и мястото ,което пести електронната книга.

# 976
  • Mediterraneo
А за човек в чужбина, който чете поне по 5 книги месечно, няма и как да се набавят хартиени книги. 4 години съм с четец, незаменим ми е.

# 977
И аз като Ветрена залепнах за книгите на 4 год. възраст и съм напълнила 2 киндъла с книги...

# 978
Твърдо ЗА Киндъла и аз, макар че съм минала от известно време на добрата стара хартия.

После ще се връщам да ви чета, че съм с някакъв ужасен нет, но само да ви покажа финалния тоалет с розовия панталон:

Скрит текст:

# 979
Същата работа съм и аз- с един клик новата книжка е при мен. Голямо чудо е Киндъла, преносен, четеш и на тъмно, не съсипваш книги от разнасяне.
Но тези, които препрочитам многократно, предпочитам И на хартия. На плаж също предпочитам хартиена.
Преди малко кликнах нова (за мен), по препоръка на приятелка.

Ароматът на книжарница е едно от най-любимите ми ухания. Two Hearts

# 980
Имам огромна библиотека с прекрасни и редки издания, баба ми беше библиотекар, родителите ми и свекърите също са събирали, но без Киндъл не мога да живея. Чета много основно през нощта, а съм със силно увредено зрение и подсветката ме спасява. Абсурд да тормозя семейството ми с лампа по цяла нощ.

# 981
Момичета, малко офф-топик спрямо текущата тема. От известно време си търся нов фризорски салон тук и покрай локдауни и т.н. над 1 година не съм намерила подходящ. След като преди малко за пореден път платих 170 евро за резултат, който изобщо не ми е уау Rolling Eyes търся идеи за през месец юли в София, където няма да е толкова резачка, предполагам. Бихте ли ми написали на лични свестни, изпробвани салони. Най-удобно ми е, ако е по-централно, но мога и да се придвижа някъде, ако си струва. Търся за подстрижка и цвят, като цвят не е еднакво равен на цялата коса, а трябва да е нещо такова. Моята коса е средна дължина, малко по-къса от на снимките и права. Ако някой си прави подобна коса и е доволен, да ми пише с контакт, моля. Hug

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 20:18 от Barbabeau

# 982
  • В градината...
Електронната книга ми даде много, но и ми отне много. Когато попадна на хартиена книга, пипам я с любов и й се наслаждавам като на съкровище, обръщам страниците сякаш е нещо безценно, оглеждам кориците, радвам й се. Нооо без пари изчетох купища .

# 983
само да ви покажа финалния тоалет с розовия панталон:

Много ми харесва и много мой стил!

Я да ви питам дългите рокли колко дълги ги обичате? Купих си едно рокле преди време, но ще се наложи скъсяване. Аз обичам да ми е до земята, но без да се влачи. Майка ми като се затръшка, че не било красиво, трябвало още да я скъся, някъде на нивото над кокалчето. На мен ми е грозно. То е ясно, че ще я скъся по мой вкус, но ми е интересно и вашето мнение по темата.

# 984
  • София
Странно, но не обичам дълги рокли и нямам. Имам 7/8 дължина макс. Иначе нося около коляното - малко нагоре или надолу.

# 985
Обичам дълги дълги рокли и поли.Точно до долу,но без да ми се влачи по земята.Над кокалчето пола не харесвам върху себе си,докато в дългото се чувствам много добре и много се харесвам.Имам си и тактика за сядане ,за да не мета пода.
Имах  такава пола ,леко широка с прилепнал топ я носих,много ми беше удобно и страшно се харесвах.Напоследък не мога да си намеря такава дължина и се въздържам.

# 986
само да ви покажа финалния тоалет с розовия панталон:

Много ми харесва и много мой стил!

Я да ви питам дългите рокли колко дълги ги обичате? Купих си едно рокле преди време, но ще се наложи скъсяване. Аз обичам да ми е до земята, но без да се влачи. Майка ми като се затръшка, че не било красиво, трябвало още да я скъся, някъде на нивото над кокалчето. На мен ми е грозно. То е ясно, че ще я скъся по мой вкус, но ми е интересно и вашето мнение по темата.

И на мен ми харесва комбинацията, даже си търся такова малко сако.

Дължината на роклята зависи от модела и краката. Има модели където седи добре малко подаващи се тънки глезени.

# 987
А, много зависи от стила на роклята, от кройката и с какви обувки предпочитам да я нося. Ако е с токове обичам да ми е много дълго и да покрива част от тока... за равни чехли сандали - около кокалчетата. И миди нося и обичам...

Скрит текст:
...

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 14:03 от Agent Provocateur

# 988
  • Пловдив
Здравейте.И аз имам 4 дълги поли ,които много харесвам и са ми много удобни.Дължината  е под кокалчето.Мисля,че ако е по-дълга има опасност да се настъпи , а и не е нужно да се събира прахоляка от улицата по дрехата.

# 989
  • В градината...
При мен с дългата рокля широкият ханш се мултиплицира. От ханша надолу, ако е разширяваща се и изглеждам като огромна кофа. Ако е права, приличам на червей глътнал кофа Wink

Общи условия

Активация на акаунт