Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 287
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 960
Обичам да чета, много...в момента чета, "Където пеят раците", харесва ми. Утре заминавам на Старосел и понеже го дават дъжд взимам още една книга "Низината" на Джумпа Лахири.
Честит празник на просветността! Обичам този празник, и заради това, че милият ми татко беше роден днес.

Мими, на хартиен носител ли четеш "Където пеят раците"?
Да! Simple Smile
Никога не чета книга на таблет или киндъл, разваля ми се удоволствието!
Любим автор - Джефри Арчър, изчела съм всичко от него!

# 961
Честит празник!
Чета почти всичко аз, по много и се увличам. Бая безсънни нощи съм изкарала в четене.
За жалост, дъщеря ми не чете.
Бях на изпращането на две абитуриентки тези дни, момичетата ми харесаха, гостите бяха подходящо облечени, явно стилът ни става все по-добър.

# 962
Ох,Лайт ,направо ме уцели с Майчина сълза.Като дете карах майка ми да ми я чете всеки ден и всеки ден ревях и още и още придължавам да си рева на нея .Толкова ми е тъжна,че не знам дали бих я прочела на моето дете.
Чета всякакви страшки,обожавам трилъри и ужаси.Любовни романи никога,не мога да чета тия лигни.

# 963
За тоалетчетата, днес страшно ми домиля, като видях колко много другарски срещи на хора от поколенията преди нас имаше. И всички едни тържествено облечени...
Пък групички от нашия набор и по-младите нямаше... Sad
Миналата година отбелязахме 25 години от завършването онлайн. Половината от класа е пръснат по света.
От твоя постинг сега съобразявам, че тази година са ни точно 20 години от завършването на моя випуск от Френската. Бях съвсем забравила. Преди на всяка петилетка организираха срещи. Сигурно сега заради пандемията никой няма желание за такива неща, но е странно, че даже не съм видяла някой да го споменава.

Честит празник на българските букви! Heart

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 13:13 от Barbabeau

# 964
  • София
И аз обичам ужаси, ама Стивън Кинг въобще не ме трогва вече.

# 965
И мен.А едно време се попикавах от страх на То.Дейвид Балдачи и Дийн Кунц четох последната година и половина

# 966
А ние тази година имаме 35-годишнина от завършване на гимназия, но не знам кой е измислил да сме в комплекс до село в Странджа планина (Мими, може и да го знаеш, Изворите до с. Младежко). Уж цивилизация, но никак не ми се облича официално (и без това всичко ми е тясно Rage).

# 967
  • Велико Търново
Всички снимки изпуснах, освен на чантата на Мими.Страхотна е!С удоволствие си я носи.
Аз нищо ново не съм купувала, но децата към момента се справят удивително добре със задачата да не остава нищо за мен.Ходя със старите рокли, но здраве да е.
Една снимка от онзи ден и от утре отново на работа.
Скрит текст:

В момента чета биографията на Мутафова, а преди нея на Лолова.

# 968
Сисе, прободе ме в сърцето с тази зелена рокля и разкошното Санторини, нали не бъркам!
Изворите на Младежко е супер природата, от комплекса има какво да се желае!
Аз пътувам за Старосел!
Щерката, беше при Сиси в Търново!

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 19:33 от mimi.7299

# 969
Простете, книгата, която споменавате, не е ли " Където пеят раците" на Дилия Оуенс?

# 970
Мими,Сиска комплименти много сте готини.

# 971
Ах, как искам и аз на Санторини.. Комплименти за Сиска и Мими! Още от дете много обичам да чета книги. Де имаше библиотека аз членувах в нея. Всякаква литература обичам, но в последно време наблягам на автобиографичните и исторически романи, не ми се четат блудкави романтични, както и в стил Даниел Стийл. Фантастика също не харесвам. В момента съм на "Мадам Тюсо" от Мишел Моран. За празниците бяхме по гори, еко пътеки и отдавна имахме желанието да посетим Копривщица и Панагюрище.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:14 от Pink Dress

# 972
Благодаря за комплиментите, но това е щерката! Wink

# 973
Навсякъде ми се ходи вече, обаче засега не ми се получава особено.
Днес ми е бяло.
Pink Dress, като дете и аз бях изключително редовен посетител на библиотеката. Дори са ми давали разни редки единствени екземпляри, предназначени за ползване само в читалнята след като видеха, че от примерно 15 г. никой не е потърсил въпросната книга. Попадала съм на първо издание от преди  правописната реформа. Малко трудно се чете с наличие на  ѣ и ѫ в думите, но беше интересно изживяване Simple Smile. Сега вече основно в електронен формат чета, че не остава място в библиотеките, а и имаш винаги книга под ръка. Наскоро  си купих  от една сергия "Пътуване към Изтока" на Херман Хесе и още някои  книги, защото четенето на хартиен носител си е несравнимо удоволствие.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 00:11 от pep_si

# 974
И аз си оставам верен почитател на хартиеният носител, понякога трудно свиквам с иновациите. От доста време спрях и да купувам книги, всичко си вземам от служебната библиотека. А тя е доста богата.

Общи условия

Активация на акаунт