Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 296
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Чета учебници и учебни материали. Като ми остане време, подхващам някое крими. Последно четох нещо с вампири.
Много се дразня на кофти превод и грешки и съм способна да захвърля книгата. И на блудкави истории се дразня. Да бях станала един литературен критик...

# 946
Аз в момента -“Огледалата на града” на Елиф Шафак

# 947
  • В градината...
Чета и най-обичам съдебен трилър.

# 948
  • пустинята Гоби
Бях забравила да чета книги, след като 25 години четях като смахната, но си наложих да се върна към любимото хоби.  В момента съм на “Автобиография” на Нушич. Обичам класическа литература, но разнообразявам с каквото ми хване окото. Има книги,  които съм ги чела по 2-3-4 пъти, много обичам да препрочитам.

# 949
За книги темата не беше ли другаде? Я пуснете по едно тоалетче Simple Smile. Никой ли не снима абитуриенти?

# 950
Обичам да чета, много...в момента чета, "Където пеят раците", харесва ми. Утре заминавам на Старосел и понеже го дават дъжд взимам още една книга "Низината" на Джумпа Лахири.
Честит празник на просветността! Обичам този празник, и заради това, че милият ми татко беше роден днес.

# 951
Исках да ви пусна снимка на моята абитуриентка, но тя излезе с 20 кг.отгоре, снимката се разплу.

# 952
Обичам да чета почти всичко, без фентъзи. Зависи от настроението. Когато взема книга, имам лошия навик да зарязвам всичко останало, докато не я завърша. Никога не се научих да прочитам по няколко страници преди заспиване. Затова пък, когато нямам време, обичам разкази и поезия. Йовков няма да ми омръзне никога, на Майчина сълза на А. Каралийчев така и не се научих да не рева...
От по-новите следя Здравка Евтимова, която между другото беше учителката ми по английска литература в езиковата гимназия.
Техническа литература и изменения в нормативната уредба следя постоянно, но това не броя.

За тоалетчетата, днес страшно ми домиля, като видях колко много другарски срещи на хора от поколенията преди нас имаше. И всички едни тържествено облечени...
Пък групички от нашия набор и по-младите нямаше... Sad
Миналата година отбелязахме 25 години от завършването онлайн. Половината от класа е пръснат по света.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 21:34 от Light Beam

# 953
  • София
Моята гост абитуриентка не ми даде една снимчица! Днес съм я молила.
Беше със супер семпла черна къса рокля. Аз и дадох бяло сако и сандали на ток.

# 954
Аз вчера бях абитуриентка, 30 г по-късно пак..))

Голяма забава и кеф беше, днес реанимация..

Книгите..напоследък езотерика и духовна литература основно.

# 955
Честит празник, момичета!
Обожавам да чета - любимото ми самостоятелно занимание от 4-годишна възраст насам.
През последните години съм на вълна историческа художествена литература, като от време на време "изневерявам" с някой политически трилър или кримка. Понякога, рядко, прочитам и някоя книга за самоусъвършенстване.
В момента чета "Ръката на Сатаната" на Жозе Родригеш душ Сантуш, "Винаги има начин" на Мари Форлео, ''Glute Lab'' на Брет Контрерас /това, последното, е по-скоро техническа литература/.
Преди често ми се случваше да осъмна над някоя книга, не можех да правя нищо друго, докато не я завърша. Вече не съм така - просто не мога да си го позволя. Но все така обожавам четенето и за мен то е /без никакво преувеличение/ свещенодействие.

# 956
Обичам да чета, много...в момента чета, "Където пеят раците", харесва ми. Утре заминавам на Старосел и понеже го дават дъжд взимам още една книга "Низината" на Джумпа Лахири.
Честит празник на просветността! Обичам този празник, и заради това, че милият ми татко беше роден днес.

Мими, на хартиен носител ли четеш "Където пеят раците"?

Много обичам да чета, много. От доста време съм подхванала "Ние, удавниците", нещо нямам много време, а ми е интересна.

Абитуриентка ще снимам утре.

# 957
Много хубава книга е “Където пеят раците”.

# 958
  • В градината...
Ех, аз сега се замислих - също правя 30 години от завършването.

# 959
Честит празник и от мен!
Още един страстен читател в мое лице. Чета от ранна възраст и аз, обичам да откривам нови любимци, както и да препрочитам стари. Почитател съм на различни жанрове, включително фентъзи, може би специално фентъзи (Пратчет, Мартин, Ериксън).
Библейската тематика ме е интригувала откакто се помня, може би защото беше забранена. "Добри поличби" на Пратчет за мен е култова книга, може би е време пак да я прочета.
"Където пеят раците" и на мен ми хареса много.

Днес излизах с новата оувърсайз бяла риза, (+ дълга тъмносива жилетка, скини дънки и бели сникърси) но не се снимах. Не се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт