Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 298
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 930

Много ми харесва и на мен! Но ми идва една идея по- есенен. Както съм казвала и преди- влажността играе основна роля в развитието на пирамидата на аромата (поне при мен).
Най- забавното е, че го "открих" покрай щерката, на която по едно време й беше любим. Blush

# 931
Лайт, права е Денси, почини си малко. И аз като теб се бях бъгнала. Вече се оправих и нова парфюмна любов имам. Heart Eyes Като ми остане малко повече време ще драсна някой ред в парфюмната тема.
Тези дни въртя тези красоти, още не ми е достатъчно лятно за цитруси и колони:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:18 от Sysly

# 932
Аз отивам на чай с английската кралица..))

Ще изтрия след малко.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 20:43 от Angel_wing

# 933
Ох, бе, ужасни са снимките във форума. Направо гротески, като в криво огледало.

Angel_wing, сигурна съм, че си прекрасна, но в момента те виждам като анимационен герой, ужас. Не е от теб, форума е някакво мазало.

# 934
Аз влязох от телефона да видя снимките. Там са си супер и Ангелчето определено ще се открои в двора на Кралицата Flowers Hibiscus Асиметричната визия прави краката и да изглеждат още по-стройни и дълги. И много топло и слънчево това жълто-кафеникаво Yellow Heart
На компютъра наистина е гротескно. Не бях влизала от миналия уикенд и днес определено се изненадах от начина на визуализиране Grinning

Sisly, с изключение на Mugler, който така и не приех върху себе си, всички останали са прекрасни и обичани и от мен Blush

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:54 от Light Beam

# 935
На телефона снимките са си супер. Ангелче, наистина си за прием при кралицата.

# 936
  • Русе
Ангелче и аз те видях през телефона, страхотна си!
Лайт, много сте хубави! И теб много харесах!
Другите ви изпуснах!

# 937
Аз пак изстървах повечето снимки. Ангелчето и Лаит са си страхотни както винаги. Змия,чудя се кога ще се оправи тази държава, съжалявам за случката ти.

# 938
Влязох и аз през телефона да видя снимките, всички сте хубавици. Лайт, като братче и сестричка сте с младежа. Много ти е хубаво момчето!
No_frame bitchе, чудесно ти се е получило с поличката, много секси. Hands Ok Hand

# 939
Честит празник на буквите, на думите и словото, момичета! И специални поздрави на учителките в темата, разбира се Flowers Hibiscus Нека не забравяме, че културата на изказ и писане е неизменна част от добрия стил, във всяка възраст при това!

# 940
  • София
Най-любимият ми празник! Че без писменост, за каква култура говорим! Честит да е!

# 941
Честит ни празник!

PS Покрай книжовния празник да вземем да споменем какво четат 40+ годишните Wink

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 18:35 от Agent Provocateur

# 942
  • Mediterraneo
Честит празник!
Чета много и всичко( без фентъзи и фантастика). Чета постоянно. От няколко месеца и слушам аудиокниги, докато готвя, простирам, гладя или шофирам.

# 943
  • В полите на Пирин планина
Чета всякаква художествена литература, но честно казано най-много обичам фентъзи, фантастика и антиутопии.

Честит празник!

# 944
Честит празник на книжовността и писмеността, бих добавила - и на грамотността! Чета от всичко по много - художествена, техническа, научно-популярна литература, публицистика.

Общи условия

Активация на акаунт