Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 303
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 915
Лайт прекрасна  си и бялото е твоя цвят.

# 916
Лайт прекрасна  си и бялото е твоя цвят.
+1
Наистина много твой, Лайт! Нежна, стилна и красива си. Hug А синът ти и той е хубавец!

NFB, то вече минало партито, ама аз щях да ти предлагам твоите кожени легингс, които на теб ти стоят толкова яко! Heart Eyes Заради теб бях ходила да меря едни такива (даже се наложи да ги купя, понеже беше в силен ковид период и не исках да меря на място), но още същия следобед им ги върнах. Laughing

# 917
  • София
Аз имам 3 чифта кожени легинс, ама вече е топло за тях.

# 918
Дааа кожените легингс са сууупер,ама е много топло вече ,щях да пукна от жега...
Както и да е , изкарах си супер вечерта и не съм се замисляла даже как изглеждам,обаче имаше други жени на моята възраст ,явно роднини и познати на групата ,която пееше ,та те бяха облечени в едни  лелчински панталончета и роклета ,дето отдалеч си личеше,че са завършили преди 20 и кусур години.....

# 919
Лайт, прекрасна си!

Битч, винаги се смея с коментарите ти, много си директна. Телетата ли сме такива или как Simple Smile)))

# 920
  • В градината...
На някои просто не им отиват друг вид панталони.

# 921
  • Sofia
Преди 5-6  години си купих кожени легингс и ММ ми каза никога да не излизам с  тях, изглеждала съм като уличница. Продадох ги.

# 922
Е как уличница ......къде ги в виждал твоят мъж тези уличници с кожени панталони,в  руските филми      хаха 😂🤣😂 Удивително!
Аз ако бях на теб щях да изхвърля кожените демонстративно и да се прибера на другият ден с ултра къса пола ,мрежест чорапогащник и чизми хахх😂
Оказва се ,че както всяка година нямам базови,елементарни тениски с къс ръкав за всеки ден,ужас....

# 923
Благодаря ви, момичета Hug Много сте мили всички.

Бяло отива на всеки според мен. Просто създава усещане за чистота и свежест. Друг е въпроса, че в безбройните статии и блогове със съвети за жени 40+ се препоръчва да се избягва за сметка на нюанси в шампанско/пудра, млечно сиво ...., защото подчертавало отпускането и повяхването на кожата..... На този етап мисля да продължава да нося.

Легингс нямам, но и никога не са стояли добре върху мен. На жена с тънки крака харесвам.

И още нещо да ви питам - какви парфюми носите точно в това време на годината? За летните акватици и цитруси ми е рано някак, пък тези, които нося на по-хладно страшно ме дразнят, пудрените - и те  ..... Всяка сутрин се чудя към кой да посегна. Любимци като Герлен Флорал, Коко Мадмоазел и Либре ми се натрапват и ме побъркват в момента ....

Оказва се ,че както всяка година нямам базови,елементарни тениски с къс ръкав за всеки ден,ужас....
Аааа, такива пък никога нямам, хем купувам непрекъснато Joy

# 924
Не се пръскай въобще с нищо няколко дни, изморено ти е обонянието и мозъка от силните зимни парфюми. После пробвай нещо любимо, но по-леко и ще видиш разлика.

# 925
  • София
Либрето ми е добре в момента. Даже оня ден, в който се показах с бежовото сако и кожен панталон, бях с него.
Друго какво - Gucci Bloom, Bamboo...
NR Pure Musk.
Да не говоря повече, че няма да спра на тази тема.
Ох, само някакви черно-бели комбинации ми се въртят в акъла, а искам да разчупя малко...

# 926
Light Beam, още един глас от мен, че със сина ти изглеждате прекрасно!!! Heart

По темата с парфюмите в това променливо пролетно време- имам два любими, които реално ползвам от средата на април, до към началото/ макс. средата на юни (в зависимост от това, колко дъждовно и прохладно е навън).
Ето ги:

# 927
Аз напоследък съм на вълна розови парфюми.
Днес бях с розова рокля;) и комбинация от тези двата:

# 928
Тези двата за мен най често последните няколко седмици....

Купих си спонтанно ( да се чете бях ядосана) и някакви минита на Майкъл Корс. Още не съм ги отворила...

# 929
Ох, така като ви чета, май Densi ще послушам за начало ... иначе пак ще се вкарам в ненужни приключения .... Joy
Бърбъритата и аз ги харесвам почти всички по принцип. От пусти мераци съм презапасена жестоко, доживотно почти .... и съм си наложила възбрана за нови парфюмни покупки за момента .... Joy Дори забрана за влизане в парфюмните теми съм си наложила .... Когато много ме хване лудостта за нещо ново, бъркам в кутиите с мостри и минита и вадя някой неизпробван ....

За да не залитна, тази седмица си начесах крастата с покупка на мъжки парфюми за ММ и за подаръци Joy
Иска ми се в това отношение да бях като него - има 2, които харесва и носи и това е - Aqua di Gio и YSL Y ....  останалите седят недокосвани. Спрях и да му подарявам други, защото се убедих, че опитите ми са безсмислени. За моя изненада хареса Гучи гилти и освен любимците му, този път поръчах и него. За подарък към покупката си избрах дамски мини парфюм и сет от дамски летни мостри, разбира се Joy

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:00 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт