Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 885
  • 828
  •   1
Отговори
# 570
Аз много харесвам Ле парфюм на Ели Сааб, в началото харесвах и Роял, но напоследък не.

# 571
А аз, освен него, харесвам и L'eau Couture - млечно-зелен бадем, мек, свеж и някак уютен, също и много траен, въпреки концентрацията му - ЕДТ. Подходящ е за пролетта. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 15:43 от cabochard

# 572
А аз, освен него, харесвам и L'eau Courure -.млечно-зелен бадем, мек, свеж и някак уютен, също и много траен, въпреки концентрацията му - ЕДТ. Подходящ е за пролетта. Flowers Hibiscus
Чудесен е. Аз харесвам и Роял, и Льо парфюм.

# 573
Забърсах един Роша котюр от Елинор, защо ми трябваше да ви чета.

# 574
Момичета, кой от парфюмите на Elie Saab става за поръчка на сляпо. Нямам голяма колекция, но с удоволствие чета темата и си набелязвам аромати. Не се хвърлям все още на много скъпи.  Иска ми се да си взема нещо ново, но няма къде да тествам. В списъка ми са ми са Montblanc signature и Mademoiselle rochas couture.
Скрит текст:
В момента имам Boucheron quatre,NR Pure musk, Cacharel Amor Amor, Mon Guerlain edp, LVEB edt - малко ми идва по-сладък, но все пак ми харесва,  Chloe love story sensual. Харесвам и Guerlain aqua allegoria rosa rosa
Не харесвам Chloe Chloe edp- сякаш усещам много силна роза, MK sexy amber- тук сякаш кехлибара ми идва в повече, Olimpeya. Преди години имах Gucci rush - едвам го изхарчих.
Аз си взех мостри на Elie Saab от парфюми шоп.От падащото меню си избираш.

# 575
  • София
Ая, честит! Много любим ми е Sparkling Heart
Анджела, аз като Elits@  съм за Mademoiselle rochas couture . Montblanc signature също е много хубав, но е по-ванилов и ти го препоръчвам за зимата. Пробвала ли си Moschino Funny и Roberto Cavalli Paradiso Azzurro? Друга моя бюджетна любов е Sergio Tacchini Precious Purple, той пък е направо без пари. Тъкмо за лятото са, за пролет и есен също. Funny го има и в мини опаковка 5 мл. (виж цените в Парфимо са много добри)
На Elie Saab харесвам и имам само Le Parfum Essentiel и Le parfum in White, като първия харесвам най-много.
SOTD: Nea Jul et Mad

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 13:41 от Vesika

# 576
Много благодаря за помощта, момичета ♥️ Мисля и няколко мостри да добавя.

# 577
  • Sofia
Вчера получих, като подарък Roberto Cavalli Paradiso и съм много приятно изненадана. Никога не съм посягала към парфюмите на Roberto Cavalli, нарочвайки ги за сладки, тежки и не-знам-си-какво Rolling Eyes Ми, голяма грешка Simple Smile Оказа се чудесно лятно вечерно парфюмче, ще си го нося с удоволствие. Пиша това за всички, като мен, с абсолютно необосновани предразсъдъци към кичозните бутилки Wink Ще огледам и други негови творения, някакви предложения?

# 578
И аз мисля че са лесни за харесване, имам Джема ди парадизо, чуден е, особено за цената си. Иска ми се да си взема Флоренс.

# 579
  • Somewhere far away
На мен пък точно на Кавали ми е един от любимите.

Тежък, запомнящ се ,  огромен шлейф и  свързан с много , много хубави спомени! Освен че ми е сантимент, просто обожавам аромата му!

# 580
  • София
Казвала съм и друг път - Парадизо ми е много любим, чист и летен парфюм.
Днес се наслаждавам на Le Parfum in white Simple Smile

# 581
  • Стара Загора
Подкрепям за Just Cavalli. Много класен за мен аромат, великолепна трайност и изобщо струва няколко пъти повече от реалната цена. Същото мога да кажа и за Paradiso. Обожавам го през лятото - нетипичен свежак и с  екзотичен привкус. Gemma di Paradiso е прекрасна и както се изрази приятелка "ухае като карамелизирана захар''. Интересен сладък парфюм е, но не гурме или просто поредната ванилия. Усещам дървесна круша с амбър и флорални нотки. Трябва да се пробва, защото през лятото е един, а през зимата друг. Не знам защо ми напомня лакриц. Напоследък липсва от повечето сайтове, но аз си я грабнах от парфимо миналата година и изобщо не съжалявам.

# 582
  • Somewhere far away
Сега заради вас, ще си го взема Paradiso, защото е на супер цена в парфимо. големи сте изкусителки!  Grinning

# 583
За абитуриентка аз бих препоръчала Lancôme Idôle, Mugler Angel Nova, Valentino Valentina и Armani Sí Passione.

# 584
  • NE
Подкрепям Lancôme Idôle, Valentino Valentin.
Вторият дори съм си го взема именно за тържествата покрай изпращанията.
Бих добавила Carolina Herrera Good girl

Общи условия

Активация на акаунт