Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 814
  • 828
  •   1
Отговори
# 750
Athena Hug, мн се радвам, че хареса Girl Of Now, да ти е прекрасно в парфюмния му облак. В парфюмите на Elie Saab има интересни пластове, които се развиват различно, с продължителен  шлейф са и направени от големи парфюмеристи.
Miyako беше качила една статия https://nstperfume.com/2007/10/19/becoming-a-perfumista/  за фазите през които се преминава. Ще си позволя да я кача още веднъж (Miyako, нали може Heart), че голямо търсене падна и успях да я намеря. Аз определено съм между фаза 3 и 4, няма спасение за мен - сънувам парфюми, мечтая за парфюми, купувам парфюми, да изляза два поредни дни с един и същ парфюм е все едно да облека два поредни дни една и съща рокля. Може да ползвате Гугъл Преводача.
Днес ми се носи аромат на липа и ще бъда с L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons Extreme.

Ползвала съм Girl of now-точно моят парфюм 🥰. Взех го на сляпо след ревю на Денси. Пробвах в магазин Forever, не знам защо,обаче на първо четене не ми допадна. Както бях писала,чудя се за Shine.Нямаха в магазина да го пробвам. Искам да си взема нов парфюм,който хем да става за по-топло,съответно да е по-силен и да "влачи"шлейф и да си е по-траен. Аз съм любител на тежки парфюми,пръскам се деликатно и лятото с тях 🤣🤣🤣. Но все пак ,не искам да задушавам и да отблъсквам хората около мен Simple Smile. Та съм в търсене на по-бюджетно парфюмче за около 60 лв 😄. Нисък праг,но на този етап ,не мога да отделя повече. Иначе съм ск набелязала няколко коментирани тук. Лошото е ,че аз не обичам да са леки пафюми,и не мога да си избера.Цитрусови не харесвам.. и тн. Пък и не съм наясно много с нотки и тн... Ще се радвам да ми предложите интересно и бюджетно 😄. Благодаря ви.

# 751
Вчера ми хареса как ухае Pepe jeans cocktail edition. Simple Smile Май не е трайно, ама колкото толкова... ще го взема, като свърши поне едно бутилче от моите. Grinning

# 752
Аман от рози! Grin
Няма ли някоя друга китка да стане модерна!? Това по повод новият Idôle.

# 753
Благодаря ви за отговорите момичета за хубав парфюм с аромат на божур.❤ Лесно откривам за покупка само Aqua Di Parma Peonia Nobile и D&G Dolce Peony. Ще се почудя между тях.
Ето още няколко
https://parfium.bg/blog/post/bojur-notkata-na-naj-iziskanite-parfuimi

# 754
Чудя се като имам Розата на Пол Смит, този трябва ли ми? Много ми е красиво шишето му..Кажете ми, че не ми трябва 😥😥😥

http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=3339

# 755
галиано едт изобщо не е впечатляващ и няма нищо общо с красотата на големия си брат едп

# 756
  • виртуално
Ползвала съм Girl of now-точно моят парфюм 🥰. Взех го на сляпо след ревю на Денси. Пробвах в магазин Forever, не знам защо,обаче на първо четене не ми допадна. Както бях писала,чудя се за Shine.Нямаха в магазина да го пробвам. Искам да си взема нов парфюм,който хем да става за по-топло,съответно да е по-силен и да "влачи"шлейф и да си е по-траен. Аз съм любител на тежки парфюми,пръскам се деликатно и лятото с тях 🤣🤣🤣. Но все пак ,не искам да задушавам и да отблъсквам хората около мен Simple Smile. Та съм в търсене на по-бюджетно парфюмче за около 60 лв 😄. Нисък праг,но на този етап ,не мога да отделя повече. Иначе съм ск набелязала няколко коментирани тук. Лошото е ,че аз не обичам да са леки пафюми,и не мога да си избера.Цитрусови не харесвам.. и тн. Пък и не съм наясно много с нотки и тн... Ще се радвам да ми предложите интересно и бюджетно 😄. Благодаря ви.
Пробвала ли си Gemma di Paradiso Roberto Cavalli , Mademoiselle Rochas Couture Rochas или Le Parfum Essentiel Elie Saab?
Тестери се намират до около твоята цена

# 757
Пробвала ли си Gemma di Paradiso Roberto Cavalli или Le Parfum Essentiel Elie Saab?

Не не съм.На Роберто Кавали съм ползвала само
ROBERTO CAVALLI SIGNATURE   и този

https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cava … soluto-18833.html

На моята кожа не бяха трайни 😄.
Редактирам Rochas-ползвах зимата. Става ли за по-топло време?

# 758
И трите изброени от Рапунцел са страхотни - трайни и бюджетни.

# 759
галиано едт изобщо не е впечатляващ и няма нищо общо с красотата на големия си брат едп
Бубанка, благодаря ти. Портфейлът ми те обича 🤭🤭🤭

# 760
И трите изброени от Рапунцел са страхотни - трайни и бюджетни.

Момичета ,обаче аз намирам само Paradisso ,не открих Gemma-та. 😄.Аз пропускам някой сайт явно 😄.Ще търся,че ме жегна парфюма ❤

# 761
Има го Gemma di Paradiso, но не струваше толкова... Аз купих 50 мл за по-малко, отколкото сега се продават 30-те.

# 762
Ми в "Дъглас", в "Лили"... съм го виждала.

# 763
Ми в "Дъглас", в "Лили"... съм го виждала.
  Ще обиколя да видя Simple Smile Когато почивам.Благодаря за отговорите на всички Simple Smile

# 764

Общи условия

Активация на акаунт