Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 818
  • 828
  •   1
Отговори
# 765
Днес съм с любимия "Облак", но ми е криво, че е толкова нетраен... Дали Burburry Her се доближава до BR както го описват много парфюмни инфлуенсъри и дали е траен? Мразя нетрайни парфюми 🙃

# 766
Облака на Ариана нетраен? Бърбъри е като речна вода пред него.
При мен Облака е над 10 часа

# 767
И трите изброени от Рапунцел са страхотни - трайни и бюджетни.

Момичета ,обаче аз намирам само Paradisso ,не открих Gemma-та. 😄.Аз пропускам някой сайт явно 😄.Ще търся,че ме жегна парфюма ❤

Има го в Парфимо

# 768
Облака на Ариана нетраен? Бърбъри е като речна вода пред него.
При мен Облака е над 10 часа
Завиждам😉

# 769
  • Стара Загора
Джема миналото лято беше изгодна на доста места. И в Емаг с код я пускаха често, но сега наистина я има в малко магазини и цената не е толкова добра.
Моят 50 мл купих за 35 лв от Парфимо.

# 770
  • София
И при мен Облакът е чудовищно траен, буди ме нощно време след душ 😝.

Iced Star при мен е разкошен!!! Траен, излъчващ, ваканционно весел, ананасово-кокососво-сочен, не ми е лепкаво сладък, абсолютно блаженство. Носих го много често последните топлички дни, дори обмислям да гръмна втора бутилка за запас....до сега не съм го правила 🤨. Нямам търпение да го заведа на почивка 🙃.

# 771
И при мен Облакът е чудовищно траен, буди ме нощно време след душ 😝.

Iced Star при мен е разкошен!!! Траен, излъчващ, ваканционно весел, ананасово-кокососво-сочен, не ми е лепкаво сладък, абсолютно блаженство. Носих го много често последните топлички дни, дори обмислям да гръмна втора бутилка за запас....до сега не съм го правила 🤨. Нямам търпение да го заведа на почивка 🙃.
И при мен е така. Абсолютно точно.

# 772
При мен Облачето на Ариана също е трайно. Почти цял ден се задържа осезаемо.
В косата и на следващия. Thank You, next - също. Като вторият е един от най-любимите ми аромати. Както казвам на шега - като съм с него ми идва сама да си посегна Sweat Smile
Iced Star e ананасово блаженство. Нямах възможност да изпробвам трайността му досега. Надявам се моята кожа да го обича и да си го държи.
Аз съм почитател на екстремните сладости и от вчера се наслаждавам на Wanted Girl By Night Azzaro - Очарована съм тотално.

# 773
Този Азаро става ли за сляпа покупка можеш ли да го оприличиш с някоя друга сладост

# 774
Чакам го и аз това последното Азаро с нетърпение утре! ☺️

# 775
Така ми харесва Jimmy Choo, Jimmy Choo, но при мен е адски нетраен. Пръскам по 10 пъти и пак никой не го усеща след час. Gemma di paradiso получих от размените, обожавам го.
От вчера новата ми любов е много обсъждания тук Nomade Absolu. Ще се купува значи...

# 776
  • Някъде там
Здравейте, свършва ми любимия парфюм jo malone WOOD SAGE & SEA SALT COLOGNE, бих искала да пробвам нещо подобно и да експериментирам с други марки.
Моля за препоръки на подобни парфюми.

# 777
Този Азаро става ли за сляпа покупка можеш ли да го оприличиш с някоя друга сладост

Аз го взех абсолютно на сляпо. Само по описание. За съжаление аз не съм силна в сравненията, но е лесен за възприемане и носене от любителите на сладникави аромати (поне за мен).

# 778
При мен и Burberry Her е сравнително траен - сложих в 7 сутринта, след няколко часа вече беше skin scent, но от време на време ме лъхваше по-силно, поне до 18ч.

# 779
Здравейте, свършва ми любимия парфюм jo malone WOOD SAGE & SEA SALT COLOGNE, бих искала да пробвам нещо подобно и да експериментирам с други марки.
Моля за препоръки на подобни парфюми.
И аз обожавам този парфюм, явно ви допадат акватични аромати.
Ето този е сходен (без да е същият):
https://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-parm … Panarea-3108.html
Препоръчвам да изследвате цялата серия Blu Mediterraneo на Acqua di Parma. Със сигурност ще намерите нещо в този дух, което да ви хареса.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 18:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт