Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 735
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 350
Ходих днес специално за бюти блендер. Имаше всякакви модели, само стандартния яйцевиден беше изчерпан и си взех подобен, на който пише makeup sponge. Ами много добро качество са извадили от miomare отново.
Взех си и една саксия мента, мирише страхотно. Направо ми оправи настроението...

# 1 351
Какво е бюти блендер?

# 1 352
  • Варна
Какво е бюти блендер?

Гъбичка във формата на яйце за нанасяне на фон дьо тен.

Онзи ден получих дежурен имейл от Лидл - съжаляваме, бла-бла. Даже не го и дочетох докрай. Joy

# 1 353
Онзи ден получих дежурен имейл от Лидл - съжаляваме, бла-бла. Даже не го и дочетох докрай. Joy
За какво ги насмете? Smiley

# 1 354
То май е безпредметно да се пише за липси, които са си регулярна практика. Освен ако на човек не му достигат 3-5 лв. Smiley

# 1 355
  • Бургас
Соул, те даже вече и това не правят. Копи-пейст дежурни клишета и до там.

Вакуумираща машинка няма при нас, съжалявам, MTV :/

# 1 356
  • Варна
Да взема и аз да им пиша да се оплача от пяната за коса. Не е нормално втори флакон седмица след първото ползване да спре да пръска. Просто натиииискам и когато ме заболи хубаво пръстът започва да излиза някаква полутечна субстанция. Флаконът е на практика пълен. Дадох втори шанс защото наистина прави много хубави и естествени къдрици без слепване, обаче... Следващия път ще си взема от ДМ.

# 1 357
Че какво общо има блендера с красотата и грима...боже...ще ме уморите.

Пяната си е такава май. Преди като ползвах, така си беше пак. Скоро не съм вземала.

# 1 358
  • Перник

Пяната си е такава май. Преди като ползвах, така си беше пак. Скоро не съм вземала.

Ами, Тете, така се казва този вид гъбка просто Grinning Аз ползвам четка, но за малко щях и това да взема - много са готини Simple Smile
Пяната не беше такава. И аз отдавна не съм купувала, но преди, когато купувах не съм имала проблеми. Може конкретния флакон да е дефектен.

# 1 359
  • Варна
Два пъти поред... Не ще да е от флакона. И аз с тази идея дадох втори шанс, но не, вторият прави същия проблем.

# 1 360
Пробвала ли си да я разклатиш хубаво преди употреба?

# 1 361
Да взема и аз да им пиша да се оплача от пяната за коса. Не е нормално втори флакон седмица след първото ползване да спре да пръска...
Според мен им пиши. Да не би партидата да е кофти направена/съхранявана? Скоро ли са купувани една след друга?

# 1 362
  • Варна
Естествено, че разклащам, не ползвам пяна за първи път. Друсам, докато свят ѝ се завие Laughing
Писах им, че и отговор получих. И дамата ме почна със същия въпрос - разклащам ли. А, не, от Марс падам и пяна за коса си нямам идея какво е Crazy Каза ми да я върна, а освен това да снимам партидния номер и опаковката и да им я пратя на мейла.
Скоро една след друга са купувани, но първата я изхвърлих. Може и от една партида да са били, не знам.

# 1 363
  • София
Аз накрая си купих шевна машина от olx, пак  лидлска, ама ...аман. Чаках, чаках....
Еее, честито и кеф да си я ползваш!!!
Коя взе Pfaff или Silvercrest?

# 1 364
Я дайте идея или рецепта какво да ги правя тез хрупкави вкусотии, от италианската седмица? Мм иска някакъв сладкиш, върти ми се в главата нещо с маскарпоне, сметана 🤔
Скрит текст:
Аз вземах от другите с шоколад, мислех че имат шоколадова плънка, а то било само отгоре. Разочаровах се ама ги изядохме пред телевизора, гледаш, рупаш, не забелязваш имаше ли вкус, нямаше ли. Като каза за сладкиши ми хрумна онази "торта тръбички", за нещо такова стават. Или със сладолед, или на пластове като сладоледена торта, или просто бодваш в купичката като за мелба.

блендер=нещо което смесва, гъбата ти е да си смесиш разните отсенки грим на лицето, та затова.

Общи условия

Активация на акаунт