Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 643
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 455
# 1 456
netman71,

Скрит текст:
Това понеделник и четвъртък сутрин при отварянето на Лидл ли е? Joy
Когато има бебешки неща Wink

# 1 457
  • Пловдив
Мерси, утре ще погледна в друг филиал, че пак имам ходене. Много харесахме плодовите йогурти от XXL седмицата, които са по 8 пакет и утре ще отида за още.

# 1 458
Голяма мешавица пак тая брошура.

# 1 459
Отзив за цветоулавящите кърпички?

# 1 460
  • София
Благодаря за новата брошура, но нищо не ми грабна окото, може би ягодите ще ги погледна,  розовите домати и салатка  ще купя.

# 1 461
Прегледах я цялата и така и не можах да хвана главния герой. Joy

# 1 462
Плюшкин, Конти - неща да събираме всякакви.
Прегледах я цялата и така и не можах да хвана главния герой. Joy

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 00:37 от fenyx

# 1 463
Какво виждам в брошурата - брюлето, за което се изписаха сума страници, та го връщаха и какво ли още не. Специално описание са му сложили за прословутите черни точки Simple Smile

# 1 464
  • София
Какво виждам в брошурата - брюлето, за което се изписаха сума страници, та го връщаха и какво ли още не. Специално описание са му сложили за прословутите черни точки Simple Smile
.........
Добре че ми обърна внимание, ще си го купя заради стъкларийката, ето че се уредих.

# 1 465
Плюшкин, Конти - неща да събираме всякакви.
Аз че съм Плюшкин, Плюшкин съм си и скоро ще спя под моста с покупките от Лидл, като ме засилят домашните натам след някое поредно пазаруване. Joy Обаче то това е просто пълен рататуй. Пак казвам, да дойдат танковете... ъъъ такова де, да отворят складовете. Joy

# 1 466
На мен склада им от новата брошура ми напомни на него, не твоето или моето пазаруване  (да не вземе някой да се обърка, все пак да внеса уточнение и аз) 😀.
п.п. Едно “Островът на съкровищата” или “Пещерата на Аладин” със сигурност би се котирало повече от маркетолозите им, без съмнение 😂.

И да не е спамосване сега- по въпроса за цветоулавящите кърпички- ползвам ги, на мен ми вършат работа.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 01:15 от fenyx

# 1 467
Тъкмо щях да питам за апарат за кръвно и той се появи
Благодаря за брошурата

# 1 468
Аз пък да помоля за мнения за прахосмукачката от стр. 32. Цената е добра, има и разни приставки, но всмукателната мощност се чудя как ще е.
Феникс,
Скрит текст:
Разбрах те. Simple Smile Рекох да се "похваля" в смисъл, че дори на Плюшкин като мен много му идва този миш-маш. Smiley

# 1 469
Конти, не знам вследствие на заседнали кораби ли е такава мешания, но е доста
разфокусирана брошура, повече от обичайното напоследък (според мен). Освен да имат за цел да предлагат “ за всекиго по нещо”, но им се губи определено сега замисълът за тематични седмици. Даже забравих какви едно-две неща ми привлякоха внимание - от толкова разнородност, докато стигна до края на брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт