Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 659
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 440
... Кус кус новия от постоянния асортимент хубав ли е?...
На мен много ми харесва!
Забравих да погледна при маслото.
Има ли кус-кус в постоянен асортимент?
Изтървах онзи промоционалният - имаше много и реших да отложа купуването и той .... се свърши .

# 1 441
Има, да, от тук разбрах и аз
Синът хапна булгура с масло и сирене Joy Простак Joy Важното е, че се хареса Wink от всички
Ще пробвам и кус кус

# 1 442
Има, да, от тук разбрах и аз
Синът хапна булгура с масло и сирене Joy Простак Joy Важното е, че се хареса Wink от всички
Ще пробвам и кус кус

Къде точно е поставен ?
Какъв булгур с масло и сирене ?
Днес вместо овесени ядки взех / не очаквах да ги замести - но не очаквах и захар и нам кво си в съдържание /
  и не знам на какво ми напомня на вкус - може би на онези там рингчета овесени / не съм купувала от няколко години и не знам дали ги има въобще /
 Как е на вкус с мляко - или за нещо друго ползвате ли го ?
Утре ще си купя овесени ядки - мнооого ги харесвам / преди тях ми имаха гаден вкус и не близвах грам /

# 1 443
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Саня, един по-дебел картон си набави и като поръсиш царевичен грис (ползвам лидълския), тестото се изхлузва много лесно.
Слагаш разточенто тесто върху гриса, хвърляш плънката (нали е предварително приготвена - става бързо) и изхлузваш в/у камъка.  Пробвай да видиш колко е лесно.
Ще я сефтосам тези дни - то преди малко и аз това мислех - добре не съм изхвърлила кутията на плочата - картона ще пасне идеално.
Инак съм замислила да си поръчам лопа да ми направят - от нещо леко - шперплат например .

точно като моята.
заостри едностранно предния край на лопатката.
ако използваш хартия за печене пицата още по-лесно и чисто се изхлузва от нея.

# 1 444
Скрит текст:
Саня, един по-дебел картон си набави и като поръсиш царевичен грис (ползвам лидълския), тестото се изхлузва много лесно.
Слагаш разточенто тесто върху гриса, хвърляш плънката (нали е предварително приготвена - става бързо) и изхлузваш в/у камъка.  Пробвай да видиш колко е лесно.
Ще я сефтосам тези дни - то преди малко и аз това мислех - добре не съм изхвърлила кутията на плочата - картона ще пасне идеално.
Инак съм замислила да си поръчам лопа да ми направят - от нещо леко - шперплат например .

точно като моята.
заостри едностранно предния край на лопатката.
ако използваш хартия за печене пицата още по-лесно и чисто се изхлузва от нея.

Покажи я твоята . Моля .
За изтъняването също съм го обмислила или пък от някакъв лек там материал .
Хартия за печене върху лопатката ли поставяш

# 1 445
  • Велико Търново
Да-ни-ела Simple Smile, смях се без глас, приспивайки двамата ми мъже!!! Статията, мисля че е писана за нас!
Аз редовно казвах на ММ "охоооо, това колко е старо......" а то тъкмо съм му махала фолиото и деликатно го набутвам по-надолу в боклука Simple Smile голяма консуматорщина ме тресе, за съжаление!

# 1 446
Да-ни-ела Simple Smile, смях се без глас, приспивайки двамата ми мъже!!! Статията, мисля че е писана за нас!
Аз редовно казвах на ММ "охоооо, това колко е старо......" а то тъкмо съм му махала фолиото и деликатно го набутвам по-надолу в боклука Simple Smile голяма консуматорщина ме тресе, за съжаление!

При нас доста често е как ме убеждава, че имаме вече такъв уред или нещо си друго и как всичко сме си имали, но не, аз съм на друго мнение, че точно такъв нямам и ми трябва спешно.

# 1 447
Eфибуш, каква е цената на масичката?

# 1 448
  • Sofia
... Кус кус новия от постоянния асортимент хубав ли е?...
На мен много ми харесва!
Забравих да погледна при маслото.
Има ли кус-кус в постоянен асортимент?
Изтървах онзи промоционалният - имаше много и реших да отложа купуването и той .... се свърши .
Ето го, при пастата е. https://www.bg-mamma.com/?topic=1331269.msg42814164#msg42814164

# 1 449
Eфибуш, честита масичка, много е красива.
Някъде в София дали я има?

# 1 450
Благодаря Моренка . Аз щях да си търся старата кутия - една картонена голяма .  И щях да подмина .
Непременно ще пробвам и булгура.

# 1 451
Скрит текст:

# 1 452
netman71,

Скрит текст:
Това понеделник и четвъртък сутрин при отварянето на Лидл ли е? Joy

# 1 453
  • Пловдив
Хепи, направи си милфьой с италианските вафли(или там каквото се водят), стана страхотен десерт. Днес ходих до Лидъл за още.
Направих крем с жълтъци и течна сметана, и после го добавих към заквасена сметана. Подредих го - ред вафли, ред крем и малко настърган шоколад, после пак така. Стоя час - час и нещо, и беше моментално изяден. Вафлите не бяха омекнали, още бяха хрупкави. 😋

Леми, а къде в магазина са разположени тези хрупкави вафли, че вчера се огледах за тях, но не ги видях. Може и да са свършили, де. Търсих ги там, където има останали други неща от италианската - сушени домати и т.н. Там ли трябва да са /ако са останали/ ? Те няма мен да чакат, но да питам за всеки случай. Simple Smile

# 1 454
Тъй като са от тематична седмица и ако има останали ги слагат на гърба на рафта с промоционалните .
Понякога ,ако останат една - две бройки пък ги намаляват на 30 %

Общи условия

Активация на акаунт