Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 598
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 150
Разузнавах в немския Лидл (виртуално). Такива хубави неща има, останаха ми очите. Включително дамски обувки с ток, изчистени, много сполучливи! Имат от онези брандирани с името и цветовете на Лидл маратонки, а също и джапанки и чорапи. Smiley Тези леките маратонки, които съвсем скоро пуснаха тук, там са с много по-добър дизайн, имат си връзки, има и свежи цветове. Дрехите изглеждат с по-добри кройки... Ех, що не се родих една Хелга... Joy

# 151
Винаги купувам пиле Росо от Лидл, или цяло, или бутчета. Днес за първи път се окзаха 3 бутчета в тарелката. Пекох ги повече от час и половина. Какво беше това чудо не знам. Никак не съм доволна. Добре че си взех 2 шоколада с карамел и бадеми, та да се успокоя Simple Smile

# 152
  • София
Може ли снимка на стъргалката за стъкло керамика?

# 153
Разузнавах в немския Лидл (виртуално). Такива хубави неща има, останаха ми очите. Включително дамски обувки с ток, изчистени, много сполучливи! Имат от онези брандирани с името и цветовете на Лидл маратонки, а също и джапанки и чорапи. Smiley Тези леките маратонки, които съвсем скоро пуснаха тук, там са с много по-добър дизайн, имат си връзки, има и свежи цветове. Дрехите изглеждат с по-добри кройки... Ех, що не се родих една Хелга... Joy

Хелга може да си ги вземе с доставчик до Бг, ако й се дава някой лев повече.

# 154
Може ли снимка на стъргалката за стъкло керамика?
Може, разбира се 😊, ето я моята
Скрит текст:

И разглобена- вътре са резервните остриета.

Има на снимката едно стърчащо винтче - то се развърта, за да се освободи острието или пък да се покрие и предпази, когато не се ползва.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 20:22 от fenyx

# 155
Комплекта за вадене на кърлежи сполучлив ли е? Върши ли работа?

# 156
  • In transit
Напазрувах доволно от италианската седмица. Заредих няколко салама качаторе, ориз, маскарпоне, полента, сушени домати. На салам Милано никъде по опаковката не пишеше, че е Милано, само на етикета и се отказах.

Нямаше много хора в магазина, в К. беше доста по-пренаселено.

Моренка, не съжалявай за тия амарети. Ужасно сладки са. Точно от тези не съм вземала, но същия вид, не се ядяха направо.

# 157
  • Мадрид / София
Салама Милано на мен не ми хареса много, по-точно нищо особено.
Маратонките с цветовете на Лидл на живо не ми харесаха. На снимката, да 😁

# 158
Комплекта за вадене на кърлежи сполучлив ли е? Върши ли работа?
Според приятелка - кучкарка е сполучлив

# 159
писах в една доста стара тема, затова и тук да предупредя

наскоро взех захар на Захира от Лидл и по-рано пробвах с нея да направя карамел, разпени се, нито потъмня, накрая стана на нещо като твърди буци, все едно сбит лед

преди години е имало отзиви за същата марка с такъв резултат, но сега разбрах, след като се случи и на мен

не мисля да купувам повече от нея, явно е с някакви примеси или и аз не знам...
смятам да им пиша с оплакване, полза едва ли ще има, но въпреки това

# 160
Балсамовия оцет от италианската седмица от Модена как е? Доближава ли се до Делукса?

# 161
  • Sofia

наскоро взех захар на Захира от Лидл и по-рано пробвах с нея да направя карамел, разпени се, нито потъмня, накрая стана на нещо като твърди буци, все едно сбит лед...
Не че я има в Лидл... от години взимам само Сладея.

# 162
  • Пловдив
Mikkey, ако е удобно, можеш ли да снимаш състава на сушените домати? Взимах сушени домати на Фрешона, харесвам ги, но заради състава им се отказах да ги купувам и съм в търсене на други.

# 163
  • София

наскоро взех захар на Захира от Лидл и по-рано пробвах с нея да направя карамел, разпени се, нито потъмня, накрая стана на нещо като твърди буци, все едно сбит лед

преди години е имало отзиви за същата марка с такъв резултат, но сега разбрах, след като се случи и на мен

не мисля да купувам повече от нея, явно е с някакви примеси или и аз не знам...
смятам да им пиша с оплакване, полза едва ли ще има, но въпреки това
Румънската захар идва малко по-евтина и масово се купува из страната. По-малко сладни и има нещо като пепел вътре... И аз съм я бойкотирал тотално. И бяла и кафява купувам Сладея на Захарни заводи.

# 164
  • In transit
Mikkey, ако е удобно, можеш ли да снимаш състава на сушените домати? Взимах сушени домати на Фрешона, харесвам ги, но заради състава им се отказах да ги купувам и съм в търсене на други.
Сушени домати частично рехидрирани, с морска сол. Състав: 75% сушени домати, вода, 5% морска сол(с калиев йодат)
Така добре ли е? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт