Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 673
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък днес пазарувах в един софийски Лидл и си взех обувки Footflex. Изобщо не се и надявах да намеря някъде останали.

Но пък пъпеш нямаше.
Бебешките бикини също ги нямаше. Имаше три чифта и то от най-големите само.
Бисквитите Мариа търсих, и тях ги нямаше. 🤷♀

# 166
  • Пловдив
Много благодаря, Mikkey ! Flowers Hibiscus

# 167
Но пък пъпеш нямаше.
Бебешките бикини също ги нямаше. Имаше три чифта и то от най-големите само.
Бисквитите Мариа търсих, и тях ги нямаше. 🤷♀
Как бебешки бикини Wink
Това няма онова няма... Викате да не се оплакваме а?
Витрините с месото и те полупразни.
Коя част от агнешката е по- вкусна? Предна/задна/ ребра? Приготвена на фурна, евентуално с ориз

# 168
Аз така си ги наричам 😂 Защото са за момиченце, но не са боксерките.
Полупразни зони нямаше, имаше направо празни такива. А на повечето места етикетите бяха тотално грешни. На мъжките маратонки , надпис - Тава и такива подобни.
Зачудих се за мрежите против комари за прозорец и май утре ще се връщам да си угодя.

# 169
  • In transit
Пийкок, при нас беше пълно с агнешко месо и не само.

# 170
Купих си суитшер, сив. Не е дебел. Мекичък е ,с джобове. Харесва ми.

# 171
  • shumen
При нас месо бол имаше.

# 172
  • Русе
писах в една доста стара тема, затова и тук да предупредя

наскоро взех захар на Захира от Лидл и по-рано пробвах с нея да направя карамел, разпени се, нито потъмня, накрая стана на нещо като твърди буци, все едно сбит лед

преди години е имало отзиви за същата марка с такъв резултат, но сега разбрах, след като се случи и на мен

не мисля да купувам повече от нея, явно е с някакви примеси или и аз не знам...
смятам да им пиша с оплакване, полза едва ли ще има, но въпреки това
Румънската захар идва малко по-евтина и масово се купува из страната. По-малко сладни и има нещо като пепел вътре... И аз съм я бойкотирал тотално. И бяла и кафява купувам Сладея на Захарни заводи.
И ако си мислите, че Сладея е българска... Къде ли в България сеят захарно цвекло? Въпросът е риторичен. Захар в България отдавна не се произвежда. Останалите функциониращи захарни заводи внасят захар.

# 173
За вносната захар, особено тази Захира, ми бяха разказвали веднъж. Малко бегло помня нещата, но в общи линии във вносната ползват захарна меласа (не помня дали изцяло или като част от суровината), затова тя не е толкова сладка и трябва повече количество, за да се постигне вкус като другата. Освен това добавят някакви синтетични стабилизатори и подобрители, които пречат например на процеса на ферментация на ракията, когато се използва за това.
Българските заводи мисля, че внасят захарна тръстика и от нея правят.
А доколкото си спомням, най-вкусна е захарта от захарно цвекло, но тя е вече непостижим мираж в днешно време...
Ако има някой по-запознат, да ме поправи, наистина помня само това, а ми обясниха толкова хубаво. Трябва да поискам преговор. Simple Smile

# 174
За мен най-вкусно е задното бутче на агнето, защото има най-много месце. Всичко друго е бая кокаляк.
Ходих и аз вчера до Лидл. Добре напазарувах, а отидох уж за домати, зелена салата и газирана вода 😁 Та, зелена салата нямаше никаква, но взех една стъклена купа с капак, две глинени съдчета за печене (даже ги севтосахме снощи), две пижами на детето и разни хранителни неща. Та накрая на касата 62лв 😶 Някъде из централните магазини на София или люлинските има ли момчешки гащуря/боксери?

# 175
  • Велико Търново
Чушка, за захарта си права, поне доколкото и на мен ми е понятно. Всъщност, когато купувам захар, просто се надявам в пакета да е бяла, ако искам да си купя бяла кристална! Ако захарта е с оттенък/друг цвят значи е по-ниско качество.
В "моя" лидл вчера имаше всичко! Големият ми син беше в еуфория, че влиза там - поздравява всички, питаше за всичко и накрая мислех че ще ни изгонят(при ббите си докато беше не е ходил на шопинг).
Купих някакви млечни Десерти с лешник, като йогурт, но ще си ги ям аз сигурно и то преди да изтече срока им... Изобщо не са хубави, взех и някакви големи плескавици - една върху друга 2 в тарелка - страхотно станаха в парти грила, репички без вкус и броколи за крем супа днес.
Загледах някакви смески за хляб на белбейк, някоя ползвала ли ги е, как са като резултат? Пише че се добавя само вода, но се зачудих и не взех.
Изтървала съм темата миналия месец, доста отгоре - отгоре съм чела и нз какво сте коментирали, извинявайте ако питам повторно.
Оцет балсамико и аз трябва да вземам, но вече нз какъв. Сега ми свършва една редукция, а нз дали в Лидл Има такава, ако има кажете, моля!
Контемпладора липсва нещо, май...
Поне за пийкок съм спокойна - лалета има бол Simple Smile!
Гурутата творят здраво, това е ясно Simple Smile
Неуморна работа Simple Smile

# 176
  • Бургас
Конти си е тук, ама еволюира в Чушка, лесно ще я разпознаеш Wink

# 177
  • Пловдив
Корите за лазаня от италианската седмица хубави ли са? Смятам утре да взема от пълнозърнестите такива.

# 178
  • Велико Търново
Ехааа, еволюцията си е еволюция Simple Smile
Вижте какво изпрати ММ за другата седмица. Дали е вярно?

# 179
  • до най-прекрасния мъж
Смесите за хляб на Белбейк са добри, но имайте предвид, че съотношението смес-вода е като за хлебопекарна. Ако ще месите на ръка, сложете наполовина от посочената вода и добавяйте по малко, докато стане точно. Иначе, тестото лепне ужасно и не става да се измеси добре. Аз първия път добавях допълнително брашно, като не предполагах, че ще стане толкова лепнещо.
Корите за лазаня с яйца са хубави, но аз пълнозърнести не съм виждала да се предлагат до сега в италианската седмица. Сега ги видях в брошурата, май не са предлагани преди.

Общи условия

Активация на акаунт