Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 132 465
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Somewhere far away
Приложението нещо сериозно се бъгна. При вас работи ли ?

# 1 501
Не работи. А преди два часа гледах брошурата от него.

# 1 502
При мен не- ако е за Лидл +, другото отварям.
Колкото до цените- не съм гледала всяка една брошура, но е имало френски или италиански, в които съм виждала идентични уреди, продавани там по-евтини (с десетина лева, не чак фрапантна разлика), отколкото тук.

# 1 503
Имаше сякаш един момък в темата, който харесваше пуричките на Papadopoulos. Да му подскажа, че другата седмица са с левче надолу с купонче от Лидл Плюс. Stuck Out Tongue Winking Eye
Цените на нехранителните са често или същите цифрички, но в евро (за евровите държави), или пък съвсем същите, като се обърнат в една и съща валута. Последното хич не е честно. Joy Големите разлики вероятно значат, че има по-съществени разлики между двата продукта (Феникс според мен правилно предполага за по-стар модел).

# 1 504
  • In transit
Оф, тез плачат за пореден имейл от мен. Не че има файда.
Вчера след работа влизам със списък, ами пак половината неща от брошурата ги няма - ни крем сирене ХХЛ, ни голямо масло, ни от сладоледите по 8 бр в кутия.
От скреч картата ми се падна и на мен шоколад със сметана и лешници. Бива ли го барем, че вкъщи отлежават поне 6 различни шоколада в шкафа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ходих към 16 часа в нашия филиал на Мир. Имаше доста кашончета с масло. Може би управителя на вашия е заредил малко.

Хепи, аз съм доволна от обикновеното охладено бутер тесто. Тези за сладкиши са малко особени. Едното е бисквитено и става за кростати и сладки пайове. Другото не съм го ползвала.

Мързелива, тези хрупкави вафли ги има и в постоянния асортимент. При бисвитите мисля, че съм ги виждала.

От новата брошура май само маслините каламон харесах и киндер парадизо.

# 1 505
А, сега видях, че другата седмица ще има пък сладолед Бейлис за 8 лв. Но чийзкейкът ми изглежда по-добре и изрично са написали, че не е с палмова мазнина Simple Smile

# 1 506
  • Варна
На коя страница са тези маслини каламон? Издивявам, когато преравям брошурата сто пъти и не виждам.

# 1 507
Чийзкейк трябва много да ме домързи, за да купувам вече- откакто пробвах с лидълското маскарпоне, масло и бисквитите Мария да направя, не искам и да чуя за готов. За макароните(сладки) е друг въпрос вече. А на Lemy съм безкрайно благодарна, че преди време сподели рецептата за десерта със сметана и киселите млека, както и за още някои вкусотии, за които е давала идеи тук 🤗🌸🌷
Маслините са долу на 46 стр., от петъчните оферти. В такава шарена брошура нищо не се набива на очи.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 10:36 от fenyx

# 1 508
  • Somewhere far away
Чийзкейк трябва много да ме домързи, за да купувам вече- откакто пробвах с лидълското маскарпоне, масло и бисквитите Мария да направя, не искам и да чуя за готов.
Аз съм така с тирамисуто. Въпреки че съм яла много вкусни и много добре направени в заведения и ресторанти, но домашно приготвено си е най-хубаво, а и знам какво слагам и ми е чиста главата!  Grinning

# 1 509
Тирамису не съм купувала пък, но знам че веднъж с надежда взех една пана кота и останах силно разочарована (не че трябваше нещо свръх да очаквам за продукт от верига, но…). Та нито с купички за брюле може да ме изкуши новата брошура, нито с кейкове и разни подобни.

# 1 510
Аз се радвам на ленените дрехи. Имам от предишно пускане, дано тези са добри също. Интересно ми е жълтата рокля дали ще е жълта или ще е нещо измито, бозаво, бледо жълтеникаво.
Помня, че преди време цената им беше много по-ниска на тези рокли, а сега 25 лв. Дано поне са качествени, да не боцкат и да не прозират.

Лен с вискоза не съм имала, мисля. Но вискозата се мачка много по-малко от лена и като се изглади не се мачка веднага и толкова много.

# 1 511
Сега ме подсетихте с този лен, че на мен ми боцкаше доста време панталон от лен (една шарения от Лидл), докато не мина през повече изпирания.  А на дъщеря ми бях вземала един бебешки, там материята беше много приятна, пак лен, жалко че нямаше такъв за възрастни.

# 1 512
  • София
Ленен панталон ще взема син. Имам зеленикав и сив и ги спуквам от носене лятото (не си харесвам краката и къси панталони не нося).
Е добре де - тази седмица детски снадали малки номера и друга пак малки. А по-големи номера? Бива ли такова нещо.

# 1 513
  • Sofia
Aз си взех кръглата дъска... остава да замеся тесто днес и уикенда да ги сефтосам с пица  и плоча, и дъска. Simple Smile
Също папая и банани, прясна куркума и френска багета взех за обяд на мен и ММ днес - ще я напълня с гъби, синьо  сирене, чедър, орехи и нещо зеленко.

# 1 514
Здравейте, какво мислите за винтоверта и за машинката за почистване на стъкла?

Общи условия

Активация на акаунт