Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 629
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 935
Давам отзив за баничките с локум - вчера пекох една тавичка. Не са лоши, но локумът не се усеща много - в някои почти няма. Освен това, няма орехи.

преди време бях взела - не ни харесаха въобще и никой не ги яде.

# 1 936
  • Варна
Е похвали и нещо несладко де...

Скир мир...един айрян е по-добре.

Взех два айряна Балкан за щерката Grinning

Салатата Романа (в пакет, нарязана и измита), сега е на 0.99 лв, похвалвам.
Едно малко био йогуртче взех - 0.49 лв. Още не съм го опитала. Дано да няма аспартам Joy

# 1 937
А баницата със сирене май на Родна стряха беше, пробвали ли сте я? Обикновено се въздържам да взимам подобни готови баници, защото съставът им е като менделеевата таблица и оставят кофти послевкус на палмова мазнина или нещо подобно. То не е голяма хамалогия да се завърти една домашна баница, обаче сега ми препоръчаха максимално да огранича всякакво физическо натоварване и силно да съкратя висенето в кухнята.

# 1 938
  • Mediterraneo
С бански може да ви зарадват скоро, при нас пуснаха този понеделник. Ама бедно откъм избор, едни гадни материи, даже не гледах за номера. Джапанки купих поне на малката, за евро и половина ги носи цяло лято.

# 1 939
А баницата със сирене май на Родна стряха беше, пробвали ли сте я? Обикновено се въздържам да взимам подобни готови баници, защото съставът им е като менделеевата таблица и оставят кофти послевкус на палмова мазнина или нещо подобно. То не е голяма хамалогия да се завърти една домашна баница, обаче сега ми препоръчаха максимално да огранича всякакво физическо натоварване и силно да съкратя висенето в кухнята.

точно тази не съм я пробвала, но съм гледала състава - бива сравнително и няма палми. пробвала съм други баници на родна стряха и ми харесаха като за купешки. е, не са като домашни, но не са лоши и съставът е приемлив.
бански си взех миналата година, но едва ли ще вляза сега в него. много изрязан, много плитък....абе неудобен.

# 1 940
  • Бургас
Слънцезащитни при нас изкараха миналата седмица - един стелаж на Сиен и един стелаж до него на Нивеа. Отделно заредиха тази седмица показаната по-напред зелена серия, но тя стои на промо регалите, а не на отделен стелаж Wink

# 1 941
За банските от веригите често пъти ме е яд, че съсипват платовете само. Тези от К, примерно - толкова да ми харесват като цветове и да са пак толкова калпави като изпълнение. Лидлски бански имам, но нещо много бързо отпусна плата на бикините и сега трябва да го стеснявам някак, ако изобщо ще може. Освен това искам да е бързосъхнеща материя, а моят не е - плътен е и стои мокър много време.

# 1 942
  • Перник
И при нас миналата седмица се появиха слънцезащитните, но аз вече купих друга марка. И като знам колко се ползва, ще ни стигне до догодина Smile

И аз да кажа за зъбния душ - не ми замества конеца. Ползвам душа след конеца, на най-високата степен и успява да почисти остатъци от храна, които конецът не е могъл.

# 1 943
  • Sofia
Нарамих и аз от тия кърпички универсални, за тая кола, за другата, за къщата и т.н. Брюле, череши, ягоди, киви, репички и камби, чорапи за ММ. И краставици заредих, после пак.
Малките био йогурти ги нямаше.   А бургери в пекарната и при нас няма.

# 1 944
За банските - в случай, че пращат нещата от чужбинско насам, ето какво сега предлагат в Италия (Лидл):

От биойогурта с купоните вчера взех, на мен поне ми харесват тези малки млекца.

# 1 945
  • Sofia
... От биойогурта с купоните вчера взех, на мен поне ми харесват тези малки млекца.
И на нас ни харесват, отдавна ги купувам, понеже са ми супер удобни за кутията с обяд.

# 1 946
Ей много хващат окото така на брошура тия бански.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 12:14 от Devil_Rose

# 1 947
  • Mediterraneo
О, италианската брошура много богата
Това беше при нас само-

Ама нататък пускат пак, цяло лято въртят бански.

# 1 948
JoyХващат, ама кат ги сложим, и не Фащат вече толкова Joy

# 1 949
Видяхте ли новата витрина с бургери? От типа макдоналдс опаковани и подредени...няколко вида бяха.

Да, още през март в Ринг Мол София, взех ама бургера беше нещо особено, месото не ми хареса, аз съм си злояда. Joy

В приложението се появи това, сигурно пак ще е сладолед както по Великден се падна.

Общи условия

Активация на акаунт