Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 643
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Варна
Тука нали се скъсахте да хвалите синята ролка Сиен. Е, викам си, не е възможно да е толкова добра и да струва 1.49 лв.

Взех я миналата седмица с идеята да опровергая всеобщото прехласване. Ама май няма да ми се получи. Grinning

Мислех, че днес ще е по-хладно, сложих риза с дълъг ръкав. Преди малко в обедната почивка навъртях едни километри (риза+сако), пък то като напече едно зверски. Сещате се, позаврях.
Отделно се наложи да катеря 8 етажа (развали се асансьора) + дамска чанта+торба с покупки. Сещате се, заврях повторно. Joy
Ами, ролката работи! Никаква миризма!

# 1 951
  • София-Младост
Това, което не ми харесва на тази ролка е че не ми съхне бързо след поставяне...А и нека н есе заблуждаваме, като стане 35+ градуса нищо няма да ни спаси от изпотяване.

# 1 952
  • Варна
Това, което не ми харесва на тази ролка е че не ми съхне бързо след поставяне...А и нека н есе заблуждаваме, като стане 35+ градуса нищо няма да ни спаси от изпотяване.

Да, пропуснах и минуса - лепне като се нанесе.
За 30+ ще заложа на стария си дезодорант Рексона Секси букет Joy

# 1 953
  • Пловдив
За това я смених с део-розов Сиен. Очарована съм! Ама тихо сега, шшшшшшшшт! Wink

# 1 954
  • Варна
То целта не е да не се потим, а първо - да не мирише и второ - да не се получават жълти петна под мишниците. Не ме притеснява бавното съхнене, стига да постигна тези две неща.
Аз пък взех хваления шампоан за обем, довечера ще го тествам.

# 1 955
  • Sofia
Аз пък взех и сьомговите бургери - ммммм....
Скрит текст:

# 1 956
  • Мадрид / София
...искам и такова за лежене с облегалка , бяхте ги хвалили мисля миналата година за плажа.
Скрит текст:
А какво е това нещо? Thinking
Едно такова, като шезлонг за плаж, ама не съвсем. Малко повдигнато  е , има като дунапрен,  сгъваемо и леко, имаш си възможност да се облегнеш , краката ти не са на пясъка съвсем, че и навесче май имаше. Не помня колко струваше, но е супер и леко за носене, компактно, виждала съм на плажа, а тук май се коментираше едно лято и ми е мерак.
нещо такова , ама не съвсем, не мога да намеря и покажа точно, ама и това сега ми харесва
https://mebio.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D1% … 0-%D1%81%D1%82-2/
ПП Не стават линковете , не знам защо((

Това ли?

Или това?

# 1 957
  • Mediterraneo
Аз от няколко години имам първото, страхотно удобно ми е, защото аз на плажа вечно чета. Второто, ако го пуснат, ще го взема заради сенника. Въпреки че тези колелца не ме кефят.

# 1 958
  • Мадрид / София
Аз от няколко години имам първото, страхотно удобно ми е, защото аз на плажа вечно чета. Второто, ако го пуснат, ще го взема заради сенника. Въпреки че тези колелца не ме кефят.
Тарти, има го онлайн. Снимах го от предложенията за лятото онлайн.

# 1 959
Купих си бутилката за вода от снимката в скрит текст. Вчера излязох с нея за пръв път и на второто пиене уплътнителят се изхлузи. Не е скъсан, проверявах. Преди това само съм си я измила, не е ползвана из къщи. Някой с такава бутилка и такъв проблем? Simple Smile Иначе е много удобна и хич не искам да я връщам...

Скрит текст:

# 1 960
  • Перник
Купих си бутилката за вода от снимката в скрит текст. Вчера излязох с нея за пръв път и на второто пиене уплътнителят се изхлузи. Не е скъсан, проверявах. Преди това само съм си я измила, не е ползвана из къщи. Някой с такава бутилка и такъв проблем? Simple Smile Иначе е много удобна и хич не искам да я връщам...

Скрит текст:

Купих я за сина ми. И неговото уплътнение изпадна след 2-3 дни ползване. Добре, че го видях какво се кани да изхвърли Grinning В крайна сметка отказа да я ползва, че и било много широко гърлото и се оливал като пие. Смятам аз да си я ползвам.

# 1 961
  • Бургас
Конти, аз съм с такава и не е мръднала засега Thinking Иначе и на мен ми идва по-широко гърлото, отколкото съм свикнала, ама ще си я ползвам.

# 1 962
Мерси, мацки! И на мен ми е широчка, но лятото оливането с вода ще го броя ефект, не дефект, че хич не съм жегоустойчива. Smiley
SvetlaK, ти без уплътнението ли смяташ да я използваш сега?
Скрит текст:
Бтв, много ми харесва картинката ти на аватара, 'щото и аз съм от тая партия. Joy

# 1 963
  • Перник
Contempladora, с уплътнението ще си я ползвам. Върнах го на мястото му в капачката.

# 1 964
Аз пък взех и сьомговите бургери - ммммм....
Скрит текст:
Е точно това написах в списъка за след малко....
А от месните бургери да препоръчате някои... аз телешко не обичам, агнешко съвсем, но мъжа ми би ял телешкото.

Общи условия

Активация на акаунт