Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 659
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Пушената сьомга, която ще е в промоция от петък хубава ли е?

# 1 966
  • София
Шевната машина не е тежка изобщо. Шие много добре. Друг е въпросът, че аз лично още не умея. За първи път в живота си шия с шевна машина и още се уча Simple Smile
Но съм много доволна
С кеф и удоволствие да си я ползваш.
Може и да дочакам някой ден да я пуснат

# 1 967
  • Сливен
Пушената сьомга, която ще е в промоция от петък хубава ли е?
На мен ми харесва ,но е соленичка.Три парчета са.

# 1 968
  • На изток от Ада
Contempladora, също я имам бутилката. Добре си е.

# 1 969
Шезлонгът го имаме за в градината, много е удобен, но никакъв шанс да го размъквам по плажове. За плаж май имаше някакви столчета със сенник.

# 1 970
Нуделите от четвъртък хубави ли са? Никога не съм готвила, но малкото ми е замрънкало, че много иска да яде нудели и те взеха, че се появиха като по поръчка. Grinning

# 1 971
  • Sofia
Нуделите от четвъртък хубави ли са? Никога не съм готвила, ...
На нас ни харесват, но както винаги е въпрос на вкус. Остава да пробвате.
Аз ги ползвам в азиатски рецепти.

# 1 972
  • Mediterraneo
Аз от няколко години имам първото, страхотно удобно ми е, защото аз на плажа вечно чета. Второто, ако го пуснат, ще го взема заради сенника. Въпреки че тези колелца не ме кефят.
Тарти, има го онлайн. Снимах го от предложенията за лятото онлайн.

Да, ама не ми е спешно, даже не знам дали го искам наистина, другото си функционира достатъчно. Че и доставка да им плащам, не искам Simple Smile

# 1 973
Мен въобще ме няма в азиатската кухня, ще видим какви ще ги творя. Ще гледам само да няма люти подправки, защото детето нищо дори с лек намек на люто не вкусва. Ние с баща й сме на другия полюс. Grinning

# 1 974
Има ли доволни от апарата за кръвно, дали мерят точно.

# 1 975
Има ли доволни от апарата за кръвно, дали мерят точно.
От миналия четвъртък до сега са обсъждани, може да проверите

# 1 976
Аз от няколко години имам първото, страхотно удобно ми е, защото аз на плажа вечно чета. Второто, ако го пуснат, ще го взема заради сенника. Въпреки че тези колелца не ме кефят.
Ние сме си купували в Гърция такова, но не беше с колелца. Колелцата сигурно са удобни, за да си го замъкнеш до плажа.
Сигурно и при вас ще има такива.
Взех диня. Да се надяваме, че ще е сладка.
Взех и аз шампоан и пяна за коса, за да ги пробвам. Забравих да взема от хваления ролон, но аз така или иначе нямам някакъв проблем с миризма и обилно потене.

# 1 977
А, апарата за кръвно не сме го нищили. Сал ония ботуши за краците...
Или аз не помня поне...

# 1 978
Запоних, че има доволни от апарата, та ще взема и аз, ако има останали другата седмица.
Аз лидълската пушена сьомга я харесвам най-много. Само от нея ми се е случвало да ми се прияде сьомга за закуска и да си я ям така натюр. И двата вида ги харесвам и сега ще си заредя.

# 1 979
  • Sofia
Мен въобще ме няма в азиатската кухня, ще видим какви ще ги творя. Ще гледам само да няма люти подправки, защото детето нищо дори с лек намек на люто не вкусва. Ние с баща й сме на другия полюс. Grinning
Ще трябва да го научите и детето ... полека лека... Simple Smile
Пробвайте това например - толкова е лесно и просто, а вкусът... Рибения сос може и да го пропуснеш и пак ще е азиатско на вкус. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт