Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 735
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 055
Що за цена?! На пазара има уникални череши за 5лв. килограма. Rolling Eyes

# 2 056
Уникални чак при нас няма. Има за 3.50 и за 4, но са меки и с вкус на компот, каквито аз не обичам.

Лидълските независимо от цената, миналата година бяха божествени за моя вкус, така че с кеф се разделих с нужната сума. Няколко пъти там Simple Smile)

# 2 057
  • Пловдив
Аз ги видях черешите, ама са в тарелки от по 500гр. Миналата година си бяха насипни на кг.

Ето за затварянето на филиала...статия има Simple Smile
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Lidl-zatvarya-magazin-v- … sled-tova-1088381

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:58 от mystic woman

# 2 058
  • СОФИЯ
Днес насипните череши вече са 12.99 кг., а тези в кутии по 500 гр. са 7.99. Току що се връщам.

# 2 059
Говоря за двата еднакви купона. Знам, че така стоят го активирането им от страна на Лидл.
При нас вчера на сергиите имаше хрущялки за 7.50 лв за кг на черешите

# 2 060
Дрехите са много зле ушити, абсолютно непропорционални. На пижамата единият крачол е по-дълъг от другия. Панталоните в ханша балон, а прасецът ми едва влиза. Роклите и те са зле - изрязано толкова, че сутиенът ми е отвън. В няколко от кутиите вътре имаше съвсем различен размер, примерно на кутията 36, вътре 44. За малко майка ми да си остане без рокля. Чак толкова зле не помня да е било. А цените летят нагоре. Ще настане колосално връщане..още от днес.

# 2 061
Зле, а купувате.....не схванах.

# 2 062
Роклите почти ги няма,

ще чакаме да върнат явно!
Свалени са и от елброшурата.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:51 от Tony Maria 22

# 2 063
Аз не се дупя в магазина да меря панталони. Кутиите също нямах време да отварям.

# 2 064
Аз още днес ще го върна - ако някой от Плевен търси син на цветя, да провери довечера в магазина на Сторгозия Simple Smile Ако имаше пробни, поне една, щеше да е добре.

# 2 065
  • Sofia
... Ако имаше пробни, поне една, щеше да е добре.
Тц, щеше да се мрънка, че е само една. Wink

# 2 066
... Ако имаше пробни, поне една, щеше да е добре.
Тц, щеше да се мрънка, че е само една. Wink
Много точно казано:blush:Мрънкахме , че от стреч картите все " Опитай пак " се пада ... след снощния пазар имам "Усмивка", с указание - предай нататък. Предавам я на всички вас - слънчев и усмихнат да ви е денят.
 Овесени трици не се предлагат в Лидл, аз от години ги проверявам , че това ми е ежедневната закуска .

# 2 067
  • София
Нямаще тъмносин панталон за мен, естествено. Взех светъл (сив?), въпреки че имам подобен, ама ми е на 4-5 години и е доста позахабен. Довечера ще пробвам. И боровинки взех, толкоз за днес. На седмичния пазар утре или в събота може да има върнати дрехи.

# 2 068
  • Варна
Мрънкахме , че от стреч картите все " Опитай пак " се пада ...
Моят син също е много възмутен, когато се падне това. Не защото държи да има печалба, а защото по едно време наистина се падаха усмивки, които звучат много позитивно. Чудеше се защо ги махнаха и пак сложиха безличното "опитай пак".

# 2 069
Аз ходих връщах 40номер явно съм за 38.И освен роклята на цвета другите не ми допаднаха, но пък си взех тъмносин дълъг панталон. И така роклята с цветята къси панталонки, дълги панталонки и пола.

Общи условия

Активация на акаунт