Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 604
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 145
Avalon, благодаря. Наистина са много криво направени, и отвсякъде стърчат конци...

# 2 146
Аз търся от малките ролки, по телефона ми казаха, че навсякъде са свършили, пак дезинформация.

# 2 147
За това качество на изпълнение цените трябва да са на половина.

# 2 148
Panayotu, благодаря ти! Simple Smile Малко по-нататък ще снимам филтрите и ще ги кача тук, за да попитам дали са като твоите. Единият ми изглежда неперящ се, защото прилича да е една силно нагъната като хармоника филтърна хартия (?). Но нямам представа наистина, може да е друг материал. А ако всички се перат, много ще ме улесни това! Ще видя и книжката за смяната им с други.
Феникс, тази няма май да ти свърши работа за твоите цели. Все пак си заема място, особено като стои закачена четката за тялото, а и иска поддръжка на филтри и т.н. Една правостояща прахосмукачка може би ти трябва? А и сякаш пускаха в Лидл преди време точно такова с наименование акумулаторна метла? Тези акумулаторни ръчни от Лидл също са подходящи, но предполагам не искаш да си в клекнало-лазеща поза камара време с тях. Smiley

# 2 149
Да, благодаря Конти,
Скрит текст:
но когато пускаха такъв уред в Лидл нещо не можа да покрие представите ми за това, което търся… не е особено спешно и супер необходимо за мен, явно, предполагам затова.
И все пак нещо отново по лидълската тема- взех един корен джинджифил, който имаше наченки на пъпки- засадих едно парче от него, ако постигна резултат - ще ви го представя.
Сигурно видяхте купона за 1-ви юни- продукти на Милка с 36% отстъпка, нищо особено, както се очакваше.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 11:22 от fenyx

# 2 150
  • СОФИЯ
https://www.lidl.bg/p/ekzotichno-raznoobrazie/nudeli-ss-sos/p55458 тези нудели май се топлят директно в кутията, която е от картон де. Поне това чета в указанията на самата кутия. Възможно ли е?

# 2 151
Вчера видях нови за мен големи шоколади 300 гр. на Fin Carré с бисквитки, с карамел и ядки и т.н. Като този в линка: https://world.openfoodfacts.org/product/4056489030034/fin-carre-kingsize. Ами те имат палмово масло. Astonished Чудя се дали заради пълнежите им е тая палма. Оставих ги веднага. После взех от тези 200 гр. в картонена опаковка, както и кувертюри, и внимателно оглеждах състава отзад, да не би нещо вече да е променено. Те са си окей, нямат палма.

# 2 152
  • Sofia
https://www.lidl.bg/p/ekzotichno-raznoobrazie/nudeli-ss-sos/p55458 тези нудели май се топлят директно в кутията, която е от картон де. Поне това чета в указанията на самата кутия. Възможно ли е?
Защо да не, след като е в указанията... иначе щеще да е в пакетчета като другите. Колко сме ги гледали такива ядящи от кутията по филмите...

...
Сигурно видяхте купона за 1-ви юни- продукти на Милка с 36% отстъпка, нищо особено, както се очакваше.
Вместо техните шоколади да намалят...

Някой питаше за булгура, пък аз вчера се сетих да го щракна, ама не и да го погледна от каква пшеница е.  Та едър е.

# 2 153
milka...по-голям боклук не можаха ли да намерят? излагация, лидл, излагация...

# 2 154
  • София
milka...по-голям боклук не можаха ли да намерят? излагация, лидл, излагация...
Че и за деня на детето.
Таз марка отдавна не купувам.
И аз очаквах нещо като паричен купон,ама не.

# 2 155
  • Sofia
Мдааа и ние отдавана се отказахме от Милката. Преди  Лидл-а, купувах на Йон  шоколада с лешници, квадратния, от близкия спупермаркет, ама той пък стана СБА Коме и те не го предлагат. Сега пък си харесвам повече лидълския с цели лешници.  Simple Smile

# 2 156
И аз напоследък от Пиле Росо съм недоволна. Това с кожа е за епилация, филето много вода пуска.
Последно миналата седмица купих пилешко филе стандартно Лидълско -  600гр опаковка. Беше вкусно, не пусна вода - чак ме изненада.

# 2 157
И аз напоследък от Пиле Росо съм недоволна. Това с кожа е за епилация, филето много вода пуска.
Последно миналата седмица купих пилешко филе стандартно Лидълско -  600гр опаковка. Беше вкусно, не пусна вода - чак ме изненада.

купувам обезкостен бут стандартен и никак не  е лош.

# 2 158
  • Пловдив
Мелничките с пипер, за които по-горе става въпрос могат ли да се презареждат?

# 2 159
Мелничките с пипер, за които по-горе става въпрос могат ли да се презареждат?

за пореден път - не.

Общи условия

Активация на акаунт