Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 604
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Пловдив
Благодаря, не съм прочела

# 2 161
  • Стара Загора
Взех си кантар за баня от последното пускане, но мисля, че не мери както трябва, в повечето случаи ме изкарва много малко килограми или в рамките на деня при едното мерене съм едни килограми, а при другото премерване с 3 кг. отгоре при положение, че нямам голяма разлики в облеклото и не съм изяла голямо количество храна. Имате ли такива кантари и как са при вас?

# 2 162
Имам кантар отпреди 5-6 г., черен и стъклен и мери доста точно.

# 2 163
Взех си кантар за баня от последното пускане, но мисля, че не мери както трябва, в повечето случаи ме изкарва много малко килограми или в рамките на деня при едното мерене съм едни килограми, а при другото премерване с 3 кг. отгоре при положение, че нямам голяма разлики в облеклото и не съм изяла голямо количество храна. Имате ли такива кантари и как са при вас?
Около 16 лева ли беше, прозрачно стъкло, без бутони, показва директно, когато стъпиш? Ако не се лъжа, аз ти го препоръчвах тогава, понеже имам същия. При електронните като цяло е много важно да се улучи равно място за поставяне, а понеже баните често имат наклон за оттичане, моя го сложих в стая, не стои в банята. Търсих подходящо място доста и се теглихме няколко души, за да съм сигурна, че тегли правилно. Това с малкото килограми бих го отдала точно на неравност по пода, казвали са ми други хора с други кантари за такива случаи. Това с трите килограма разлика вече е по-странно, но например при мен има около 1кг. до 1,5кг. или дори 2 кг. разлика при тегленията в течение на деня, като аз пия доста течности и май от тях повече ми дава разлика, отколкото от храната.

# 2 164
  • София
Имам умен кантар от няколко години. Мери точно. Държа го в стая, не в банята.

# 2 165
При мен подът е неравен и кантарът показва различно, като се помести. Много е важно и четирите му крака да са стабилно стъпили на пода, да няма никакво люлеене (дори с милиметри), за да показва точно.

# 2 166
Имам две молби - ако може за домашно Морена да пише като и дойдат онези обувки, дали е доволна( може и л.с.) и Тета да снима състава на питките- в старата опаковка ( когато бяха с ръж), за сравнение с новата. Благодаря!

# 2 167
Аз за пореден път се олях с покупките Simple Smile
Взех си 3 панталона - 2 шарени и един тъмно син . Единият шарен , не успях да намеря 42 ,и взех 40 ..но ми става ,просто не е така свободен. Аз харесвам да ми е широко лятото ..нещо с това седене вкъщи , все повече намразвам да слагам тесни дънки и да ме притискат.
Аз много се надявам да поотслабена ....миналата година преди пандемията 38 р-р купувах...а сега ,стана и тя една Simple Smile Simple Smile
Взех и една кремава риза и един тъмносин блейзър ... За ризата се чудих,чудих ...ама накрая и нея оставих. За блейзърът( тва ми е нова дума на мен ....лятно сако му викам аз на тва ) , май ще трябва да намеря едни малки подплънчици ,че иначе седи като все едно съм си метнала някакъв смачкан шал Wink Wink
От днешните промоции специално ходих за майонезата на Хелманс , сок от ябълка 3 л , ловджийските наденички,пиле филе. Взех и от картичките за РД - супер сладки са и са 6бр с пликове за 2,50 ...на цената на 1 картичка ,дето се вика .

# 2 168
  • Козлодуй
Размер 34 ми беше абсолютен балон в ханша, две като мен се събираха спокойно вътре..

хайде стига се фука Joy

Aaa не така и аз съм с тесен ханш пък дебели крака и съм благодарна за отзивите ви - те дори и прави панталони не ми стават в краката а на дупе ми седят провиснало - като шалвар - добре че казахте че са стеснени ще пропусна - предпочитам със широки крачоли Simple Smile

# 2 169
Момичета, кажете, моля, много ли се свиват след пране ленените неща? Днес ще ходя да връщам късите гащи и се чудя за ризата, в момента ми става точно, но дали няма да се свие...

Аз си купих две роклета , жълта без ръкав и пъстра цвят мента на бели клонки, 100% лен, като ги изпрах без центрофуга и без сушене се свиха на дължина и ширина с около сантиметър, сантиметър и половина. Шевът им не е произведение на изкуството, но не са лоши.
Търсих сутринта да взема и бяла, но къде ти.
Но като се поносят малко се отпускат.

# 2 170
Полите са 50 на 50 лен и памук
има ли опасност да се свият при пране, че и сега ми са опнати

# 2 171
Тони, мерси! 38 от ризките с цветя ми се стори много широка и затова взех 36. Иначе в НМ има ленени панталонки, широки, удобни горе с ластик и с връзка допълнително. Цената им е малко по-висока, но миналото лято ги носих постоянно и сега са като нови, много запазени, май пак ще си взема от тях - на намаление ми излязоха към 15 лв.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 13:19 от blondyberry

# 2 172
  • Стара Загора
Кантарът не го държим в банята, а в коридора, до един шкаф е, но коридорът пак е с плочки. Ще пробвам да го местя на различни места и да се меря. Иначе на мястото, коетое в момента, уж всички крачета са стъпили на земята, в случай, че някой го е местил, май бях чела че трябва да го включа на новото място, да го изкчам да се изключи и после да се меря, т.е. да се калиблира на новото място, и това го правя.

# 2 173
Идвам и аз да се оплача, че от полите не си намерих моя номер. Зелени имаше 34, но такъв гаден цвят не ща, надявам се да намеря поне 36 от бежовите, ама ще видим. Рокли нямаше от шарените Cry Явно тази година са зареждали основно панталончета, защото поли и рокли имаше много малко бройки. Аз пък тях не ги погледнах, преднк години ми идваха много торбести в крачолите, но щом сега са по-теснички, ще ги прегледам пак. Ризите не ми допаднаха, много лигави такива, и на практика единствено от топовете трико взех. Те пък, за един и същи размер жълтото и бялото имат по 2см разлика в дължината Grinning Но ми харесват, и миналата година вземах такива.

# 2 174
Ох, чета ви за ленените... И ще се оплача, че от вчера ми е чоглаво, а няма кой да ме разбере, освен вас. Smiley Минах следобед да търся роклята с тънките презрамки и я нямаше. А исках да си направя подарък... Потънаха ми гемиите и още ги вадя една по една. Много съм лабилна в Лидл понякога. Joy

Общи условия

Активация на акаунт