Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 360
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 355
Тоалетната хартия Флоралис от утре 16 бр. хубава ли е?
У дома сме с тоалетна хартия Флоралис - 3 пластова, но от предишното намаление и не бих повторила. Не покри очакванията ми и съм разочарована, имайки предвид, че салфеткита, мократа тоалетна хартия и други продукти на Флоралис ми харесват.

# 2 356
  • Бургас
Споменавайки за подправки, да споделя, че преди време имаше едни смеси в картонени цилиндрични кутии - италиански микс, гръцки микс и още 2-3 вида май. Имах взети гръцка и италианска, като и в двете се завъдиха от онези неприятни  хвърчащи буболечици и се наложи да ги изхвърля Sad

# 2 357
На мен да ми гадни тези подправки. Мирищат на спарено и старо и синтетично. За дзадзики и гирос имам..само ми стоят в шкафа като паметник.

# 2 358
  • Бургас
Тет, тези бяха много приятни (за нас) комбинации и на салати вървяха чудесно, затова дори от едната бях взела още една кутийка, че половинът по много си слагаше и бързо я свърши. Иначе сега ми отлежава една за бифтеци от гръцките неща, че не се сещам все за нея и подозирам, че ще си завъди и тя форми на живот Grinning

# 2 359
Оф..и моъта май за бифтеци беше...аз пък гирос, доял ми се е сигурно, че го споменах Joy

Не съм кулинар, обичам прости , чисти съставки..чер пипер, червен,тези основните поддържам.

Тази за дзадзики осоцено какъв сингетичен мирис имаааа....тц..тц..

Ама не ме слушайте, аз си споделям...далеч не ми е меродавно мнението Grinning

И като казах подправки, ММ беше взел червен пипер, но някаква голяма разфасовка. На Кяния май...и не ми се събра в буркана, и ме дразни. Не бяше ли в по-сплескано пликче..какво е гледал и взел...мъже.

# 2 360
Баш сега ми свърши и на мен червения пипер. Дано не забравя да взема Wink и на мен ми идва повече от вместимостта на буркана ми

# 2 361
  • София
Аз си купих от утрешните - манго,сорбе на клеча.
Обожавам го, така още повече ми харесва 12 сладоледчета, супер.
Мисля и крушата да пробвам.

# 2 362
Цял ден пустосвам кухненската хартия от Лидл - голяма ролка двупластова . Отвратителна .Как можаха така да я развалят .
Сега съм в чуденка каква да взема .

Тоалетната хартия Флоралис от утре 16 бр. хубава ли е?
Точно тази промоционалната / ако не са я променили пак де/ ми хареса много зимата. Даже съжалявах , че не бях купила още един пакет. Но определено Селпак ми харесва повече .
  Това е рецептата за сладкиша.

Лесен . Намалих маслото на 160 грама. Добавих бразилски орех и малко сладко от портокалови кори.
https://www.youtube.com/watch?v=xcWEfpTmXEo&ab_channel=ZuTis … aZuTischbeiKsenia

Относно червеният пипер - лошо е , че няма разфасовка от 100 г . Лятото без да погледна бях си взела лют .
Не знам защо мисля преди имаше и от 100 гр от този унгарският пипер.
Инак купувам и на Родна стряха точно заради грамажа - точно за бурканчето ми.

# 2 363
  • София
Изкарани ли са гръцките продукти да кажете дали ще има от подправките.

Преди малко се върнах от Лидъл. Не всички гръцки продукти са изкарани.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 19:56 от Amiamo

# 2 364
Скрит текст:
Дънковият гащеризон от понеделник ли беше ?
Отивам за чери доматчета и  дано са подредили утрешни неща .

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 18:51 от Саня Богомилова 680181

# 2 365
Тубите на калмарите от тази седмица трябва ли да се почистват от ципа? Не съм взимала досега.

# 2 366
Ако някой търси от машинариите- зарядно и батерия : в Овча купел преди час имаше тези количества
Скрит текст:

# 2 367
  • In transit
Тубите на калмарите от тази седмица трябва ли да се почистват от ципа? Не съм взимала досега.
Ако са бели значи са без ципа. Тя е кафеникава на цвят.

# 2 368
Да се похваля - купих си две опаковки ревен на левче .
И има кухненска хартия Зева - нямаше цена . Та утре ще ходя за нея .
И чери домати само в чашка намерих . Тези в продълговата кутийка на клонка да не стоят на друго място.

# 2 369
Що не челна цената на четеца

Общи условия

Активация на акаунт