Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 924
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 450
Точно нивейския спрей без алуминий сега е сред нещата на оферта в Лидл. На 3.29 лв.

# 451
Точно нивейския спрей без алуминий сега е сред нещата на оферта в Лидл. На 3.29 лв.
Феникс, на стр. 7 от текущата брошура ли? Там виждам от класическите дезодоранти под налягане. Моето нещо е един спрей в стъклена бутилка, по-малко количество от тези.

# 452
Да, точно класическа форма на спрей. Не е показан на снимката, но в магазина има сред останалите, стига да не е изкупен. Вчера в нашия филиал видях такъв наличен.
Скрит текст:
Нещо подобно на визия е флакона:

# 453
Привет!
Някой, дали има сенника за прозорци на кола и детския органайзер също за кола? Също ме интересува електрическото ренде, дали си стурва? Благодаря!

# 454
  • София
Това чудо подходящо ли е за ламинат?
Скрит текст:
п.с. Количеството на бешамела е напълно достатъчно за заливка на стандартна тава, изпробвано.

# 455
  • София
Това чудо подходящо ли е за ламинат?
Скрит текст:
п.с. Количеството на бешамела е напълно достатъчно за заливка на стандартна тава, изпробвано.
Ако е тъмен може би, нашият е средно светъл, взех от най светлият и не става, т.е. пак ми е тъмен.
Иначе за одраскано - да , за обелени на ъгълчетата малки парченца - не.

# 456
Такова чудо пробвах на естествен паркет и не ми хареса резултата.

# 457
Имам ел.рендето от преди 4-5 години. Аз лично съм доволна. Ползвам го само зимата, за цвекло и моркови. Лятото го прибирам.

# 458
  • София
Именно по съвет от форума почнах да използвам синия рол-он. Имах проблем с дрехите преди това - и пожълтяване и буквално втвърдяване на плата там и дори след пране стои като мокро. Килограми дрехи изхвърлях така, но и от плата има значение - при еднакво активно носене едни се съсипаха за нула време, а други, дори от същите марки и ценови клас, нищо им няма и досега. Аз се потя повече, но не искам да си спирам потенето категорично, а само да не се образува миризма.
Наблюденията ми са, че безалуминиевите са по нетрайни и трябва да се подновяват по-често. При мен - на около 12 часа. От безалуминиевите Балеа и Нивеа не останах доволен. От този съм, резултатът при мен е намалено потене но си го има, без миризма, без нови петна по дрехи, тоест точно това което искам. След неколкомесечно използване и аз споделям извода, че алуминият е бил проблема.

# 459
  • Асеновград
Привет!
Някой, дали има сенника за прозорци на кола и детския органайзер също за кола? Също ме интересува електрическото ренде, дали си стурва? Благодаря!
Имам щорите 2 бр. по дългия вариант. Нормални щори за кола, закачат се отгоре на прозореца, но пък самия прозорец после не се затваря добре с тях закачени.Отдолу са с лепки и често не лепнат добре като се наслои прах по тях.

# 460
Именно по съвет от форума почнах да използвам синия рол-он...
RebelHeart, да разбирам ли, че на теб като мъж ти допада аромата му и може да се сметне за унисекс вариант?
Търся и за мъжове и преди няколко дни гледах и зяпах, но не видях мъжки варианти. Ако все пак има, моля ориентирайте ме. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 12:49 от Чушка ДоброЧушкова

# 461
Търсих сред мъжките Сиен и не видях без алуминий. + 1 за въпроса. Не ми е хрумвал такъв вариант, а вярно че ароматът не е силно изразен, че да се счита само за дамски.
На Нивеа има рол-он мъжки без алуминий, но е друга цената.

# 462
При мен ароматът е нетраен, само в началото след нанасянето го усещам.

# 463
При мен ароматът е нетраен, само в началото след нанасянето го усещам.
Аз даже това ще си го броя за ефект, не за дефект, че обичам да ми се усеща парфюмът, а не противоизпотяващото, както и Фанито писа. Simple Smile Стига да помага да не мириша на междуградски автобус, произведен през 1955-та година, ще съм доволна. И да не прави петна. Дотук само хубаво казахте. Simple Smile Благодаря ви. Simple Smile

# 464
  • Варна
Въобще не държа да усещам аромат, целта на ролоните е да се избягват определени миризми, а не да го играят парфюми. Проблемът е, че все още не усещам миризмата на пот и само се надявам, че действа успешно в това отношение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт