Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 956
  • 2 480
  •   2
Отговори
# 435
  • Пловдив
Ролери и ролкови кънки имаше снощи и в Тракийския до Декатлон

# 436
  • Sofia
О, Фани ме подсети.. и аз вчера щипнах 2 сини ролона, ама бяха малко при нас на фона на многото зелени и малко розови.
Сос бешамел става за всякакъв зеленчуков сос - Грейви по английски. Пък е толкова прост за приготвяне...

# 437
Ми аз нещо бешамелено обичам на пълнени чушки да се полеят примерно, на кюфтаци пържени ми върви на мен поне, на др. неща, ама не ми става. Лесно, лесно...получава се на вкус добре, ама после така ми се сгъстява, че не става за другия ден, аз готвя за 2-3 дни . Този в кутийката исках да взема, ама то много скъпо ми излиза , малко ми се видя . Със заливки и сосове пък хич ме няма. Ако нещо добавяте и бъркате да стане повече -бива, ама ..Бешамела май е и най-трудния сос мисля за правене, то не е тъй-онуй...ами..Фанка знае да яде, ама да готви ..малко съм отнесена и пипкавите неща ме влудяват. Довечера обаче ще правя торта да оповестя с лидълски блатове, бях купила на промоция миналата седмица, сега искам или не искам..трябва да правя вече.
Ролерите ги имаше в Борово в много цветове и номера ми се видя.

# 438
Понеже вероятно съм чела мненията за синия ролон на принципа "през едното влиза, през другото излиза"... той оставя ли ви следи по дрехите? (Особено черни и бели такива.) Извинете, ако пак задавам повтарящ се въпрос! Flushed

# 439
Не съм забелязала да оставя следи - поне при мен този рол-он. Харесвам го.
Вчера взех български ягоди, дъщеря ми ги хареса много.

# 440
Аз зеления неудачник тук ползвам)) Имам и розовия , от години ползвам рол он особено лятото и лидълските ме устройват, като цена, купувам и други на промоция като видя, пръскам се парфюм после и съм защитена си мисля в топлите дни откъм ухание. Син за първи път взимам, щото тук като ви чета и...да се не мина. На мен зеления не ми оставя петна по дрехите , розовия също, менкам ги как ми дойде и не съм забелязала. Синия още не съм ползвала.

# 441
При мен не оставя следи, но не ми харесва, че съхне по-бавно.

То вярно, че тук го направихме известен този син рол-он, но го има и факта, че като види човек, че едно нещо се свършва, а пък другите седят, си казва "явно това е по-хубаво" и взима и той, макар и да не знае за славата му от тук. Така преди време беше кът зеления рол-он, който ми е фаворит на мен откъм аромат, макар че и синият е доста нежен.

Иначе съм доволна от синия при обикновени условия, довечера ще го пробвам на тренировка.

# 442
  • Sofia
Ми аз нещо бешамелено .. Лесно, лесно...получава се на вкус добре, ама после така ми се сгъстява, че не става . ..
Фани,
Скрит текст:
... като ти хареса на гъстота, сложи още малко мляко, защото като престоява се сгъстява. Но така или иначе винаги можеш да го разредиш - като слагаш постепенно и по малко от течността, докато ти хареса... обратното не е желателно.

# 443
  • Варна
Май само синият е без алуминий, когото набеждават за жълтеникавите следи под мишниците. За момента не съм забелязала да ми остават следи, но лятото ще е тестовият сезон реално, защото тогава нося светли дрехи. Досега винаги са ми се съсипвали под мишниците, пожълтяват каквото и да ги правя, колкото и често да пера и да търкам. Искрено се надявам наистина причината да е била в алуминия и това лято да нямам подобни проблеми.
Иначе бели следи не остават, за разлика от Ейвънските ролони, които ползвах досега. Нямаше изпиране това нещо.

# 444
  • Sofia
Така е, само синият е без, непонятно защо не и другите два.

# 445
По темата с алуминия:
Скрит текст:
Дезодорантите на ДМ масово са без и са на доста добри цени. Ползвала съм спрейовете, фаворит ми е 5 в 1 и откъм аромат, и откъм защита.

# 446
Според мен си е до човек с потенето. Специално рол он ми харесва, че сякаш запечатва подмишницата. Преди имах голям проблем, взимам и ..то изветрява бързо тези пръскащите, отделно побелява от някои кожата и дрегите , рони се някакви бели топчета, ужас. Не знам как се разпознават в магазина и после изненадааа. Така минах на рол он. Може и да не е здравословно, но пък си реших проблема. Няма потене , не ми се цапат дрехите , не ми и пожълтява, аз се потя също доста, но не и под мишниците , ако съм сложила. Парфюмчето пък на другите места някак е по-силно и ароматно и тушира си мисля, та... Преди с пръскащите и парфюм ми се биеха ароматите, сега си чувствам парфюма, мишниците ми са защитени, наистина не се потя и ми е сухо мястото, доволна съм, ама четох че не е здравословно това, но...Само да кажа, че има и рол-он дето оставят бяло засъхнало като се намажеш, други марки, та..и там се гледа и внимава уж, че е грозно лятото особено, ако не се огледаш и така излезеш.

# 447
  • Sofia
Благодаря, stonefaced, полезно ми е, макар да нямам изобщо близо ДМ в наше "село".

# 448
Доколкото знам незадравословното е алуминия в тези продукти. За рол-он да има нездравословни други причини- не съм срещала.

# 449
Благодаря ви, момичета! Hug
Разбрах я Фани. Като цяло не е за препоръчване да се използват продукти, които спират/ограничават функцията на потните жлези, а такива които само неутрализират неприятната миризма, причинена от бактериите под мишниците. Обаче то като цяло не е добре да ядем и "пластмасови" храни... Та ползвам и аз, защото ми е неприятно изпотяването. А и все пак не е като тези медицински дезодоранти, които спират изпотяването за ~10 дни.
Сега съм с Нивейския спрей за тяло без алуминий, но ми писна да слухтя за промоции, че на редовна струва майка си и баща си плюс поне две лели/чичовци.

Общи условия

Активация на акаунт