Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 735
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Имам подобно огледало, но не от лидл. Ползвах го активно докато имах време да се глася, после свикнах всичко да върша в движение и сега само го бърша от прах. Като цяло си заслужава, стига да имаш време да стоиш пред него. Иначе си е огледало, като огледало не съм се виждала по-неутразима в него Simple Smile
Чибо кафе аз не харесвам, в никоя негова разновидност. Фен съм на лаваца роса и в последно време на кафето от лидл на зърна (не му знм името, а само помня ниската цена 13лв за кг). Започнах да пия по много кафета на ден и съответно, роса ми идва твърде силна ако поддържам бройката.
Утре се надявам да убедя ММ да стане рано и да вземе люлка и долнище на пижама за мен. Не че съм останала без долнище, но да имам да нося нещо ново вкъщи, ей така за домашно самочувствие Simple Smile .

# 616
И аз днес трябваше да заредя..след празнично Wink и аз успях да се докопам до коктейлните домати за 0,79ст ..и са много вкусни и съжалявам ,че не взех повече от 2  ( едната тарелка вече отиде ) Wink Wink
Взех си и панираното сирене,че го харесаха вкъщи, някакви салами , прясното сирене от 5,99- вече с него замествам всички крем сирена за мазане, пиле-комбо...
А тази люлка как ме кефи ....ама няма къде да я окача,да му се не види.
Утре ще мина за Ариел и омекотител, мляко ,банани и ябълки,,португалския зехтин,който похвалихте, един долен чаршаф ( дано се удържа да не взема и комплекти Wink Wink Wink), някое и друго сладоледче ...

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 23:56 от paulieM

# 617
Има ли Лидл-ски вариант на бисквитките тип Petit-Beurre? Излагам се нещо, уж сладките работи ги знаех, пък си намирам пробойни в познанията. Joy
Бях ги снимала малко по-назад в темата. С тази разлика, че не са толкова сладки според мен.

# 618
Благодаря, Бонбонче!

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 00:00 от Чушка ДоброЧушкова

# 619
  • София
Благодаря, Бонбонче! Ще ти цитирам снимката, че днес в големи разсъждения се вкарах, като не намерих тези на снимката от Марчева и (правилно явно) реших, че са със сменена опаковка и марка. Купих си ги де. Simple Smile
..............
Тези пък май съм ги пропуснала от Бонбончето, купувам от онези дето ти ги показах, има ги и си ги харесвам, тънички и хрупкави и торта правих с тях и стана великолепна.

# 620
Марчева, скоро купувала ли си? При нас нямаше такива изобщо и предположих, че са им сменили външния вид с тези от снимката на Бонбончето.

# 621
  • Бургас
Леко им е сменена опаковката и е в жълт цвят. Единични пакети са и са разкошни! Не съм опитвала тези на Бонбончето, ама тия едвам се спирам като ги почна - хрупкави, крехки, вкусни, ммммм  Simple Smile

# 622
Мерси, Брадичке! Ще ходя на поправителен тези дни тогава. Smiley И ще си редактирам поста...

# 623
  • София
Марчева, скоро купувала ли си? При нас нямаше такива изобщо и предположих, че са им сменили външния вид с тези от снимката на Бонбончето.
Онзи ден нали пазарувах и взех една опаковка, имаше си достатъчно на гондолата, дали им е сменена опаковката, Брада, не, не мисля пак си е в жълто-бяло и са абсолютно същите на вкус. Съжалявам, че ги изсипах в купата където си държа бисквитите,  и хвърлих опаковката, че Марчев закусва с тях иначе щях да ти ги снимам - София на Раковска.

# 624
  • Бургас
Марчева, я хвърли едно око на снимката, дето си постнала Wink Там са със старата си опаковка - синьо-бяло каре с малко жълто,

а сега са преобладаващо жълто, както съм написала. Станах да ги снимам даже Wink

# 625
Благодаря ви, бисквитени гурута! Blush Ще купя и от другите Зяпах за синьо, пропуснала съм жълтото явно покрай очите. Лято идва, а аз купувам сладко и правя тЕлО като за хибернация... Утре нахлузвам клина и докато не го скъсам, няма да спирам. Joy

# 626
  • Бургас
Полечка с нахлузването, че ако го натегнеш много, директно ще го скъсаш още с обуването и дотам Grinning

# 627
  • Русе
Сладоледа с шамфъстък от утре , който е в кутията по 4 броя не става. Гаден бил с костилков вкус. Това по думите на моите чеда. Докладвам да не изгори и някой друг.
Ама той и в кутията от 900 мл е гаден. Не бих взела повече, дори и да ми го подаряват.

# 628
Последно като взимах ванилов сладолед в кутия също не беше хубав.
Сякаш беше разреден.
Искам да попитам дали има останали някъде гуменки по Сф Лидъли?

# 629
Аз ще взема днес с шам фъстък и със солен карамел, ще кажа дали ми харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт