Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 673
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 690
И аз ще кажа за соления карамел вчера взех  1 кутия, до вечерта свърши НО..разликата с миналогодишния е ...по воден вкус и послевкус..м.г. беше с повече сметана , някак по вкусно и мазно/плътно ...като да си ял поразмразен сметанов сладкиш..тази гола вода.
Точното описание!

# 691
Уголемени са панталонките пижами - S не е просто широк, той направо ми изпада от д-то. Сега се чудя какво да го правя, май ще го връщам.

# 692
За какви люлки става въпрос? Дайте линк, че нещо ми убягват ...

# 693
Сдобих се с чаршафи. Определено добре изглеждат, особено за тази цена. Странното е, че имат цип на дупките.

И един охладен заек взех, испански зехтин, два соса пири-пири, едно твърдо испанско сирене и банани.

# 694
Колко е лют този сос, всички ли са любители на лютото в темата? Simple Smile

# 695
За люлка отидох до Лидл, но в 12 часа вече нямаше ни една при нас. Ще чакам утре да ми потвърдят дали ще могат да ми изпратят от друг филиал... дано!!!

# 696
Имам спомен, че и на предишното пускане на тези люлки, пак беше трудно намирането им, най-вече, защото бяха заредили малко бройки.

# 697
  • In transit
Отидох за испанската седмица да си харесам нещо, върнах се пак с 4 тарелки коктейлни домати по 0.79лв. Вкъщи имам още 4 в отлично състояние. Минавам на доматена диета. Joy
От испанската си взех само дегустационния комплект сирена и сирене Махон.

По въпроса с долните чаршафи:
Скрит текст:
Имам памучни с ластик от НМ и от Икеа. Първите са една идея по-тънки и по-плътно стоят на матрака. Вторите са от малко по-плътен памук и по-свободни, т.е могат да се подпъхват повече под матрака. Иначе спалните комплекти на НМ са страхотни, но не най-евтините им.

# 698
  • Sofia
Соул

Взех един пакет, обещаващо изглежда. Simple Smile

# 699
И аз взех три тарелки от коктейлните доматчета. Утре дъл ще са на 50 стотинки?

# 700
някой опита ли червеното вино?

# 701
На мен пък тези коктейлни от 0.79/500 гр. не ми харесаха на вкус (по-точно ми се сториха безвкусни, а рецептори все още имам 😁), добре че само една тарелка взех.
Португалският зехтин е един от малкото, на които са изписали киселинност, което за мен е много ок, освен него само едни на Елиа и още една гръцка марка съм виждала по нашите магазини с посочена киселинност.
А за соса пири-пири - за мен не е много лют, но хапвам доста люто.

# 702
Ехааа, Моренка, светнаха ми очичките направо! Sunglasses Нямам търпение да отида да видя какво са пакетирали. Сутринта нищо не съм видяла, бях се омотала в чаршафи. Smiley Ама Лидл много послушни са станали, пожелава си човек нещо и хоп - готови са. Kissing Face

# 703
Здравейте.
Искам да ви попитам за олекотените завивки тази седмица, на много добра цена са, но дали са хубави. Някой да си е купил? Интересува ме дали запарват, сушат ли се в сушилня, стават ли на топчета?
Дано някой сподели от собствен опит.

# 704
От хубава материя ли са чаршафите с ластик?

Общи условия

Активация на акаунт