Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 132 314
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 705
  • In transit
И аз взех три тарелки от коктейлните доматчета. Утре дъл ще са на 50 стотинки?
А дано! Ама ще трябва да освобождавам място и в хладилника. Grinning

Моренка, не разбрах от кое си взела, кус кус или булгур?

# 706
  • Пловдив
Абе на вас не ви ли омекват тия доматки? Като ги гледаш са ок и кат почнеш да режеш и са меки.

# 707
Здравейте.
Искам да ви попитам за олекотените завивки тази седмица, на много добра цена са, но дали са хубави. Някой да си е купил? Интересува ме дали запарват, сушат ли се в сушилня, стават ли на топчета?
Дано някой сподели от собствен опит.

Не ми харесаха. Отворих, пипнах. Стоят ми много..хм...изкуствено-лъскави. Рехав пълнеж, койно като изпереш, ще спихне съвсем. Тигелите са му много на рядко...и ми се струва че ще се набира пълнежа.

Имам подобна от лидл, същия размер, преди 3-4-5 години я купих. Не помня точно. Но е коренно различна - дамаската е готина, въпреки че също е микрофибър. Капитонирана е добре - на ромбове малки, тигелите са на гъсто.

Балкан разлика.

Сегашната й е много гаден плата...тънък и лъскав. Евтинее.

От мен имат не..

# 708
За какви люлки става въпрос? Дайте линк, че нещо ми убягват ...
Ето ги Simple Smile                       

# 709
Някой с мнение за пречиствателя за въздух тази седмица ?

# 710
  • Sofia
Ама Лидл много послушни са станали, пожелава си човек нещо и хоп - готови са. Kissing Face
Мани, мани, да не повярваш. Simple Smile  
А жълтия етикет какво значеше?!  
Мики, кускус взех, булгура е по-достъпен, не ми е интересен за момента, че имам наличности.
То и кускус (арабски де) имам, ама така му се зарадвах като го видях.... Прелитах към касата, че гонех рейс да ме качи до нас с пазара и набих спирачки щото мернах нещо, пък  ми се пързалят обущата... изобщо... Ама си струваше де. Simple Smile Ето го, ситничък... прекрасен. Simple Smile Ще го пробвам тия  дни, не че нямам отворена опковка, ама да го видя и да взема евенуално още.

Скрит текст:

Иначе взех резене, салата червен дъбов лист, авокадо, от евтините доматчета (да ги видим); манго, банани, ягоди (за компания на ревена, който е много приятно намален  на 1,50-60лв, а в събота го взех даже на 0.99лв Simple Smile ), патладжани, чесън и розмарин в саксийка (ама като бяха намалени го нямаше...) и един комплект чаршафи за щерката.
Соса Пири го забравих, а суровото чоризо го няма.
Пък при нас пак са разменили плодовете и зеленчуците.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 16:55 от Morena

# 711
В Младост 2 имаше само една саксийка розмарин и никак не я мислих, ами веднага я грабнах, искам и розмарин да опитам да отглеждам саксийно.
Моренка, ама този кускус се вари, не е съвсем същия като онзи от ориенталската седмица. В Пастане видях, че има подобен (приготвя се със заливане с гореща вода/бульон и пак италианско производство), но само на сайта го гледах, не съм ходила до магазина им.

# 712
И на мен ми се струва че този го оплювахте..ставало ви тежко на стомаха...

# 713
  • Sofia
Феникс, не варя арабски кус кус, само накисвам, не ме интересува какво пишат. Simple Smile

# 714
Аз поне не съм го критикувала😁. Някой друг е бил. Писах, че го готвих с месен бульон, в който имаше пиперково и доматено пюре още.
А Моренка, ясно. Кажи после дали прилича на арабския, че да не ходя само за него да го издирвам другаде, Лидл е по-удобно.
Ето етикета
Скрит текст:

# 715
Ала-Бала, Морена,

Скрит текст:
Хайде и вие в кюпа с Лидл-ски ваучери. Grinning Честито!

# 716
  • Sofia
Доре, хайде и на теб честит ти стар ник!   
За какъв
Скрит текст:
ваучер става дума не разбрах.

# 717
Моренка,
Скрит текст:
Изтеглили са ви във форумната игра на Лидл. Simple Smile

# 718
  • Sofia
Брей... ти да видиш, не очаквах. Мерси, че ми каза!

# 719
Аз следих изкъсо, че да мога да си върна стария вид веднага след обявяването на резултатите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт