Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 063
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 765
  • В градината...
Вчера взех от намалените сладки картофи и с резене станаха чудни на фурна.
Взех и намаленото авокадо, много добре узряло.
Но съм разочарована от липсата на новите сладоледи - имаше само карамел с макадамия, а с шамфъстък още сутринта бил свършил. Управителят каза, че въвеждали нови вкусове и проверявали дали ще се харесат.

# 766
  • Пловдив
И при нас няма тортили питки...от седмица и кусур. Питах-м да, няма и толкоз.

# 767
А черните керамични тавички от италианската седмица ли са били? Вчера взех едни с 30% отстъпка, но въобще не помня от кога са - изглежда покрай празниците съм била фиксирана върху други неща и въобще не съм ги забелязала...

# 768
  • в кукувиче гнездо
Много е хубаво прясното сирене в кутии, страхотия. Мерси на който каза. Тази седмица ще заредя с испански неща и ще направя страхотна паея, защото се сдобих с шафран. Ще взема ориз за паея, чоризо, доматена супа, сос пири никога на пропускам, хамон и твърдо сирене манчего. Все любими неща.

# 769
  • София
lechugitka, благодаря за информацията за прясното сирене.

# 770
Кажете за този сос пири пири, много ли е лют?

# 771

Не е особено лют, но аз си похапвам доволно люто.
Новото работно време от осем сутринта е доста неадекватно и хептен не корелира с това, че е лято.

# 772
  • в кукувиче гнездо
Лют е доста и има специфичен вкус. Аз го харесвам много. Ползвам го за мариноване на месо, добавям го в майнезени или млечни сосове. Чуден е.

# 773
  • sf
Може ли да върна нещо, купено в друг град? И какъв е срока за връщане?

# 774
Можеш. 3 месеца.

# 775
  • sf
Никога не съм връщаля нещо. Първо на касата или накрая като съм напазарувала друго?

# 776
  • София-Младост
Никога не съм връщаля нещо. Първо на касата или накрая като съм напазарувала друго?
Аз минавам първо през касата, връщам  и отново влизам да пазарувам.

# 777
  • Варна
В различните магазини е различно, много пъти сме го обсъждали. Затова се обаждаш на охраната първо и питаш какъв е редът в конкретния магазин.

# 778
  • Sofia
Относно връщането и на мен ми казаха  - на касата. Обаче да се редя два пъти ли... нито пък да застана отпред.
Та след първия път си влизам, пазарувам и на касата свършвам работа (връщане или заменяне) заедно с пазара.  Последно вчера сменихме спалния комплект на щерката  по този начин.

# 779
  • София
Връщането е на касата, разбира се, но задължително се уведомява охраната, че внасяте продукт.
Иначе се получава абсурда да се купи продукт А, да се занесе вкъщи и на следващия ден с касовия бон и взет нов продукт А от регала да се твърди, че се връща вчерашния.
Убеден съм, че има много такива случаи и затова уведомявайте охраната винаги, за да не изпадате в странни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт